قتل زن هنرمند توسط راننده‌اش در مشهد + عکس معرفی ۲ ویتامین که به کاهش وزن کمک می‌کنند غذا‌های کنسروی در چه شرایطی کشنده هستند؟ حکم ریاست ۱۸ دانشگاه کشور تأیید شد افزایش ۵۰ درصدی حقوق بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۴ | نحوه اجرای متناسب‌سازی در سال آینده چگونه است؟ نفوذ سامانه بارشی از غرب کشور از جمعه | آلودگی شدید هوای مشهد و ۹ شهر دیگر (۳ دی ۱۴۰۳) وزارت بهداشت: مردم هنگام آلودگی هوا در فضای باز تردد نکنند یک سرماخوردگی ساده با درمان میلیونی! «جنین» غیر از خدا پناهی ندارد وضعیت ارز دارو در سال ۱۴۰۴ چگونه خواهد بود؟ هشدار هواشناسی درباره آلودگی هوای مشهد در روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه (۳ و ۴ دی ۱۴۰۳) سهم مردم از هزینه‌های درمان بین ۳۰ تا ۵۰ درصد است | بدهی ۹۴ هزار میلیارد تومانی وزارت بهداشت زن معتاد مدعی شد: قابله نوزادم را بعد زایمان دزدید «فاطمه» و «زهرا» پرتعدادترین نام دختران در ایران در حادثه سقوط هواپیما گردشگری در برزیل ۹ نفر کشته شدند+تصویر نابینایی ۹ نفر در بیمارستان چشم‌پزشکی نگاه| سه نفر از کادر درمان تعلیق شدند نشست «نقش قانون عفاف و حجاب در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی» در مشهد برگزار شد حجاب یک مسئله تمدنی و وجه تمایز ما با دنیای غرب است روماتیسم مفصلی ریسک بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد معاون دادستان مرکز خراسان رضوی: بیش از ۵۰ درصد طلاق‌ها ناشی از بی‌حجابی و بی‌بندوباری است ۱۵۰ دستگاه تلفن همراه سرقتی در مشهد کشف شد (۲ دی ۱۴۰۳) حق حبس در نکاح چیست و چه آثاری دارد؟ اصول رانندگی در زمان یخبندان و لغزندگی جاده | لغزندگی و رانندگی سقوط مرگبار بالگرد آمبولانس در ترکیه + فیلم عذرخواهی رئیس سازمان نظام پزشکی درخصوص حادثه نابیناشدن ۹ نفر در بیمارستانی در تهران تعداد پشت‌نوبتی‌های جهیزیه به صفر خواهد رسید مدارس کردستان فردا (۳ دی ۱۴۰۳) حضوری است آسیب‌دیدگان اجتماعی بیمه سلامت می‌شوند سالمندشدن جمعیت چه مشکلاتی به دنبال دارد؟ آیا خیار‌های توخالی برای خوردن بی‌خطر هستند؟ کمبود مدرسه در خیابان شهید آرمون مشهد و اطراف آن همچنان پابرجاست | روزنه‌های امید برای حل مشکل کمبود مدرسه هشدار سطح نارنجی سازمان هواشناسی برای مشهد و ۸ کلانشهر دیگر (۲ دی ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

ورود ۲۸ داروی جدید زیستی به بازار تا ۲ سال آینده

  • کد خبر: ۱۹۳۷۳
  • ۱۱ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۸:۴۶
ورود ۲۸ داروی جدید زیستی به بازار تا ۲ سال آینده
در حال حاضر ۲۲ داروی زیستی در کشور داریم که در منطقه بی‌نظیر است؛ بنابراین سطح رقابتی ما در آسیا است و کشور‌های ژاپن، کره جنوبی، هند و چین از جمله رقبای ما هستند.  
مصطفی قانعی دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری درباره تولید دارو‌های زیستی در کشور، گفت: در حال حاضر ۲۲ داروی زیستی در کشور داریم که در منطقه بی‌نظیر است؛ بنابراین سطح رقابتی ما در آسیا است و کشور‌های ژاپن، کره جنوبی، هند و چین از جمله رقبای ما هستند.  

۲۸ داروی جدید زیستی تا ۲ سال آینده وارد بازار می‌شود

وی افزود: کشور با ۲۸ داروی جدید زیستی تا ۲ سال آینده وارد بازار خواهد شد تا بتواند رتبه اول یا دوم آسیا را کسب کند و این قله افتخاری است در حوزه دانش‌بنیان زیستی که نصیب کشور شده است.  

دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری افزود: در دنیا ۱۴۰ داروی زیستی وجود دارد که از این تعداد ۵۰ دارو پرمصرف و در عین حال برای کشور‌ها پرهزینه است که از بین این ۵۰ داور ۲۲ دارو از بازار بسیار خوبی برخوردار هستند.  


تولید ۲۲ داروی زیستی در کشور و کاهش سالانه یک میلیارد دلار ارزبری دارو

قانعی در ادامه یادآور شد: کشور ما کل ۲۲ دارو را تولید کرده و به همین دلیل سالانه یک میلیارد دلار ارزبری دارو کاهش پیدا کرده است؛ بنابراین اگر ۲۸ داروی دیگر را تولید کنیم تقریبا می‌توان گفت از پرمصرف‌ترین یا گران‌ترین دارو‌ها را دیگر نخواهیم داشت و مابقی دارو‌ها دیگر بار اقتصادی به کشور تحمیل نخواهند کرد.  

وی افزود: در تولید دارو‌های زیستی بین تولید کنندگان دنیا در مواردی جایگاه دوم و  در برخی دیگر در جایگاه پنجم قرار داریم که البته می‌توان گفت سطح فناوری بسیار بالا است.  

دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، یادآور شد: دارو‌های زیستی در حوزه سرطان، واکسن، درمان بیماری‌های مزمن و درمان بیماری‌های خونی طیف گسترد‌ه‌ای دارد. از جمله ویژگی این دارو‌ها عوارض بسیار کم و اثربخشی بالا است.  

منبع: فارس
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->