نزاع دسته جمعی در کاشمر یک کشته و سه مجروح برجا گذاشت (۱۷ آبان ۱۴۰۳) اصلاحیه دفترچه راهنمای ثبت‌نام آزمون کارشناسی ارشد و دکتری سال ۱۴۰۴ منتشر شد سالمندان را ارج بنهیم که این ره که می رویم به ترکستان است درباره وعده‌های غذایی متعادل و باکیفیت | تغذیه سالم، انسان سالم و زمین سالم داروهایی که جانتان را می گیرد اهدای ۵۰ سری جهیزیه به زوج‌های دارای معلولیت در مشهد مصرف کدام مکمل‌ها به پیشگیری از سرطان کمک می‌کند؟ آزمون وکالت ۱۴۰۳ با استقبال بی‌نظیر ۸۷ هزار داوطلب برگزار شد شال‌پیچ‌های زورگیر در دام پلیس مشهد راز قتل مرد گمشده در رامسر | مقتول را کشتند و در بشکه آتش زدند ۵ روایت از  پرستارانی که  روز‌های سخت را صبورانه تحمل می‌کنند | سفیران مهر و ایثار پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۳) | تداوم هوای سرد تا اوایل هفته آینده رمزگشایی از صد‌ها پرونده سرقت با یک موتور سیکلت خبر خوب وزیر علوم برای داوطلبان کنکور سراسری (۱۷ آبان ۱۴۰۳) والدین دختر رزمی‌کار که در یک باشگاه غیرمجاز در مشهد به قتل رسیده بود، از خونخواهی گذشتند + عکس خراسان رضوی در انتظار جمعه بارانی | بارش‌ها تا شنبه ادامه دارد (۱۷ آبان ۱۴۰۳) رونمایی از تولید داروی ایرانی که عمر بیماران سرطانی را افزایش می‌دهد انزوای اجتماعی برای سالمندان مبتلا به انسداد مزمن ریه عوارض مرگبار دارد سازش بیش از ۸ هزار زوج در آستانه طلاق، طی ۲۰ ماه گذشته سرماخوردگی، از رایج‌ترین بیماری‌های ویروسی است نکاتی جهت آماده‌شدن برای کولونوسکوپی آیا سیاست‌های تأثیر سوابق تحصیلی در کنکور اصلاح خواهد شد؟ قول تأمین اجتماعی به بازنشستگان: حقوق آبان‌ماه بازنشستگان با متناسب‌سازی پرداخت می‌شود (۱۷ آبان ۱۴۰۳) + فیلم مهم‌ترین چالش‌ فضای مجازی در کشور نگاه ابزاری است ماجرای فرود اضطراری یک هواپیما در تبریز (۱۶ آبان ۱۴۰۳) آتش‌سوزی خودرو مورانا در بلوار هاشمیه مشهد قتل شوهر و اخراج از کشور دستگیری رئیس شورای شهر پاکدشت به همراه چهار نفر دیگر (۱۶ آبان ۱۴۰۳) قتل خانم وکیل با شلیک گلوله در ستارخان| قاتل خودکشی کرد استفاده از سوخت مازوت در ۳ نیروگاه ممنوع شد| تکلیف نیروگاه توس مشهد چیست؟ انصاری: تکالیف دستگاه‌ها در اجرای قانون هوای پاک فصلی نباشد
سرخط خبرها

ورود ۲۸ داروی جدید زیستی به بازار تا ۲ سال آینده

  • کد خبر: ۱۹۳۷۳
  • ۱۱ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۸:۴۶
ورود ۲۸ داروی جدید زیستی به بازار تا ۲ سال آینده
در حال حاضر ۲۲ داروی زیستی در کشور داریم که در منطقه بی‌نظیر است؛ بنابراین سطح رقابتی ما در آسیا است و کشور‌های ژاپن، کره جنوبی، هند و چین از جمله رقبای ما هستند.  
مصطفی قانعی دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری درباره تولید دارو‌های زیستی در کشور، گفت: در حال حاضر ۲۲ داروی زیستی در کشور داریم که در منطقه بی‌نظیر است؛ بنابراین سطح رقابتی ما در آسیا است و کشور‌های ژاپن، کره جنوبی، هند و چین از جمله رقبای ما هستند.  

۲۸ داروی جدید زیستی تا ۲ سال آینده وارد بازار می‌شود

وی افزود: کشور با ۲۸ داروی جدید زیستی تا ۲ سال آینده وارد بازار خواهد شد تا بتواند رتبه اول یا دوم آسیا را کسب کند و این قله افتخاری است در حوزه دانش‌بنیان زیستی که نصیب کشور شده است.  

دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری افزود: در دنیا ۱۴۰ داروی زیستی وجود دارد که از این تعداد ۵۰ دارو پرمصرف و در عین حال برای کشور‌ها پرهزینه است که از بین این ۵۰ داور ۲۲ دارو از بازار بسیار خوبی برخوردار هستند.  


تولید ۲۲ داروی زیستی در کشور و کاهش سالانه یک میلیارد دلار ارزبری دارو

قانعی در ادامه یادآور شد: کشور ما کل ۲۲ دارو را تولید کرده و به همین دلیل سالانه یک میلیارد دلار ارزبری دارو کاهش پیدا کرده است؛ بنابراین اگر ۲۸ داروی دیگر را تولید کنیم تقریبا می‌توان گفت از پرمصرف‌ترین یا گران‌ترین دارو‌ها را دیگر نخواهیم داشت و مابقی دارو‌ها دیگر بار اقتصادی به کشور تحمیل نخواهند کرد.  

وی افزود: در تولید دارو‌های زیستی بین تولید کنندگان دنیا در مواردی جایگاه دوم و  در برخی دیگر در جایگاه پنجم قرار داریم که البته می‌توان گفت سطح فناوری بسیار بالا است.  

دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، یادآور شد: دارو‌های زیستی در حوزه سرطان، واکسن، درمان بیماری‌های مزمن و درمان بیماری‌های خونی طیف گسترد‌ه‌ای دارد. از جمله ویژگی این دارو‌ها عوارض بسیار کم و اثربخشی بالا است.  

منبع: فارس
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->