هشدار هواشناسی درباره آلودگی هوای مشهد در روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه (۳ و ۴ دی ۱۴۰۳) سهم مردم از هزینه‌های درمان بین ۳۰ تا ۵۰ درصد است | بدهی ۹۴ هزار میلیارد تومانی وزارت بهداشت زن معتاد مدعی شد: قابله نوزادم را بعد زایمان دزدید «فاطمه» و «زهرا» پرتعدادترین نام دختران در ایران در حادثه سقوط هواپیما گردشگری در برزیل ۹ نفر کشته شدند+تصویر نابینایی ۹ نفر در بیمارستان چشم‌پزشکی نگاه| سه نفر از کادر درمان تعلیق شدند نشست «نقش قانون عفاف و حجاب در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی» در مشهد برگزار شد حجاب یک مسئله تمدنی و وجه تمایز ما با دنیای غرب است روماتیسم مفصلی ریسک بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد معاون دادستان مرکز خراسان رضوی: بیش از ۵۰ درصد طلاق‌ها ناشی از بی‌حجابی و بی‌بندوباری است ۱۵۰ دستگاه تلفن همراه سرقتی در مشهد کشف شد (۲ دی ۱۴۰۳) حق حبس در نکاح چیست و چه آثاری دارد؟ اصول رانندگی در زمان یخبندان و لغزندگی جاده | لغزندگی و رانندگی سقوط مرگبار بالگرد آمبولانس در ترکیه + فیلم عذرخواهی رئیس سازمان نظام پزشکی درخصوص حادثه نابیناشدن ۹ نفر در بیمارستانی در تهران تعداد پشت‌نوبتی‌های جهیزیه به صفر خواهد رسید مدارس کردستان فردا (۳ دی ۱۴۰۳) حضوری است آسیب‌دیدگان اجتماعی بیمه سلامت می‌شوند سالمندشدن جمعیت چه مشکلاتی به دنبال دارد؟ آیا خیار‌های توخالی برای خوردن بی‌خطر هستند؟ کمبود مدرسه در خیابان شهید آرمون مشهد و اطراف آن همچنان پابرجاست | روزنه‌های امید برای حل مشکل کمبود مدرسه هشدار سطح نارنجی سازمان هواشناسی برای مشهد و ۸ کلانشهر دیگر (۲ دی ۱۴۰۳) چگونه از کلاهبرداری‌ در خرید و فروش طلای آنلاین جلوگیری کنیم؟ رئیس‌کل دادگستری خراسان رضوی: مشکلات و تنگنا‌های موجود باید با کار جهادی و تلاش مضاعف رفع شود انجام ۷ هزار تست HIV و شناسایی هفت مورد جدید در مشهد ۵۲ درصد سالمندان را زنان تشکیل می‌دهند توجه وزارت ورزش به قاچاق مکمل‌ هشدار پلیس فتا درخصوص برخورد با سازندگان ویدئو‌های چالشی اینستاگرامی ۳۸ درصد فرهنگیان نیازمند مسکن هستند
سرخط خبرها

واکنش ستاد امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر استان خراسان رضوی به حواشی مجتمع آرمیتاژ مشهد

  • کد خبر: ۱۸۹۲۵۷
  • ۲۴ مهر ۱۴۰۲ - ۲۲:۳۸
واکنش ستاد امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر استان خراسان رضوی به حواشی مجتمع آرمیتاژ مشهد
ستاد امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر استان خراسان رضوی درباره حواشی مجتمع آرمیتاژ مشهد بیانه‌ای صادر کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، ستاد امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر خراسان رضوی در بیانیه‌ای اعلام کرد آنچه باید در جریان امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر موردتوجه جدی مردم و تشکل‌های مردمی دغدغه‌مند قرار گیرد رعایت دقیق مفاد ۲، ۴، ۵ و ۶ قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر مصوب سال ۱۳۹۴ مجلس شورای اسلامی است.

این موارد قانونی به‌صورت بسیار واضح و آشکار چارچوب و حوزه عملکرد مردم و دولت را مشخص کرده و صراحتاً اعمالی مانند توهین، افترا، ضرب‌وجرح و قتل را تحت عنوان امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر، از جمله اعمال مجرمانه معرفی کرده است.

به‌علاوه، ماده ۹ همین قانون یادآور می‌شود اشخاص حقیقی یا حقوقی حق ندارند در برابر اجرای امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر مانع و یا مزاحمتی ایجاد کنند و آمران به معروف و ناهیان از منکر می‌توانند مطابق با قانون در جریان امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر فعالیت کنند.

حمایت همه‌جانبه از اقدامات قانونی آمران به معروف و ناهیان از منکر طبق بند ۱۰ از ماده ۱۶ قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر تعریف شده است و بر همین اساس تاکنون ۱۶ پرونده دراین‌خصوص در محافل قضایی به نتیجه رسیده و یا در حال رسیدگی است.

هر آنچه خارج از چارچوب قانونی تحت عنوان امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر به اجرا گذاشته شود بر اساس قانون در زمره قانون حمایت قرار ندارد.

باید توجه داشت مبنای عمل همه اقدامات و فعالیت‌ها و فصل‌الخطاب همه مباحث، قانون است و هر اظهارنظری بر اساس سلایق و منافع شخصی جایگاهی نخواهد داشت.

ماده ۲ - امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر، دعوت و واداشتن دیگران به معروف و نهی و بازداشتن از منکر است.

ماده ۴ - مراتب امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر، قلبی، زبانی، نوشتاری و عملی است که مراتب زبانی و نوشتاری آن وظیفه آحاد مردم و دولت است و مرتبه عملی آن در موارد و حدودی که قوانین مقرر کرده تنها وظیفه دولت است.

ماده ۵ - در اجرای امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر نمی‌توان متعرض حیثیت، جان، مال، مسکن، شغل و حریم خصوصی و حقوق اشخاص گردید، مگر در مواردی که قانون تجویز کند.

ماده ۶ - هیچ شخص یا گروهی حق ندارد به‌عنوان امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر به اعمال مجرمانه از قبیل توهین، افترا، ضرب، جرح و قتل مبادرت نماید. مرتکب طبق قانون مجازات اسلامی، مجازات می‌شود.

ماده ۹ - اشخاص حقیقی یا حقوقی حق ندارند در برابر اجرای امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر مانع ایجاد کنند. ایجاد هر نوع مانع و مزاحمت که به‌موجب قانون جرم شناخته شده است؛ علاوه بر مجازات مقرر، موجب محکومیت به حبس تعزیری یا جزای نقدی درجه هفت می‌گردد. در مورد اشخاص حقوقی، افرادی که با سوءاستفاده از قدرت یا اختیارات قانونی و اداری از طریق تهدید، اخطار، توبیخ، کسر حقوق یا مزایا، انفصال موقت یا دائم، تغییر محل خدمت، تنزل مقام، لغو مجوز فعالیت، محرومیت از سایر حقوق و امتیازات، مانع اقامه امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر شوند؛ علاوه بر محکومیت اداری به‌موجب قانون رسیدگی به تخلفات اداری، حسب مورد به مجازات بند (پ) ماده (۲۰) قانون مجازات اسلامی محکوم می‌شوند.

ماده ۱۶ - ستاد امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر که در این قانون ستاد نامیده می‌شود؛ عهده‌دار وظایف زیر است:

بند ۱۰ - حمایت همه‌جانبه از اقدامات قانونی آمران به معروف و ناهیان از منکر

منبع: روابط‌عمومی ستاد امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر خراسان رضوی

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->