زورگیری با بطری شکسته؛ پلیس را مجبور به شلیک کرد شهادت یک محیطبان در درگیری با شکارچیان غیرمجاز در کهگیلویه رمزگشایی از قتل برادر با همدستی مادر ! دستگیری قاتل مرد جوان در بیابان‌های جنوب تهران برخورد میکسر بتن با ۳ خودرو و یک ساختمان در سعادت‌آباد تهران حادثه آفرید جزئیات نجات گروگان‌های هندی از چنگ باند آدم‌ربایان خارجی در تهران شـلاق و کـار در خانـه سالمندان مجازات تعرض به دخـتر جوان ماجرای زورگیری وحشتناک قمه کش نقابدار از زنان در مشهد سخنگوی آموزش و پرورش پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش رو را تکذیب کرد دستور جدید معاون وزیر آموزش و پرورش برای بازسازی مدارس سنگی صدور هشدار هواشناسی در خصوص تشدید بارش در خراسان رضوی و ۱۳ استان دیگر (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) پیامک انقضای گواهینامه در دستورکار پلیس راهور فراجا قرار دارد برنامه‌ریزی دوره‌های جدید برای توانمندسازی معلمان آماری نگران کننده از ذخایر آب سدها محمدرضا عارف: خشک شدن دریاچه ارومیه بر منطقه تاثیرگذار است خوراکی‌هایی که به طور طبیعی کلسترول بد را کاهش می‌دهند دشمن خاموش سلامت دهان وزارت بهداشت: آمپول‌های چاقی نباید برای همه افراد تجویز شود مراقب ترکیبات پنهان در بستنی‌های غیر مجاز باشید ابلاغ ماده واحده اصلاح و تکمیل جذب در آموزش و پرورش توسط رئیس جمهور کشف محموله گوسفند قاچاق در کاشمر (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) ۵۰ هزار میلیارد ریال سود به اعضای صندوق ذخیره فرهنگیان تخصیص یافت شایعه تخریب کُنارصندل تکذیب شد صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش‌های رگباری (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) رنج بسیار بازنشستگان برای دارو و درمان | شرکت‌های دارویی شستا حتی به تأمین اجتماعی دارو نمی‌دهند! ۵ رشته جدید به رشته‌های کارشناسی‌ارشد دانشگاه آزاد اسلامی مشهد افزوده شد بسته پذیرایی از مسافران کودک در هواپیما تلفات فُک‌های خزری افزایش یافت + فیلم
سرخط خبرها

کمبود‌های دارویی بیماران پیوندی، اعصاب و روان و هموفیلی رفع می‌شود؟

  • کد خبر: ۱۹۳۷۶۴
  • ۲۰ آبان ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۳
کمبود‌های دارویی بیماران پیوندی، اعصاب و روان و هموفیلی رفع می‌شود؟
معاون برنامه‌ریزی اداره کل داروی سازمان غذا و دارو در خصوص رفع کمبود‌های دارویی بیماران پیوندی، اعصاب و روان و هموفیلی توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، ناصر هیراد با اشاره به آمار کمبود‌های دارویی از ابتدای سال تا مهر، اظهار کرد: با توجه به مشکلات تخصیص منابع ارزی در سال گذشته و ادامه مشکلات ریالی در سه ماهه نخست سال جاری و سرریز کمبود اعتبارات بهمن، تعداد اقلام کمبود دارویی در خرداد به ۱۷۴ قلم رسید که با اقدامات صورت گرفته برای حل مشکلات ارزی حوزه دارو، تعداد کمبود‌ها در تیر به ۸۱ قلم کاهش یافت.

وی افزود: آمپول فلوپنتیکسول، سرزایم، گلوسراز، فاکتور ۸، پروپافنون، بتائین و اسپینرازا مهم‌ترین دارو‌هایی بودند که در ماه‌های گذشته با کمبود مواجه بودند که با اقدامات انجام شده کمبود‌های آن رفع شد.

معاون برنامه‌ریزی اداره کل داروی سازمان غذا و دارو درباره تامین داروی فاکتور ۸ بیماران هموفیلی با اشاره به تامین ۲۱۸ هزار عدد داروی فاکتور ۸ نوترکیب در سال ۱۴۰۱، افزود: در مرداد امسال ۹۶ هزار عدد تولید داخل و ۲۶ هزار عدد فاکتور ۸ از مسیر واردات تامین و کمبود این دارو رفع شد؛ از ابتدای سال جاری تا امروز ۲۴۰ هزار عدد از این دارو (بیش از کل میزان سال گذشته) تأمین شده است.

وی در مورد تامین داروی بیماران پیوندی نیز گفت: در سال گذشته هفت میلیون و ۲۰۰ هزار عدد سیکلوسپورین ۲۵ میلی گرم بیماران پیوندی تأمین شده بود که از ابتدای امسال تا مهر (بازه هفت ماهه) بیش از هشت میلیون عدد از این دارو تامین و در سراسر کشور توزیع شده است.

هیراد در مورد تامین داروی بیماران متابولیک تصریح کرد: تامین داروی ایموگلوسراز بیماران متابولیک از سال گذشته با مشکل مواجه شد، اما در مهر امسال ۲ برند این دارو به اندازه مصرف چهار ماه بیماران تأمین و کمبود آن رفع شده است.

وضعیت مناسب تامین دارو‌های اعصاب و روان

وی با اشاره به وضعیت مناسب تامین دارو‌های اعصاب و روان، اضافه کرد: ۵۰ هزار عدد داروی فلوپنتیکسول تزریقی تیر امسال تأمین شده و مجوز واردات ۲۰۰ هزار عدد دیگر نیز صادر شده است همچنین سه میلیون عدد از داروی ماپروتیلین که در سال گذشته دچار کمبود بود، در دسترس بیماران قرار دارد.

هیراد با اشاره به تغییر الگوی مصرف داروی IVIG پس از همه‌گیری کرونا، گفت: اگرچه این دارو برای درمان بیماران نقص ایمنی مصرف دارد، اما اخیرا در درمان ناباروری و بیماری‌های دیگر نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد و مصرف آن در کشور به شدت بالا رفته است. از ابتدای امسال تا مهر ۲۷۵ هزار ویال IVIG تامین شده که میزان تامین آن به اندازه کل سال گذشته بوده است.

وی با اشاره به اینکه کمبود داروی متی مازول بیماران مبتلا به تیروئید به دنبال مشکلات ارزی و نقدینگی شرکت‌ها ایجاد شده بود، گفت: اکنون یک شرکت داخلی ماده اولیه را وارد و این دارو را تولید کرده است و در روز‌های آتی مقادیر مناسبی از این دارو در سراسر کشور توزیع و کمبود آن رفع خواهد شد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->