۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود لزوم جلوگیری از فروش دخانیات در مراکز غیرمجاز | قاچاق سیگار‌های الکترونیک به کشور دستورالعمل جامع بهداشت محیط در ایام سوگواری محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد تشکیل ۱۴ کمیته تخصصی برای شرایط بحرانی به دستور وزیر آموزش‌وپرورش ذخایر شش‌ماهه دارو و شیرخشک تأمین شده است بیانیه مسئولان آموزش عالی کشور در پاسداشت شهدای حمله رژیم صهیونیستی وزیر آموزش‌وپرورش: نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی با جدیت دنبال شود مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش‌ و‌ پرورش ۱۴۰۴ تمدید شد تعداد شهدای دانش‌آموز در پی حملات رژیم صهیونیستی اعلام شد پرواز‌های فرودگاه‌ مشهد از سرگرفته شد | فضای آسمان نیمه شرقی کشور بازگشایی شد (۴ تیر ۱۴۰۴) کولیوند: هنوز تفحص پیکر شهدا ادامه دارد افزایش تقاضا برای عقد در تاریخ‌های رُند انفجار یک منزل مسکونی در بولوار هدایت مشهد با ۷ فوتی و مصدوم | یک کودک و یک زن جان باختند (۴ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

علت استیضاح وزیر آموزش‌وپرورش چیست؟

  • کد خبر: ۱۹۳۱۴۸
  • ۱۶ آبان ۱۴۰۲ - ۱۵:۲۸
  • ۱
علت استیضاح وزیر آموزش‌وپرورش چیست؟
یک عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در خصوص استیضاح وزیر آموزش‌وپرورش توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا پاک فطرت در واکنش به تقاضای عده‌ای از نمایندگان برای استیضاح رضا مراد صحرایی وزیر آموزش و پرورش اظهار کرد: متاسفانه وزارت آموزش و پرورش را سیاسی کردند. این همه وزارتخانه عریض و طویل وجود دارد که معلوم نیست چه کاری انجام می‌دهند و کسی هم کاری به کارشان ندارد.

وی ادامه داد: وزارت آموزش و پرورش با ۱۶ میلیون دانش آموز و یک میلیون کارمند و معلم مسئولیت تعلیم و تربیت کشور را به عهده دارد؛ اکنون که در آستانه انتخابات قرار داریم عده‌ای از نمایندگان می‌خواهند آدم‌های خودشان را در جا‌های مختلف منصوب کنند و وقتی این اتفاق رخ نمی‌دهد دست به چنین حرکاتی می‌زنند که خیلی هم زشت است. وضعیت به گونه‌ای است که بعضی‌ها حتی می‌گویند گزینه مد نظرشان در کدام مدرسه مدیر شود. این‌ها همه در شرایطی است که رهبری فرمودند نماینده حق دخالت در عزل و نصب‌ها را ندارد.

این عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس بیان کرد: اگر حداقل دو سال از عمر فعالیت وزیر آموزش و پرورش می‌گذشت و عملکردش ضعیف بود و بحران ایجاد می‌کرد، دنبال کردن استیضاح توجیه داشت، ولی هنوز یک سال از وزارت وزیر آموزش و پرورش نگذشته است؛ این حرکات آبروی نماینده و مجلس را می‌برد و در شأن مجلس نیست.

پاک فطرت در ادامه گفت: چه دلیلی وجود دارد که وزیر آموزش و پرورش استیضاح شود. مگر او چه کرده که قصد استیضاحش را دارند. جز اینکه قانون را در بحث استخدام‌ها و آموزش و تعلیم و تربیت اجرا کرده است؟ اتفاقا عملکرد مجلس بسیار هم خوب بوده است. لازم است دستگاه‌های نظارتی در این باره دقت و نظارت داشته که هدف از استیضاح چیست؟ و آن‌هایی که استیضاح را مطرح کرده‌اند چه مشکلی دارند؟

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
شاهین
Austria
۱۹:۴۲ - ۱۴۰۲/۰۸/۱۶
0
0
برای نجات آموزش و پرورش هرچه زودتر وزیر را خلع کنید نیازی به استیزاح نیست این آقا اصوالا برای وزارت ساخته نشده و هر روز حضورش خیانت به آموزش کشوره ..
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->