متهمان پرونده چای دبش به چه کسانی رشوه داده‌اند؟ ناو‌های نیروی دریایی چین و روسیه وارد آب‌های سرزمینی ایران شدند احضار سفیر سوئد به وزارت خارجه در واکنش به اظهارات ناشایست مقامات سوئدی علیه ایران سخنگوی وزارت خارجه روسیه: ایران هیچ قصدی برای ساخت سلاح هسته‌ای ندارد رئیس جمهوردر نشست فرماندهان راهور: آموزش مراعات در رانندگی داده شود بازدید استاندار خراسان رضوی از نمایشگاه بین‌المللی قرآن و عترت مشهد | مظفری: مشهد، پیشگام در ترویج معارف قرآنی باشد عراقچی: ما مذاکره با زور را حتی قابل بررسی هم نمی‌دانیم دبیر کل حزب الله لبنان: هرگز مقاومت را کنار نخواهیم گذاشت رئیس پارلمان رژیم صهیونیستی: سوریه باید مانند اردن بدون توان نظامی باشد ترور نافرجام جانشین اطلاعات پلیس شهرستان سیب‌وسوران سیستان و بلوچستان رژیم صهیونیستی به مجروحیت و قطع عضو ۸۷ هزار نظامی اعتراف کرد وزیر دارایی رژیم صهیونیستی: در حال برنامه ریزی برای اخراج روزانه ۵ هزار شهروند فلسطینی غزه هستیم سرلشکر باقری: سال‌هاست که دشمنان سیاست فشار حداکثری را به کار گرفته‌اند اژه‌ای: نباید نگاه سلیقه‌ای و جناحی به قانون داشته باشیم تاکید پزشکیان بر اراده جدی دولت در پیشبرد برنامه توسعه زیرساخت‌های تولید برق خورشیدی سردار تنگسیری: در آینده نزدیک شاهد خلق دستاورد‌های پیشرفته بومی هستیم ترامپ: ترجیح من توافق با ایران است توهمات نتانیاهو بازهم تکرار شد آغاز محاکمه متهمان پشتیبانی از عاملان حملات تروریستی به حرم شاهچراغ (ع) عراقچی به طور سرزده از بخش‌های مختلف وزارت خارجه بازدید کرد استاندار خراسان رضوی: افزایش سهم اعتبارات عمرانی استان با پیگیری‌های جدی مدیران امکان پذیر می‌شود انفجار یک خودرو در تل آویو (۱۹ اسفند ۱۴۰۳) چین علیه کانادا تعرفه‌های تلافی‌جویانه اعمال می‌کند جزئیات طرح کوچاندن اهالی غزه از زبان وزیر صهیونیست منابع از تیراندازی در نزدیکی کاخ سفید خبردادند آیت الله علم‌الهدی: احتکار کالا‌های اساسی نیازمند برخورد اطلاعاتی قوی است مجلس به موضوع انتشار اوراق طلا ورود کرد
سرخط خبرها

توضیحات کاخ سفید درباره سفر بایدن به سرزمین‌های اشغالی

  • کد خبر: ۱۸۹۴۳۲
  • ۲۵ مهر ۱۴۰۲ - ۱۹:۳۸
توضیحات کاخ سفید درباره سفر بایدن به سرزمین‌های اشغالی
هماهنگ‌کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی کاخ سفید پیش از سفر روز چهارشنبه جو بایدن رئیس جمهور آمریکا به سرزمین های اشغالی فلسطین همزمان با درگیری ها میان این رژیم و نیروهای مقاومت فلسطین گفت: جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا «معتقد است که دقیقاً زمان مناسبی برای رفتن به اسرائیل و اردن است.»

به گزارش شهرآرانیوز، جان کربی هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی کاخ سفید روز سه شنبه به وقت محلی برابر با ۱۷ اکتبر ۲۰۲۳ و ۲۵ مهرماه جاری افزود: بایدن در این سفر با رهبران دیگر منطقه درباره کمک‌های بشردوستانه برای غزه، برنامه‌ها و اهداف آینده اسرائیل، گروگان ها و چگونگی آزادی آنها صحبت خواهد.

نمی خواهیم شاهد تشدید و گسترش درگیری باشیم

این سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید مدعی شد که آمریکا نمی خواهد این درگیری "تشدید و گسترش یابد."

کربی ادامه داد: "ما نمی خواهیم شاهد تشدید و گسترش این درگیری باشیم؛ هیچ برنامه یا قصدی برای اعزام نیروهای آمریکایی به اسرائیل وجود ندارد. کاری که ما در حال حاضر انجام می دهیم ارسال یک پیام قوی بازدارندگی است."

این مقام شورای امنیت آمریکا تاکید کرد: بایدن همچنین موضوع گروگان‌های آمریکایی را در دستور کار خود قرار خواهد داد و تقریبا در هر مکالمه‌ای گفتگویی با مقامات اسرائیلی، از جمله نخست‌وزیر، و همچنین عبدالفتاح السیسی رییس‌جمهور مصر، محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین و مسلماً ملک عبدالله اردن، این موضوع را مطرح خواهد کرد.

یک مقام آمریکایی نیز به شبکه خبری  سی ان ان گفت که آمریکا همچنان بر این باور است که تعداد کمی از آمریکایی ها توسط حماس گروگان گرفته شده اند، اما هیچ اطلاعی در مورد شرایط اسیران وجود ندارد.

جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا درحالیکه کشتار مردم غزه توسط رژیم اسرائیل که در عملیات طوفان الاقصی  شکست خورده است،  همچنان ادامه دارد، اعلام کرد که برای اعلام همبستگی با اسرائیل به تل‌آویو خواهد رفت.

بایدن که برنامه سفرش به سرزمین‌های اشغالی فلسطین دوشنبه شب به وقت محلی از سوی آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا اعلام شده، در حساب ایکس خود (توییتر سابق) نوشت که روز چهارشنبه به اسرائیل سفر خواهد کرد تا در مواجهه تل آویو با آنچه وی "حمله تروریستی حماس" خوانده، اعلام همبستگی کند.

وی در این پیام در شبکه اجتماعی خود افزود: سپس به اردن سفر خواهم کرد تا به نیازهای انسانی شدید رسیدگی و با سران این کشوذ دیدار کنم.

رئیس جمهور آمریکا همچنین بار دیگر تکرار کرد: در آنجا تاکید می‌کند حماس نماینده مردم فلسطین برای دفاع از خودشان نیست.

بلینکن که شب گذشته در سرزمین‌های اشغالی به سر می‌برد، پس از جلسه ۸ ساعته با کابینه جنگ رژیم صهیونیستی در سخنانی گفت که بایدن چهارشنبه به فلسطین اشغالی سفر خواهد کرد.

وی افزود: آمریکا و (رژیم) اسرائیل بر سر طرحی توافق کردند که اجازه می‌دهد کمک‌ها به غیرنظامیان غزه برسد و ضروری است که کمک‌ها به غزه هرچه سریعتر آغاز شود.

وزیر خارجه آمریکا اضافه کرد که بایدن در سفر به فلسطین اشغالی به هماهنگی نزدیک با شرکای اسرائیلی برای آزادی گروگان‌های حماس ادامه خواهد داد و تاکید خواهد کرد که اسرائیل حق دارد از مردم خود در برابر حماس دفاع کند.

در اثر بمباران های مناطق مسکونی، درمانی و مساجد غزه و کرانه باختری که از شنبه گذشته (۱۵ مهر ماه) آغاز شده تا این ساعت شمار شهدای فلسطینی ۲ هزار و ۸۳۷ نفر و تعداد مجروحان نیز ۱۲هزار نفر گزارش شده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->