ترندهای اینستاگرام در متن سریال‌های صداوسیما انتشار یازدهمین آلبوم رضا صادقی با نام برنده معرفی موردانتظارترین فیلم‌های سال ۲۰۲۵ + عکس و خلاصه داستان درباره ادوارد فیتزجرالد نخستین مترجم رباعیات خیام | تولدی دوباره با خیام آیین بزرگداشت خیام نیشابوری با حضور سخنگوی دولت چهاردهم برگزار شد + فیلم و عکس (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) اسب‌هایی در تاریکی ذهن | روایت معاصر «اکوئوس» در مشهد نقدی بر فیلم «دایناسور» ساخته مسعود اطیابی | فتح گیشه با فرمول همیشگی خوش نویسی ایرانی در معرض ترک‌تازی انجمن صنفی عکاسان مطبوعاتی خواستار برخورد جدی با مقصرین احتمالی مرگ عکاس خبری شد روایت پرونده جنجالی عباس کیارستمی در «طعم عباس» سفر موزیسین‌های بین‌المللی به ایران اولین جشنواره فیلم فضای باز آغازبه‌کار کرد | لذت تماشای فیلم کوتاه زیر نور ماه انیمیشن «آسمان دوست‌داشتنی» به عنوان بهترین اثر جشنواره «انیماتیبا» معرفی شد انتشار تک آهنگ لحظه رفتن با صدای حسن مهدی اعتباری همایش ملی هوش مصنوعی در سازمان صدا و سیما برگزار شد جایزه غافل‌گیرکننده یک عمر دستاورد هنری برای کوین اسپیسی در جشنواره کن آموزش داستان نویسی | سه گام اژدها (بخش اول) گپ وگفتی با ناشران مشهدی حاضر در سی وششمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران | بازار کتاب های دینی و مقاومت همچنان رونق دارد صفحه نخست روزنامه‌های کشور - یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴
سرخط خبرها

«خاطرات خانم اشتون» به کتابفروشی‌ها رسید

  • کد خبر: ۱۹۱۷۳۵
  • ۰۹ آبان ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۷
«خاطرات خانم اشتون» به کتابفروشی‌ها رسید
کتاب «خاطرات خانم اشتون» شامل خاطرات خود نوشت کاترین اشتون با ترجمه پروین قائمی توسط انتشارات ایران منتشر و راهی بازار نشر شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ کتاب «خاطرات خانم اشتون» خاطرات خود نوشت کاترین اشتون به تازگی با ترجمه پروین قائمی توسط انتشارات ایران منتشر و روانه بازار نشر شده است.

این کتاب که خاطرات خودنوشت کاترین اشتون، سیاست‌مدار و دیپلمات انگلیسی و از جمله کتاب‌های مهم در حوزه دیپلماسی‌ست که نگاه‌های بسیاری را در جهان به خود معطوف کرد.

کاترین مارگارت اشتون در ۲۰ مارس ۱۹۵۶ در لانکشر بریتانیا به‌دنیا آمد و بین سال‌های ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۴ نماینده اتحادیه اروپا در سیاست خارجی بود. اشتون همچنین عضو حزب کارگر بریتانیاست و سال ۱۹۹۹ لقب بارونس را از ملکه بریتانیا دریافت کرد. او در این کتاب، خاطرات خود را از دوران فعالیت حرفه‌ای‌اش در عرصۀ سیاست خارجی پیش‌روی مخاطب می‌گذارد و او را به پشت صحنۀ چالش‌های سرنوشت‌ساز در لیبی و مذاکره با ایران و بحث‌های مربوط به جنگ روسیه و اکراین می‌برد تا به‌زعم خود نشان بدهد که دیپلماسی موردنظر آن‌ها چگونه کار می‌کند.

اشتون در این کتاب، از کامیابی‌ها و ناکامی‌هایش می‌نویسد و پس از گذار از دوره مسئولیت، به مخاطب نشان می‌دهد که سیاست‌هایش کجا کارساز و کجا ناکارآمد بوده و به بن‌بست خورده است. مثلاً در بخشی از کتاب او گذری به چالش‌های بزرگ، از صربستان تا سومالی، از لیبی تا هائیتی و… دارد و معتقد است توانسته دموکراسی موردپسند خود و طرف‌های اروپایی‌اش را در قالبی مدرن ارائه دهد که این رضایت‌مندی البته درباره مذاکرات هسته‌ای با ایران، آن‌طور که خواست و نظر آن‌ها بوده، به‌دست نیامده است.



در بخشی از این کتاب می‌خوانیم:

کتی اشتون دیپلمات نبود، اما در سال ۲۰۱۰ یک شبه دیپلمات ارشد اتحادیه اروپا شده و بلافاصله در انبوهی از بحران‌های جهانی غوطه‌ور گشت. گزارش او از برخی نکات برجسته دوران حضورش در بروکسل و بیرون از آن، خواندنی، جذاب و روشنگرانه است.

با وقوع رویداد‌های هائیتی تا لیبی، آشتی دادن صربستان و کوزوو، توافق هسته‌ای ایران و شروع فاجعه اوکراین او در سختی مدیریت بحران جهانی غوطه‌ور بود.

جورج رابرتسون، دبیرکل سابق ناتو

این کتاب در ۳۳۳ صفحه و قطع رقعی عرضه شده است.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->