از آیینه‌دزدی تا زندان: نجات زندگی نوجوان تبهکار با حکم یک قاضی در مشهد حکم ۳ بار اعدام در ملأعام برای یک جنایتکار در مشهد | شکار قربانیان با نقاب روان‌پریشی! گام هایی برای بهبود بزرگ سالانی که در کودکی آزار دیده اند | از سایه به روشنایی کشف محموله مواد مخدر و دستگیری قاچاقچیان توسط مرزبانان هنگ مرزی تایباد مرگ مرموز زن تنها با یک استوری فاش شد! پوکی استخوان، بیماری خاموشی که شیوعش بالاست ماجرای آتش سوزی در شهرری چه بود؟ + فیلم (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) آتش سوزی در جنوب تهران | انبار روغن موتور طعمه آتش شد + فیلم (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) پنجمین سال خشکسالی پیاپی در خراسان رضوی | احتمال ازدست‌رفتن سد‌های تأمین‌کننده آب مشهد در پاییز ۱۴۰۴ + فیلم نیمی از مدارس کشور را خیرین بازسازی و تجهیز می‌کنند یگان حفاظت محیط زیست: ارتقای توان عملیاتی برای امنیت محیط‌بانان ضروری است بازنشستگان صندوق فولاد وام بانکی می‌گیرند + جزئیات آیا واکسیناسیون HPV در ایران متوقف شده است؟ شکر سفید و قهوه‌ای از نظر ارزش غذایی چه تفاوتی با هم دارند؟ سیل در پاکستان جان ۳۵۱ نفر را گرفت «اوزمپیک» داروی لاغری محبوب با بیش از ۱۸۰۰ شکایت اهدای عضو در مشهد به ۱۱ نفر زندگی دوباره بخشید (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) جزئیات امتحانات جبرانی دوازدهمی‌ها اعلام شد (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) چالش کمبود نیروی انسانی متخصص در کنار توسعه تجهیزات مدرن سرطان‌شناسی در بیمارستان تخصصی سرطان امید بازنشستگان تأمین اجتماعی: معوقات حقوق را زودتر پرداخت کنید یک فرد محکوم به قصاص در اهواز پس از ۳۶ سال آزاد شد درخشش تیم‌های نخبه دانشجویی و دانش‌آموزی ایران در مسابقات رباتیک کره جنوبی بانک رفاه متعلق به تأمین اجتماعی و واگذاری آن به دولت برخلاف قانون است نتایج اعتراضات داوطلبان به آزمون سمپاد چه زمانی اعلام می‌شود؟ آغاز مهلت ثبت نام بومگردی‌ها برای دریافت پنل خورشیدی (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) ویژگی‌های هتل مناسب تابستان در مشهد تالاب هورالعظیم همچنان در آتش | حریق در بخش‌های ایرانی مهار شده است برپایی میز خدمت ویژه بازنشستگان کشوری آیا در مدارس پناهگاه ساخته می‌شود؟ + ویدئو
سرخط خبرها

واکنش ستاد امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر استان خراسان رضوی به حواشی مجتمع آرمیتاژ مشهد

  • کد خبر: ۱۸۹۲۵۷
  • ۲۴ مهر ۱۴۰۲ - ۲۲:۳۸
واکنش ستاد امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر استان خراسان رضوی به حواشی مجتمع آرمیتاژ مشهد
ستاد امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر استان خراسان رضوی درباره حواشی مجتمع آرمیتاژ مشهد بیانه‌ای صادر کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، ستاد امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر خراسان رضوی در بیانیه‌ای اعلام کرد آنچه باید در جریان امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر موردتوجه جدی مردم و تشکل‌های مردمی دغدغه‌مند قرار گیرد رعایت دقیق مفاد ۲، ۴، ۵ و ۶ قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر مصوب سال ۱۳۹۴ مجلس شورای اسلامی است.

این موارد قانونی به‌صورت بسیار واضح و آشکار چارچوب و حوزه عملکرد مردم و دولت را مشخص کرده و صراحتاً اعمالی مانند توهین، افترا، ضرب‌وجرح و قتل را تحت عنوان امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر، از جمله اعمال مجرمانه معرفی کرده است.

به‌علاوه، ماده ۹ همین قانون یادآور می‌شود اشخاص حقیقی یا حقوقی حق ندارند در برابر اجرای امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر مانع و یا مزاحمتی ایجاد کنند و آمران به معروف و ناهیان از منکر می‌توانند مطابق با قانون در جریان امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر فعالیت کنند.

حمایت همه‌جانبه از اقدامات قانونی آمران به معروف و ناهیان از منکر طبق بند ۱۰ از ماده ۱۶ قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر تعریف شده است و بر همین اساس تاکنون ۱۶ پرونده دراین‌خصوص در محافل قضایی به نتیجه رسیده و یا در حال رسیدگی است.

هر آنچه خارج از چارچوب قانونی تحت عنوان امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر به اجرا گذاشته شود بر اساس قانون در زمره قانون حمایت قرار ندارد.

باید توجه داشت مبنای عمل همه اقدامات و فعالیت‌ها و فصل‌الخطاب همه مباحث، قانون است و هر اظهارنظری بر اساس سلایق و منافع شخصی جایگاهی نخواهد داشت.

ماده ۲ - امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر، دعوت و واداشتن دیگران به معروف و نهی و بازداشتن از منکر است.

ماده ۴ - مراتب امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر، قلبی، زبانی، نوشتاری و عملی است که مراتب زبانی و نوشتاری آن وظیفه آحاد مردم و دولت است و مرتبه عملی آن در موارد و حدودی که قوانین مقرر کرده تنها وظیفه دولت است.

ماده ۵ - در اجرای امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر نمی‌توان متعرض حیثیت، جان، مال، مسکن، شغل و حریم خصوصی و حقوق اشخاص گردید، مگر در مواردی که قانون تجویز کند.

ماده ۶ - هیچ شخص یا گروهی حق ندارد به‌عنوان امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر به اعمال مجرمانه از قبیل توهین، افترا، ضرب، جرح و قتل مبادرت نماید. مرتکب طبق قانون مجازات اسلامی، مجازات می‌شود.

ماده ۹ - اشخاص حقیقی یا حقوقی حق ندارند در برابر اجرای امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر مانع ایجاد کنند. ایجاد هر نوع مانع و مزاحمت که به‌موجب قانون جرم شناخته شده است؛ علاوه بر مجازات مقرر، موجب محکومیت به حبس تعزیری یا جزای نقدی درجه هفت می‌گردد. در مورد اشخاص حقوقی، افرادی که با سوءاستفاده از قدرت یا اختیارات قانونی و اداری از طریق تهدید، اخطار، توبیخ، کسر حقوق یا مزایا، انفصال موقت یا دائم، تغییر محل خدمت، تنزل مقام، لغو مجوز فعالیت، محرومیت از سایر حقوق و امتیازات، مانع اقامه امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر شوند؛ علاوه بر محکومیت اداری به‌موجب قانون رسیدگی به تخلفات اداری، حسب مورد به مجازات بند (پ) ماده (۲۰) قانون مجازات اسلامی محکوم می‌شوند.

ماده ۱۶ - ستاد امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر که در این قانون ستاد نامیده می‌شود؛ عهده‌دار وظایف زیر است:

بند ۱۰ - حمایت همه‌جانبه از اقدامات قانونی آمران به معروف و ناهیان از منکر

منبع: روابط‌عمومی ستاد امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر خراسان رضوی

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->