علوی مقدم: سال ۱۴۰۴ نویدبخش نشاط اجتماعی و توسعه ورزش در شهر امام رضا(ع) است تدوین بسته جامع سرمایه‌گذاری در دستور کار شهرداری مشهد قرار گرفت باید اقدامات شهرداری مشهد در زبان و ذهن مردم جاری شود ضمیری: نتیجه اقدامات مدیریت شهری کسب رضایت عمومی در سال ۱۴۰۳ بود شهردار مشهد مقدس: توسعه شهر در گرو تعامل سازنده ایست که در مدیریت شهری شکل گرفته است ناصحی: در سال ۱۴۰۴ شهرداری مشهد مکلف به ارتقای نشاط اجتماعی از طریق رویداد‌های ورزشی است چرا تصویب بزرگ‌ترین قرارداد خرید واگن اهمیت دارد؟ | شتاب مترو مشهد با خرید ۶۰ واگن قطار شهری + فیلم  اجرای ۵۳ عنوان اصلی فعالیت استقبال از بهار توسط معاونت خدمات شهری مشهد مجموع فروش صنایع‌دستی خراسان رضوی در نوروز ۱۴۰۴ به بیش از ۷۸ میلیارد تومان رسید نایب رئیس شورای اسلامی شهر مشهد مقدس: سال ۱۴۰۴ تلاش‌های مدیریت شهری در دوره ششم به ثمر خواهد نشست خراسان رضوی با ۸۶ رویداد گردشگری در صدر کشور قرار گرفت | پیش بینی توسعه اقامتگاه‌های بومگردی روایت روزنامه «حبل‌المتین» از نخستین گلوله‌زنی به حرم مطهر امام رضا (ع) در ۱۱۹ سال پیش | ترکیدن بغض فقرا در صحن مقدس مشهد میزبان نمایشگاه بین‌المللی صنایع‌دستی و گردشگری با حضور کشور‌های منطقه می‌شود دبیریان: طرح جامع حمایت از سرمایه‌گذاران در شورای شهر مشهد تصویب شد رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد: مدیریت شهری باید با ایجاد بستر‌های اعتمادساز، مردم را به سرمایه‌گذاری در تولید ترغیب کند هوای مشهد امروز هم آلوده است (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) بیش از ۲۵ درصد نیاز آبی فضای سبز مشهد از پساب تامین می‌شود سخنگوی شورای شهر مشهد: انعقاد قرارداد تولید ۶۰ دستگاه واگن خط یک متروی مشهد اتفاقی بسیار مهم در طول تاریخ دوران مدیریت شهری است
سرخط خبرها

مشارکت شهرداری و آموزش و پرورش به نفع ورزش حاشیه شهر مشهد

  • کد خبر: ۱۹۱۴۶۹
  • ۰۷ آبان ۱۴۰۲ - ۱۷:۴۹
مشارکت شهرداری و آموزش و پرورش به نفع ورزش حاشیه شهر مشهد
نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی به همراه شهردار منطقه ۳ و برخی نمایندگان دستگاه‌های اجرایی از محله رسالت بازدید کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، در این نشست مردمی تعدادی از شهروندان و اعضای شورای اجتماعی محله فاطمیه و گاز به بیان مشکلات موجود در محله پرداختند. یکی از شهروندان به زمین‌های رها شده موجود در محله اشاره کرد و گفت: تعدادی زمین در این محله وجود دار د که بلاتکلیف هستند. به دلیل اینکه محله ما فضای ورزشی کمی دارد، تقاضا داریم که این زمین ها، مجهز به وسایل ورزشی شوند و در اختیار فرزندانمان قرار گیرند.

وی ادامه داد: این محله کتابخانه نیز ندارد؛ برای محله‌ای که هویت قدیمی دارد و از کهن‌ترین محلات مشهد محسوب می‌شود، خوب نیست که فضای فرهنگی آموزشی مثل کتابخانه را نداشته باشد.

یکی دیگر از اهالی محله با گلایه از آسفالت نامناسب محله رسالت و خیابان‌های مسلم عنوان کرد: آسفالت خیابان گاز ۱۵ خراب شده است و نیاز به ترمیم دارد. همچنین کوچه فضه ۵ که محل تردد خیلی از اهالی به مسجد است، آسفالت خوبی ندارد و آب در جدول‌های آن جمع می‌شود.

وی به درخواست جمعی از اهالی و بانوان محله اشاره کرد و گفت: این محله، اتوبوسی برای تشرف زائران به حرم مطهر رضوی ندارد و متأسفانه رفت و آمد حتی برای تردد به حرم سخت است.

پس از ارائه مطالب و مشکلات از سوی اهالی، حجت  الاسلام  و المسلمین نصرالله پژمان فر، رئیس کمیسیون اصل۹۰ مجلس در پاسخ به نبود فضای ورزشی در محله از شهروندان خواست تا فهرستی از زمین‌های بایر و بلاتکلیف تهیه کنند و در اختیار شهرداری قرار دهند تا در سریع‌ترین زمان ممکن وضعیت آن‌ها بررسی شود و در صورت امکان تملک و به فضای ورزشی و کتابخانه تبدیل شوند.

حل مشکل روشنایی معابر طی ۲ هفته

وی خطاب به شهردار منطقه ۳ افزود: زمین چمنی در ابتدای بزرگ راه شهید میرزایی قرار دارد؛ تدبیری شود تا این زمین در اختیار شورای اجتماعی محله قرار گیرد تا بخشی از نیاز نوجوانان در حوزه ورزش تأمین شود.
نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی درباره روشنایی معابر خطاب به رئیس شورای اجتماعی محله گفت: یک هفته فرصت دارید تا فهرستی از کمبود روشنایی در معابر تهیه کنید. سپس به اداره برق نامه بزنید و لیست را برای تأمین روشنایی ارسال کنید. به ما هم برای پیگیری مجدد رونوشت بدهید. در مدت دو هفته مشکل روشنایی معابر که از مسائل مهم موجود برای تأمین امنیت محله است، توسط اداره برق رفع خواهد شد.
وی پس از هماهنگی با معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری مشهد، خبر خوشی به اهالی داد و عنوان کرد: مقرر شد که جمعه‌ها اتوبوسی در اختیار اهالی محله قرار گیرد تا با عنوان «قرار زیارت» به حرم رضوی مشرف شوند.

اولویت با آسفالت معابر خاکی است

سیدعلی حسینی ملک آباد، شهردار منطقه ۳ نیز درباره وضعیت آسفالت معابر در محله توضیحاتی داد و اظهار کرد: تا زمانی که کوچه و خیابان خاکی در منطقه وجود دارد، یقینا اولویت اول شهرداری منطقه، زیرسازی و آسفالت این معابر خواهد بود و در اولویت‌های بعدی، به مرمت آسفالت فرسوده معابر و روکش آسفالت خواهیم پرداخت.
وی گفت: خوشبختانه در محله فاطمیه و گاز خیابان خاکی وجود ندارد و برنامه‌ها برای مرمت و روکش آسفالت در دست اجراست.

آماده سازی مدارس برای ورزش شهروندان

وی اضافه کرد: ۱۲۰ مسجد در منطقه ۳ وجود دارند که تعداد شصت مسجد زیرپوشش شهرداری قرار گرفته اند و مقرر است این مساجد با اعتبار ۷۰ میلیارد ریال به امکانات ورزشی مجهز شوند. تلاش می‌کنیم از فضا‌های موجود در مساجد برای ایجاد فضای ورزشی جهت بهره برداری اهالی محله استفاده کنیم. شهردار منطقه ۳ خطاب به نماینده آموزش و پرورش حاضر در جلسه عنوان کرد: ما این آمادگی را داریم که حیاط مدارس موجود در محله را چمن مصنوعی کنیم و سپس آن‌ها به وسایل ورزشی مجهز شوند تا علاوه بر استفاده دانش آموزان در نوبت صبح، عصر تا شب برای استفاده در اختیار دیگرشهروندان قرار گیرند.
در ادامه جلسه، نماینده آموزش  و پرورش قول مساعدت و همکاری با شهرداری منطقه ۳ را در زمینه در اختیار گذاشتن سه مدرسه در محله و تأمین امنیت و حراست مدرسه برای استفاده ورزشی شهروندان را داد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->