آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح یه شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟ چگونه احساس تشنگی را در پیاده‌روی اربعین کاهش دهیم؟ بهترین زمان مصرف چای سبز برای لاغری چه موقع است؟
سرخط خبرها

طی ۲۴ ساعت آینده بیش از یک میلیون قوطی شیرخشک وارد بازار می‌شود (۲۱ آبان ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۱۹۳۹۵۳
  • ۲۱ آبان ۱۴۰۲ - ۰۹:۵۰
طی ۲۴ ساعت آینده بیش از یک میلیون قوطی شیرخشک وارد بازار می‌شود (۲۱ آبان ۱۴۰۲)
مشاور رئیس سازمان غذا و دارو گفت: یک میلیون و ۱۰۰ هزار قوطی شیرخشک دپو شده در گمرک طی ۲۴ ساعت آینده وارد بازار می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، سجاد اسماعیلی با اعلام این خبر، اظهار کرد: در حال حاضر یک میلیون و ۱۰۰هزار قوطی شیرخشک در گمرک است و با توجه به پاسخ آزمایش‌های کیفی که آمده است، این شیرخشک‌ها نهایتاً طی ۲۴ ساعت آینده از گمرک ترخیص و سریعاً وارد بازار شیرخشک کشور می‌شود.

وی گفت: توزیع نیز با توجه به ضریب توزیعی که هر استان دارد، صورت می‌گیرد.

مشاور رئیس سازمان غذا و دارو تأکید کرد: در کنار واردات صورت گرفته، تولید شیرخشک نیز روزانه در کشور در حال انجام است و تولیدکنندگان نیز ظرفیت تولید را افزایش داده و به صورت سه شیفت در حال کار هستند.

اسماعیلی همچنین تأکید کرد که در روز‌های تعطیل نیز توزیع از سوی شرکت‌های توزیع کننده در سراسر کشور انجام می‌شود.

وی همچنین با بیان اینکه شیرخشک همچنان با کد ملی در داروخانه‌ها عرضه می‌شود، گفت: علت این موضوع نیز آن است که قیمت شیرخشک در کشور با قیمت آن سوی مرز فاصله زیادی دارد و به همین دلیل هم شاهد قاچاق معکوس آن هستیم؛ بنابراین برای جلوگیری از این موضوع و رسیدن شیرخشک‌ها به دست مصرف‌کننده واقعی، شیرخشک‌ها با کد ملی عرضه می‌شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->