حملات توپخانه رژیم اسرائیل به غزه ۱۹ شهید و مجروح برجای گذاشت (۸ تیر ۱۴۰۴) محکومیت استمرار اتهام‌زنی دروغین به اتباع ایرانی در پرونده «آمیا» ماکرون: ایران باید به میز مذاکره بازگردد حزب‌الله: اسرائیل فهمید سرنگونی نظام ایران، توهمی بیش نیست شهید «ابوعمر سوری» فرمانده نظامی ترور شده القسام در غزه چه کسی بود؟ سفیر ایران در عربستان سعودی: اسرائیل دیگر مصونیتی ندارد ایروانی: بازرسان آژانس نمی‌توانند وارد تأسیسات هسته‌ای ایران شوند فرمانده جدید بخش عملیات ارتش اسرائیل: به اهدافمان در غزه نرسیدیم عراقچی حمله شیمیایی سردشت را مشابه تجاوز اخیر اسرائیل دانست | ایران بزرگترین قربانی سلاح‌های شیمیایی در تاریخ معاصر صهیونیست‌های بی‌خانمان شده در قدس به جان هم افتادند تصویب کمیته شهدا و مجروحین جنگ ۱۲ روزه در هیات‌ دولت دستیار ویژه رئیس جمهور از مجروحان حمله رژیم صهیونیستی عیادت کرد بیانیه وزارت خارجه ایران در پاسخ به یاوه‌گویی ترامپ (۸ تیر ۱۴۰۴) وزارت امور خارجه: مواضع آرژانتین و پاراگوئه علیه ایران را نفرت‌انگیز و شرم‌آور می‌دانیم ناگفته‌های علی لاریجانی از ۱۲ روز نبرد تحمیلی با رژیم صهیونیستی + فیلم اعتراض شدیداللحن ایران به سازمان ملل درباره حمله عامدانه رژیم صهیونیستی به کادر درمانی کشورمان دومین فتوای محاربه برای تهدید‌کنندگان و متعرضان به مرجعیت و رهبر معظم انقلاب صادر شد پزشکیان: آماده‌ایم فصل نوینی را در روابط با همسایگان در حوزه خلیج فارس آغاز کنیم ایران در نامه‌ای به سازمان ملل خواستار محکوم کردن حمله رژیم صهیونیستی به زندان اوین شد علت انفجار در پالایشگاه تبریز چیست؟ (۸ تیر ۱۴۰۴) ترامپ: غنی‌سازی واژه بدی است! اولیانوف: آمریکا و اسرائیل هیچ مدرکی درباره ادعا‌های ضدایرانی خود ندارند یک نظامی صهیونیست در غزه با حمله مقاومت به ماشین جنگی اشغالگران به هلاکت رسید لغو جلسه محاکمه هفته بعد نتانیاهو (۸ تیر ۱۴۰۴) تخت‌روانچی ادعا‌ها درباره برگزاری مذاکرات با آمریکا را رد کرد آیت‌الله علم‌الهدی: جایگاه احزاب در جامعه ولایی، نقش آفرینی در مدیریت است | تصمیم‌گیری قاطع و مدیریت رهبری، دشمن را غافلگیر کرد امیر سرلشکر عبدالرحیم موسوی کیست؟
سرخط خبرها

افزایش ۶۶ درصدی نام‌نویسی انتخابات مجلس در مشهد (۷ آبان ماه ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۱۹۱۳۷۷
  • ۰۷ آبان ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۶
افزایش ۶۶ درصدی نام‌نویسی انتخابات مجلس در مشهد (۷ آبان ماه ۱۴۰۲)
فرماندار مشهد گفت: ۸۹۲ داوطلب برای حضور در دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه مشهد و کلات نام‌نویسی قطعی کرده‌اند که این رقم در مقایسه با ثبت نام دوره یازدهم مجلس، از افزایش ۶۶ درصدی مشارکت در این فرایند سیاسی حکایت دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، محسن داوری با اعلام این خبر اظهار کرد: در این دوره از انتخابات مجلس از حوزه انتخابیه مشهد و کلات همه جریانات سیاسی درون نظام مشارکت داشته اند.

وی شمار ثبت نام کنندگان یازدهمین دوره انتخابات مجلس در حوزه انتخابیه مشهد و کلات را ۵۳۶ نفر عنوان کرد و گفت: از ۸۹۲ داوطلب نام نویسی شده در این دوره از انتخابات برای حوزه انتخابیه مشهد و کلات ۷۳۵ نفر مرد و ۱۵۷ نفر زن هستند.

رییس هیات اجرایی حوزه انتخابیه مشهد و کلات به تشریح آمار ثبت نام شدگان در دوره دوازدهم انتخابات مجلس پرداخت و ادامه داد: ۳۷ نفر از ثبت نام شدگان دارای تحصیلات کارشناسی و کمتر از کارشناسی، ۷۱۷ نفر تحصیلات کارشناسی ارشد، ۱۲۱ نفر دکتری و ۵۶ نفر نیز تحصیلات حوزوی هستند.

داوری ادامه داد: ۲۷۴ داوطلب بین ۳۰ تا ۴۰ سال، ۳۵۱ نفر بین ۴۰ تا ۵۰ سال، ۲۰۳ داوطلب بین ۵۰ تا ۶۰ سال و ۶۴ نفر نیز بالای ۶۰ سال دارند.

خراسان رضوی در قالب ۱۲ حوزه انتخابیه، ۱۸ کرسی نمایندگی در مجلس شورای اسلامی دارد که از این تعداد پنج کرسی سهم حوزه انتخابیه مشهد و کلات است.

دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری یازدهم اسفند امسال برگزار خواهد شد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->