نشست مشترک استاندار خراسان رضوی با علمای اهل سنت پهپاد آمریکایی توسط یمنی‌ها سرنگون شد (۸ دی ۱۴۰۳) پهپاد «ام کیو ۹» آمریکا در آسمان یمن سرنگون شد وزیر خارجه رژیم صهیونیستی علیه ایران یاوه گویی کرد عراقچی: سال ۲۰۲۵ در رابطه با موضوع هسته‌ای ایران مهم است آیا وزیر اقتصاد استیضاح می‌شود؟ تجاوز هوایی جدید آمریکا و انگلیس به یمن (۸ دی ۱۴۰۳) دستگیری سرشبکه مرتبط با منافقین در اردبیل (۸ دی ۱۴۰۳) پایگاه هوایی «نواتیم» ارتش رژیم صهیونیستی مورد حمله موشکی ارتش یمن قرار گرفت (۸ دی ۱۴۰۳) تداوم درگیری در امتداد خط مرزی بین پاکستان و افغانستان (۸ دی ۱۴۰۳) عذرخواهی پوتین از جمهوری آذربایجان به خاطر سقوط هواپیما فرماندار مشهد مقدس: توسعه زیرساخت‌های مشهد یک ضرورت است داوری: روند خدمت در سه سال اخیر هرگز متوقف نشد | از افتتاح ۷۰۰ کلاس درس تا ۱۰۰ جلسه دیدار مردمی پزشکیان: دولت آماده فراهم‌کردن زیرساخت‌های لازم برای مشارکت دانشگاهیان است مسیر خدمت در فرمانداری مشهد مقدس باید استمرار داشته باشد معاون‌اول رئیس‌جمهور: اصلاح برخی روندهای غلط گذشته، توسعه را شتاب می‌دهد مان‌موهان سینگ نخست وزیر سابق هندوستان کیست؟ + بیوگرافی و فیلم تشییع پیکر فرمانده کل سپاه: یمن در دفاع از فلسطینیان پیروز خواهد شد عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: وزیر امور خارجه با نگاه راهبردی وارد پکن شده است | این سفر محدود و محصور به پرونده هسته‌ای نخواهد بود مجلس به دنبال استیضاح وزیر راه و شهرسازی؟ درباره چالش‌ها و راهکار‌های اجرای قوانینی که روی کاغذ مانده‌اند | قوانین نامیزان ابلاغ ۲ ماده واحده از مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی از سوی رئیس‌جمهور بحث و جدل مجلس و شورای عالی فضای مجازی بر سر کاسبان فیلترشکن؛ مقصر کیست؟ ستاد کل نیروهای مسلح: اتفاقات سوریه، محصول نقشه مشترک آمریکا و اسرائیل است امیر نصیرزاده: سلسله رزمایش‌های ما، توان و قدرت دفاعی ما را نشان خواهد داد عراقچی در پکن با وزیر امور خارجه چین دیدار کرد درگیری‌های شدید در شمال شرق استان حلب سوریه انتصاب اولین فرماندار زن در تاریخ استان کرمان + سوابق
سرخط خبرها

نشست سران اتحادیه عرب و سازمان همکاری اسلامی درباره غزه ادغام شد

  • کد خبر: ۱۹۳۷۲۴
  • ۲۰ آبان ۱۴۰۲ - ۱۰:۲۵
نشست سران اتحادیه عرب و سازمان همکاری اسلامی درباره غزه ادغام شد
وزارت خارجه عربستان از ادغام نشست سازمان همکاری اسلامی و سران اتحادیه عرب درباره جنگ غزه خبر داد. در همین حال، منابع مطلع از وجود اختلافات بر سر اتخاذ تصمیمات مناسب علیه رژیم صهیونیستی به عنوان دلیل اتخاذ این تصمیم پرده برداشته‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، وزارت خارجه عربستان در بیانیه‌ای در این باره اعلام کرد: در واکنش به شرایط استثنایی غزه و پس از رایزنی عربستان سعودی با اتحادیه عرب و سازمان همکاری اسلامی، تصمیم به برگزاری نشست فوق‌العاده مشترک عربی - اسلامی در ریاض طی امروز شنبه به جای نشست برنامه ریزی شده جداگانه دو سازمان گرفته شد.

طبق نوشته روزنامه العربی الجدید، در این بیانیه آمده است: این تصمیم ناشی از آگاهی رهبران همه کشور‌ها از اهمیت وحدت تلاش‌ها و ارائه یک موضع جمعی واحد بوده و بیانگر اراده مشترک عربی و اسلامی پیرامون تحولات خطرناک و بی‌سابقه‌ای است که در غزه و فلسطین شاهد آن هستیم؛ تحولاتی که برای مقابله با آن‌ها و مهار عواقب آن‌ها نیاز به وحدت عربی و اسلامی دارد.

به گفته منابع العربی الجدید، نیمی از وزرای خارجه کشور‌های عضو سازمان همکاری اسلامی خواستار ادغام دو اجلاس شدند و عربستان سعودی با آن موافقت کرد».

این منابع درباره دلیل اتخاذ این تصمیم فاش کردند: دلیل برگزاری اجلاس مشترک و ادغام دو نشست؛ عدم اجماع در راستای اتخاذ تصمیمات مهم علیه رژیم اشغالگر است. کشور‌های دارای نفوذ در اتحادیه عرب از پذیرش پیشنهاد‌های جدی برای اعمال فشار بر رژیم اشغالگر اسرائیل در راستای توقف تجاوزات علیه غزه جلوگیری کردند، طوری که این کشور‌های تأثیرگذار به نفع جایگزینی اقدامات عملی با بند‌های بی‌اثر لابی کردند.

پیش از این تصمیم گرفته شده بود که عربستان سعودی طی امروز میزبان نشست سران اتحادیه عرب و فردا میزبان نشست سران سازمان همکاری اسلامی با محوریت تحولات فلسطین و جنگ غزه باشد.

این منابع درباره اجلاس سران کشور‌های عربی فاش کردند که لیبی با تاکید بر همبستگی ثابت و کامل خود با ملت فلسطین، خواستار اضافه شدن هشت بند به پیش‌نویس بیانیه پایانی این نشست شده است.

از جمله پیشنهادات لیبی؛ تأیید حق ملت فلسطین برای مقاومت در برابر رژیم اشغالگر، دفاع فلسطینی‌ها از خود، ناموس و میهن‌شان، رد اشغال مجدد نوار غزه و مخالفت با تلاش‌های رژیم صهیونیستی برای تحریف مفهوم دفاع مشروع است.

لیبی همچنین بر لزوم برداشتن «گام‌های عملی» برای محاکمه بین‌المللی رژیم صهیونیستی به دلیل تمامی جنایاتش علیه ملت فلسطین تأکید کرد.

طرابلس همچنین ضمن تاکید بر فراهم کردن نیاز‌های لازم اهالی غزه و ارسال فوری غذا و دارو به این باریکه، پیشنهاد تشکیل یک کمیته وزارتی کوچک عربی را ارائه کرد تا این کمیته از ابزار‌ها و توانایی‌های اقتصاد عربی استفاده کرده و کشور‌های با نفوذ و تاثیر گذار را به منظور وادار کردن رژیم صهیونیستی به توقف تجاوزات علیه فلسطینی‌ها و ملزم ساختن آن به قطعنامه‌های بین‌المللی تحت فشار قرار دهد.

طبق گفته منابع مذکور، لیبی همچنین خواستار اتخاذ اقدامات اقتصادی علیه تل‌آویو؛ ازجمله بستن حریم هوایی کشور‌های عربی به روی سازمان هواپیمایی رژیم صهیونیستی تا پایان تجاوزات به ملت فلسطین شده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->