«آقای دیوانه» روانه بازار شد! سفرنامه «عطر فلفل» منتشر شد روزی که سعید روستایی برای اولین بار مقابل دوربین رفت دستمزدهای میلیاردی در شبکه نمایش خانگی | هزینه‌های پنهان تولید سریال‌ها غفلت سینمای ایران از نوجوانان قهرمان دفاع مقدس «سوپرمن» در ده روز تاریخ‌ساز شد نوبل ادبیات ۲۰۲۵؛ رقابت نویسندگان با موسیقیدان‌ها! الناز ملک در پشت صحنه فیلم جدید منوچهر هادی + عکس فرهاد اصلانی تنها انتخاب برای نقش اصلی «لاک‌پشت» بود پویانمایی یوز؛ سفیر جدید حفاظت از گونه‌های در خطر انقراض «اشوان» در بیمارستان بستری شد + علت و عکس (۸مهر۱۴۰۴) هانیه توسلی در پشت صحنه سریال «کنکل» + عکس بازیگر سریال «محکوم»: جواد عزتی به من بازیگری را آموخت صوت | آهنگ جدید حجت اشرف‌زاده با نام «تنهایی» منتشر شد + لینک دانلود اعلام ۵۷ فیلم کوتاه داستانی راه‌یافته به بخش ملی جشنواره کوتاه تهران + اسامی اعلام جدول نمایش فیلم‌های جشنواره کودک اصفهان | چهار پردیس میزبان آثار جشنواره شدند گرافیک در عصر هوش مصنوعی | انجمن صنفی طراحان گرافیک میزبان یک نشست تخصصی شد «جاستین بیبر»، ستاره موسیقی، حال خوشی ندارد
سرخط خبرها

پردیس سینمایی گلشن آرمیتاژ مشهد بازگشایی شد

  • کد خبر: ۱۷۱۱۶۴
  • ۰۴ تير ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۰
پردیس سینمایی گلشن آرمیتاژ مشهد بازگشایی شد
مدیریت پردیس سینمایی گلشن آرمیتاژ مشهد از بازگشایی سینما و آغاز مجدد فعالیت این مکان فرهنگی خبر داد.

فرزین جیرانی در گفتگو با خبرنگار شهرآرانیوز اظهار کرد: با حمایت و همراهی محسن داوری، معاون استاندار و فرماندار مشهد مقدس پردیس سینمایی گلشن آرمیتاژ مشهد فعالیت خود را مجدد آغاز کرد.

به گفته جیرانی این سینما امروز فک پلمب شده است که پیرو تعطیلی سینماها به مناسبت شهادت امام محمد باقر (ع) تا فردا عصر فعالیتی نخواهد داشت و در این مدت اقدامات لازم برای آماده‌ساری سینما صورت خواهد پذیرفت.

مدیر سینما گلشن مشهد افزود: این سینما از فردا بعد از نماز مغرب و عشا فعالیت خود را از سرخواهد گرفت. 

جیرانی ادامه داد: در این مسیر معاون محترم استاندار و فرماندار مشهد دغدغه‌مند عمل کردند که نهایت تشکر را از آن‌ها دارم.

وی همچنین از همراهی ارشاد خراسان رضوی، دادستانی، ستاد امربه معروف و نهی از منکر نیز یاد کرد و افزود: از همه مسئولانی که دلسوزانه دغدغه فرهنگ این شهر را دارند و در بازگشایی سینما گلشن حمایت و همراهی کردند کمال تشکر را دارم. همچنین از شهرآرانیوز به دلیل دغدغه‌مندی، پیگیری‌ها و همراهی همیشگی‌اش سپاسگذارم.

۶ خرداد پردیس سینما گلشن در راستای اجرای طرح عفاف و حجاب و برخورد با کشف حجاب در معابر و اماکن عمومی، توسط اداره اماکن این شهر پلمب شده بود. 

گزارش خطا
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->