ایران و افغانستان، طرح‌های مشترک محیط‌زیستی اجرا خواهند کرد ۱۳ لژیونر فوتسال افغانستان در باشگاه‌های ایران، عراق و عربستان نمایشگاه هنری «حس همسایگی ۲» با مشارکت ایران و افغانستان گشایش یافت در دیدار با نماینده ویژه کشور نروژ در امور افغانستان تأکید شد؛ حمایت از میزبانی ایران از پناهندگان افغانستانی ویدئو| دعوت تاجران افغانستانی از عراقچی برای حضور در ولایات افغانستان فرماندار تایباد: حکومت سرپرست طالبان توجه ویژه‌ای به مرز دوغارون دارد | دوغارون هفتمین بندر خشک جمهوری اسلامی ایران طالبان: پشتیبان مردم و مقاومت فلسطین هستیم برگزاری نشست هم‌اندیشی دومین نمایشگاه حس همسایگی | پیوند هنر و صنعت برای تشویق سرمایه گذاران افغانستانی مسیر ریلی هرات -خواف آماده جابه‌جایی مسافر است وقوع انفجار در هرات افغانستان (۱۶ دی ۱۴۰۳) طالبان: اشتغال زنان در سازمان‌های غیر دولتی ممنوع است اولین قطار ترانزیتی چین به افغانستان از خاک ایران عبور کرد قلب کشور دوست در مشهد طالبان راه یک رودخانه دیگر را هم سد کرد (۹ دی ۱۴۰۳) وقوع یک انفجار شدید در کابل (۸ دی ۱۴۰۳) روزانه ۱۰۰۰ دستگاه تریلی از مرز ایران و افغانستان تردد می‌کنند یک مقام طالبان: مرز میان افغانستان و ایران از مصون‌ترین مرزهاست سفر جمعی از مدیران اقتصادی خراسان رضوی به ولایت هرات در افغانستان معاون سخنگوی طالبان: ما منزوی نیستیم خلیل‌الرحمان، وزیر مهاجران طالبان، کشته شد (۲۱ آذر ۱۴۰۳) سرپرست جدید سفارت ایران در کابل: مهاجرین قانونی افغانستانی، روی چشم ما جا دارند
سرخط خبرها

سازمان ملل متحد: ۱۲ هزار مهاجر افغانستانی در ۲۴ ساعت گذشته از پاکستان به کشورشان بازگشته‌اند

  • کد خبر: ۱۹۲۰۷۷
  • ۱۰ آبان ۱۴۰۲ - ۱۷:۴۱
سازمان ملل متحد: ۱۲ هزار مهاجر افغانستانی در ۲۴ ساعت گذشته از پاکستان به کشورشان بازگشته‌اند
دفتر کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد گزارش داد که در ۲۴ ساعت گذشته بیش از ۱۲ هزار مهاجر افغانستانی در انتظار اخراج مهاجران غیرقانونی از پاکستان به کشور خود بازگشته‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ امروز اول نوامبر مهلت تعیین شده مقامات پاکستانی برای خروج داوطلبانه همه مهاجران خارجی که مدارک اقامتی معتبر در خاک پاکستان ندارند به پایان رسید.

از صبح امروز اول نوامبر اخراج این مهاجران که ۱.۷ نفر آن‌ها پناهجویان افغانستان هستند، آغاز شده است.

سازمان ملل متحد تخمین زده است که بیشتر از دو میلیون پناهنده افغانستانی در پاکستان حضور دارد که بین سال‌های ۲۰۰۶ تا ۲۰۱۷ در این کشور ثبت شده است.

پس از اینکه طالبان در سال ۲۰۲۱ قدرت را در افغانستان به دست گرفتند، بین ۶۰۰ هزار تا ۸۰۰ هزار افغانستانی وارد پاکستان شدند. برخی از آن‌ها ویزای پاکستان داشتند که اکنون منقضی شده است.

در همین حال، سفارت طالبان در پاکستان گفته است که وضعیت بازگشت‌کنندگان افغانستانی که از طریق گذرگاه تورخم و چمن وارد کشور می‌شوند، نگران‌کننده است.

این سفارت روز چهارشنبه، ۱۰ آبان با نشر خبرنامه‌ای در شبکه اجتماعی ایکس گفته است که به شدت نگران چالش‌های ناشی از سیاست اعلام شده اخراج اجباری پناهجویان افغانستانی از پاکستان است.

سفارت طالبان در پاکستان افزوده است که در نتیجه این سیاست، مافیایی در پاکستان ایجاد شده است که از پناهجویان افغانستانی اخاذی می‌کنند و به بهانه‌های مختلف آن‌ها را مورد آزار و اذیت قرار می‌دهد.

 

 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->