معاون اول قوه قضاییه: کاهش یا حذف کامل فسادها با اصلاح ساختارها صورت می‌پذیرد بایدن تحت درمان سرطان است (۱۹ مهر ۱۴۰۴) دولت ترامپ همچنان در تعطیلی | ۴ هزار کارمند آمریکایی در یک روز اخراج شدند مصر میزبان کنفرانس بین‌المللی بازسازی غزه پرونده «فساد چای دبش» با پیگیری جدی سازمان بازرسی کشور به سرانجام رسید زلنسکی در تماس با ترامپ: امیدوارم جنگ با روسیه متوقف شود غزه و فلسطین؛ محور گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و پاکستان نوبل صلح در سایه سیاست | برنده نوبل صلح، یار نزدیک نتانیاهو از آب درآمد عضو شورای شهر کرمانشاه دستگیر شد (۱۹ مهر ۱۴۰۴) جزئیات جلسه مشترک عراقچی و کمیسیون اصل ۹۰ مجلس؛ از حقابه هیرمند تا واکنش قاطع به مسئله حاکمیت جزایر سه‌گانه نماینده پارلمان لبنان: اسرائیل به دنبال شروع یک جنگ جدید است ۲ عامل بازدارنده برای حمله احتمالی آمریکا و اسرائیل به ایران ویدئو | منافقین چگونه از شیوه تخلیه اطلاعات تلفنی استفاده می‌کنند؟ هشدار استاندار خراسان رضوی درباره سرانه درمانی مشهد | سفر رئیس‌جمهور به استان به‌زودی انجام می‌شود پزشکیان: نباید هیچ تعللی در ترخیص پنل‌های خورشیدی از گمرک صورت گیرد یمن اسرائیل را تهدید کرد | می‌خواهید دوباره به پناهگاه‌ها بروید؟ مخالفت شاباک با آزادی ۱۰۰ اسیر فلسطینی سخنگوی دولت شنبه‌ها و دوشنبه‌ها با مردم از اقدامات دولت خواهد گفت هاشمی: رشد اقتصادی بدون استفاده از ظرفیت فناوری ممکن نیست مخالفت نماینده مردم کاشمر در مجلس با واگذاری نفت به بخش خصوصی شهادت ۲۰ فلسطینی در ۲۴ ساعت گذشته در پی حملات مجدد اسرائیل به غزه (۱۹ مهر ۱۴۰۴) دریادار بمانی: دیپلماسی دریایی و افزایش تعاملات ایران با جهان برای نیروی دریایی ارتش مهم است وزیر میراث فرهنگی: توسعه کشور از مسیر سرمایه‌گذاری و اعتماد ملی می‌گذرد معاون وزیر امور خارجه: دومین نشست دیپلماسی استانی، ۳۰ مهرماه به‌میزبانی مشهد برگزار می‌شود حز‌ب‌الله: پرچم مقاومت را تا تحقق پیروزی کامل به دوش خواهیم کشید تمدید تعطیلی ۲ ماهه دفتر شبکه الجزیره در تل‌آویو تداوم حملات اسرائیل به غزه با وجود اعلام آتش‌بس (۱۹ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آشتی چین و ژاپن با کرونا

  • کد خبر: ۱۹۰۲۳
  • ۰۷ اسفند ۱۳۹۸ - ۲۲:۳۰
آشتی چین و ژاپن با کرونا
هرچند شیوع ویروس کرونا نگرانی‌های زیادی را ایجاد کرده و جهان را در وضعیت بحرانی قرار داده اما حداقل باعث شده تا روابط چین و ژاپن بهبود یابد.
«هرچند ما در مکان‌های متفاوتی هستیم، اما زیر یک آسمان واحد زندگی می‌کنیم.» این شعری است که بر روی جعبه‌های ماسک و دماسنج نوشته شده که توسط «انجمن توسعه جوانان ژاپن» برای چین ارسال شده‌اند.

۱۳۰۰ سال قبل این شعر قدیمی توسط یکی از نوادگان امپراطور ژاپن برای یک راهب عالی رتبه چینی فرستاده شد که باعث شد تا آن راهب برای ترویج «بودیسم» به ژاپن برود.

بر اساس گزارش سی ان ان، امروز این شعر دوباره برجسته شده و در شبکه‌های مجازی پخش می‌شود حتی نخست وزیر ژاپن آن را در توییتر به اشتراک گذاشت. دلیل اصلی اهمیت یافتن این شعر باستانی شیوع ویروس کرونا است.

محبوبیت این شعر امروز‌ها نشان از گرم شدن روابط دو دشمن قدیمی است. اختلافات سرزمینی و سایر مشکلات که به جنگ جهانی دوم بر می‌گردد برای چندین دهه باعث سردی روابط چین و ژاپن شده‌اند.

همزمان که چین با شیوع ویروس کرونا مبارزه می‌کند ژاپن ثابت کرد که می‌تواند یک متحد باشد. اوایل این ماه «گانگ شوانگ» سخنگوی وزارت خارجه چین از ژاپن به خاطر حمایت از پکن قدردانی کرد. این ویروس تاکنون در چین جان ۲۷۰۰ نفر را گرفته و ۸۰ هزار نفر را مبتلا کرده است.

گانگ در عوض آمریکا را متهم کرد که اغراق و ایجاد ترس می‌کند چرا که اولین کشوری بود که شهروندان خود را کسنلوگری وهان خارج کرد و برای مسافران چینی محدودیت اعمال کرد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->