۸ نفر از هر ۱۰۰ نفر جمعیت ایران در سن بالای ۶۵ سال هستند | جوان‌ترین و پیرترین استان‌های کشور کدامند؟ واژگونی قایق مسافربری در نیجریه با ۲۶ کشته آیین نکوداشت فعالان و پیشکسوتان صنعت گردشگری خراسان رضوی برگزار شد| ۶۰درصد اقتصاد استان در بخش خدمات زیارت است + فیلم ثابت ماندن در هر وضعیتی برای مدت طولانی مضر است خرس قهوه‌ای دنا شکار و به آتش کشیده شد! هشدار پلیس فتا درباره شگرد جدید مجرمان سایبری با ابلاغیه جعلی ناخوانا زنان، قربانی اصلی سکته‌های قلبی در استان | طرح غربالگری بیماری‌های قلبی در مراکز بهداشت اجرا می‌شود دادستان مشهد: مزاحمت‌های تلفنی برای سازمان‌های امدادی بین ۱۵ روز تا ۳ ماه حبس خواهد داشت ایست قلبی دانش‌آموز ۱۴ ساله در مدرسه منجر به مرگ او شد | توضیحات رئیس اورژانس درمورد حادثه (۹ مهر ۱۴۰۴) تور گردشگری خودروهای کلاسیک در کاخ نیاوران برگزار می‌شود زرندی: ایمنی ساختمان‌های شهری مصداق رسیدگی به حقوق عامه است چرا بیماران ارتودنسی باید بیشتر به بهداشت دهان توجه کنند؟ وزیر بهداشت خبر داد: توزیع یک و نیم میلیون دوز واکسن آنفلوآنزا تلاشی برای ایجاد حال خوب در سالمندان | سرانه هر نفر در مراکز نگهداری سالمندان کفاف مخارج آن‌ها را نمی‌دهد  از سرگیری فعالیت و امکانات آموزشی صداوسیما برای ترویج عدالت آموزشی + ویدئو استاندار خراسان رضوی: شهرداری مناطق تاریخی در استان تشکیل می‌شود | پروژه پردیس تئاتر مشهد، روی میز بخش خصوصی دو تریلیون دلار، گردش مالی سالیانه گردشگری در دنیا | همه در حوزه گردشگری تکلیف دارند وزیر آموزش و پرورش: توزیع شیر در سال تحصیلی جاری در دستور کار است هدایت تحصیلی از ابتدایی تا پایان دوره متوسطه دوم ادامه خواهد داشت ایجاد فضای «مهر و گفت‌و‌گو» ویژه سالمندان در محلات مشهد کلید خورد استاندار خراسان رضوی: استان‌ها باید متناسب با سهم جمعیتی‌شان در تصمیم‌گیری‌ها سهم داشته باشند اپیدمی خاموش سالمندان | این جمله‌ها عزت‌ نفسشان را نابود می‌کند علائم کم‌شنوایی در سالمندان | یک‌سوم افراد بالای ۶۵ سال، کم‌شنوایی دارند با بازگشت مالباخته از سفر، پلیس مشهد ۲ متهم جوان را به زندان فرستاد | دوستان ناباب همدیگر را لو دادند! پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۹ مهر ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش دما تا اواسط هفته آینده  گزارش پرحاشیه درمورد تبعات قانون جوانی جمعیت | دادستانی تهران علیه یک رسانه اعلام جرم کرد ظرفیت بومی خراسان رضوی می‌تواند از فقر جلوگیری کند راهکار مدیریت آتش هورالعظیم و آلودگی شدید اهواز چیست؟
سرخط خبرها

تمهیدات ویژه هلال‌احمر برای مقابله با سیل احتمالی در لرستان

  • کد خبر: ۱۸۹۱۱
  • ۰۶ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۶:۳۳
تمهیدات ویژه هلال‌احمر برای مقابله با سیل احتمالی در لرستان
رییس سازمان امداد و نجات از تمهیدات ویژه جمعیت هلال احمر برای سیلاب احتمالی در لرستان خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، مرتضی سلیمی افزود: روز شنبه هشدارهای لازم مبنی وقوع سیلاب و برف و کولاک در استان‌های چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، ایلام، خوزستان و لرستان به اطلاع هلال‌احمر رسید.

 

وی خاطرنشان کرد: طبق آخرین ارزیابی های میدانی انجام شده از سوی نمایندگان تام الاختیار اعزامی این سازمان به استان و شهرستان های در معرض آسیب از سیل احتمالی مشخص شد که در لرستان حساسیت بیشتری وجود دارد. چون سابقه ای در این زمینه هست و پیش بینی ها حتی بارش تا ۲۰۰ میلی متر را هم نشان می داد. بر این اساس نگاه ویژه ای به استان لرستان کردیم. یعنی علاوه بر تمهیدات معمول برای استان های درگیر، به شکل ویژه ای در لرستان حاضر شدیم.

 

وی گفت: استان همدان را به عنوان استان معین در پلدختر مستقر کردیم که قبل از آنکه اتفاقی بیفتد، استان معین با ۵۰ نیروی عملیاتی وارد صحنه شود و بتواند به مردم یاری رساند. همین برنامه را به همین شکل و بر اساس هشدارهای هواشناسی پیش خواهیم برد.

 

رییس سازمان امداد و نجات توضیح داد: ۱۰ تیم عملیاتی فقط از استان همدان اعزام شده و شهرستان پلدختر هم ۳۰تیم عملیاتی دارد. جُدا از امکانات موجودِ خودِ شهرستان، یکهزار سبد غذایی هم از استان های دیگر به پلدختر فرستاده ایم.

 

به گفته سلیمی، بیش از ۷ هزار سبد غذایی هم در استان لرستان داریم. باید توجه داشت که هزینه پیشگیری همواره از مقابله کمتر است. ما برای آنکه مردم هزینه ندهند، از قبل پیشگیری می کنیم و اکنون هیچ مشکلی در روند امدادرسانی در کشور وجود ندارد.

 

ساکنان حاشیه رودخانه های کشکان و سیمره درپلدختر و معمولان به دلیل وقوع بارش های سیل آسا منازل خود را تخلیه کردند و از روز گذشته در سطح شهر و روستا های این شهرستان اطلاع رسانی شده که مردم منازل خود را در مسیر رودخانه ها تخلیه کنند.

 

اقدامات پیشگیرانه در مقابله با وقوع سیل لحاظ شده و با مشارکت مردم تا کنون اکثر ساکنان بخش غربی شهرهای پلدختر و معمولان و ۹ روستای بخش مرکزی شامل ملاوی، گوه مهدی، جلگه خلج، مورانی، بابازید، خرسدر، چم مهر، چم گز و چم گرداب خانه های خود را تخلیه و به مناطق امن پناه برده اند.

 

حوزه رودخانه کشکان به ویژه شهرهای معمولان و بخش غربی پلدختر به دلیل تکمیل نشدن دیواره ساحلی، کانون بحران در بارندگی گزارش شده که نفوذ آب درزمان طغیان رودخانه کشکان در این منطقه دور از انتظار نیست.

 

با توجه به اخطاریه های سازمان هواشناسی و هشدارهای مکرر ستاد مدیریت استان و با آغاز اوج بارش ها از عصر امروز (سه شنبه)  احتمال طغیان رودخانه کشکان می رود، بنابراین  به شهروندان توصیه می شود در فرصت باقی مانده منازل خود را تخلیه و به مکان های امن بروند.

 

 بارش ها از ساعت ۱۱ صبح روز گذشته (دوشنبه) آغاز و تا کنون بیش از ۳۲ میلی متر بارش در شهرستان ثبت شده، تداوم بارندگی ها و شدت گرفتن بارش ها و رواناب های ناشی از آن، وضعیت را سیلابی خواهد کرد که باید ساکنان حاشیه رودخانه ها کار تخلیه به سرعت را انجام دهند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->