برگزاری کنگره شعر توس تا نیشابور + جزئیات «پدر قهوه» سریال جدید مهران مدیری در راه شبکه نمایش خانگی چندخطی درباره‌ی کتاب «فلسفه‌ی پیاده‌روی» نوشته‌ی فردریک گرو | بجنبید، منتظرمان هستند! بازگشت بهروز افخمی با «هفت» به تلویزیون + زمان پخش تئاتر کمدی «هشتگ، بچه‌شهرستانی‌ام» روی صحنه می‌رود + پوستر و زمان اجرا انعکاسی از مظلومیت غزه در «خاورمیانه» | گفتگو با احمدرضا عبیدی (ججو) به مناسبت انتشار موزیک ویدئو جدیدش فردوسی و «شاهنامه» در نگاه محمدعلی اسلامی ندوشن «صحبت یار» در نگارخانه فردوسی + عکس اضافه شدن شخصیت «غرغر خان» به باغ شادونه نقد کامل فیلم تلماسه ۲ (Dune 2) | زیبایی و وحشت «پهلوان هرگز نمی‌میرد» و «پهلوان واقعی» در تلویزیون + زمان پخش پرفروش‌ترین سینما‌های کشور در فروردین ۱۴۰۳ |«هویزه» مشهد در جمع پرفروش‌ها ماجرای شکایت صداوسیما از مهران مدیری به کجا رسید؟ «نردبان آسمان» به کتاب‌فروشی‌ها آمد صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ تجلیل از کارگردان فلسطینی در جشنواره فیلم سارایوو فیلم‌های اولین هفته اردیبهشت ۱۴۰۳ (۶ و ۷ اردیبهشت) + زمان پخش
سرخط خبرها
مدیر حوزه‌های علمیه قم:

ورود کرونا به قم ربطی به طلاب چینی ندارد

  • کد خبر: ۱۸۹۳۳
  • ۰۶ اسفند ۱۳۹۸ - ۲۰:۲۱
ورود کرونا به قم ربطی به طلاب چینی ندارد
مدیر حوزه‌های علمیه قم گفت: قطعاً ورود کرونا ربطی به طلاب چینی جامعه المصطفی ندارد.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت الله اعرافی مدیر حوزه‌های علمیه با اشاره به شیوع ویروس کرونا در قم افزود: از جامعه المصطفی در دو ماه اخیر دو نفر از چین پذیرش شده که روال قرنطینه را طی کرده‌اند.

 

حجت الاسلام سید حافظ ریاض نقوی نیز در این دیدار با اشاره به لزوم حفظ اشتراکات با اهل سنت بیان کرد: سعی ما بر این است که با علمای اهل سنت افتراق نداشته باشیم.

 

رئیس حوزه علمیه جامعه المنتظر لاهور گفت: در گذشته با اهل سنت در قالب ۵۵ جلسه بررسی کردیم که این میزان تحصیل کردن برای کسب مدرک صرف درست نیست، عده‌ای بیان کردند که اگر در مدارس خودمختاری وجود داشته باشد، ما این را قبول می‌کنیم.

 

وی افزود: قریب به ۲ میلیون ۳۰۰ هزار طلبه اهل سنت در پاکستان وجود دارد که ۱۸ هزار نفر نیز طلبه شیعه هستند و باید برای مصرف آنها فکری بشود؛ این طلاب باید در عرصه‌های مختلف بتوانند منشأ خیر باشند.

 

حجت الاسلام نقوی یادآورشد: امروز نیز ما می‌گوئیم که اگر آزادی و خودمختاری باشد، ما قول آنها را قبول خواهیم کرد؛ برخی از طلاب و دانشجویان پاکستان پیشرفت کرده‌اند و در بهترین دانشگاه‌های دنیا در حال تدریس هستند.

 

وی ادامه داد: اینکه فارغ التحصیلان ما در عرصه‌های مختلف پیشرفت کنند اهمیت دارد، در غیر این صورت قرار نیست همه امام جماعت شوند.

 

رئیس سازمان وفاق المدارس شیعه پاکستان یادآور شد: اهل سنت از دولت پاکستان واهمه دارند، اما ما از دولت ترسی نداریم و اصول خود را به پیش می بریم.

 

وی تصریح کرد: در ابتدا تصور این بود که طلاب در همین حد که بتوانند احکام نماز و روزه بدانند برای جامعه کافی است.

 

حجت الاسلام نقوی ادامه داد: در سال ۱۹۳۹ میلادی نخستین مدرسه علمیه در پاکستان تاسیس شد، طلابی که وارد حوزه‌های علمیه این کشور شدند، در ابتدا تحصیلات متفاوتی داشتند.

منبع: باشگاه خبرنگاران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->