به گزارش شهرآرانیوز؛ علی رسولیان روز یکشنبه در حاشیه دومین نشست کمیته اقتصادی تامین، توزیع و نظارت بر بازار ستاد ویژه پیشگیری و مقابله با کرونا افزود: این تعداد ماسک با نظارت دانشگاه علوم پزشکی مشهد و سازمان صنعت، معدن و تجارت از فردا در اختیار بیمارستانها، مراکز درمانی و بهداشتی استان قرار میگیرد.
وی ادامه داد: اواخر هفته جاری نیز محموله جدیدی از ماسکهای N ۹۵ که بیشتر کاربرد بیمارستانی دارد وارد خراسان رضوی میشود تا نیاز بیمارستانهای استان در این زمینه به طور کامل تامین گردد.
وی با اشاره به مصوبات کمیته یاد شده گفت: در این نشست مقرر شد با تامین مالی یکی از واحدهای صنعتی استان، تولید الکل توسط این واحد افزایش یابد و مشکل زیست محیطی واحد صنعتی دیگری که تولید الکل دارد به سرعت برطرف شود.
رسولیان افزود: کل الکل تولید شده توسط این ۲ واحد صنعتی از طریق دانشگاه علوم پزشکی مشهد به واحدهای تولیدکننده مواد ضدعفونی کننده استان اختصاص مییابد تا نیاز این واحدها تامین گردد.
وی ادامه داد: متقاضی جدیدی برای راهاندازی واحد تولیدی الکل در استان شناسایی شده که قرار است با صدور مجوز برای وی بتوان خط تولید جدیدی در این زمینه ایجاد کرد.
وی گفت: تلاش شده است با همکاری خانه صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی بخشی از نیاز واحدهای تولید مواد ضدعفونی کننده به الکل از خارج استان تامین شود.
رسولیان افزود: کل واحدهای تولیدی مواد ضدعفونی کننده در خراسان رضوی باید در وهله نخست تولیدات خود را به بیمارستانها، مراکز بهداشتی و درمانی و دانشگاههای علوم پزشکی اختصاص دهند و مازاد آن را با مدیریت دانشگاه مربوطه بین داروخانهها و بخشهای عمومی دیگر توزیع کنند.
وی ادامه داد: تاکنون یک واحد صنعتی در استان، تولید ماسک سه لایه داشته که به زودی دو واحد صنعتی جدید با ظرفیت زیاد وارد مدار تولید ماسک سه لایه استاندارد خواهد شد.
وی اظهار امیدواری کرد با افزایش تولید ماسک بتوان نیاز دانشگاههای علوم پزشکی، بیمارستانها و مراکز درمانی و بهداشتی و داروخانههای خراسان رضوی را تامین کرد.
رسولیان گفت: دانشگاههای علوم پزشکی در خراسان رضوی برای مقابله با کرونا به یک سری تجهیزات و وسایل دیگر نیز نیاز دارند که ستاد پیشگیری و مقابله با کرونا در استان از مسیرهای مختلف به دنبال تامین این نیازهاست.
وی با بیان اینکه مشکلی در تامین دستکش به عنوان یکی از ملزومات پیشگیری از کرونا وجود ندارد، افزود: دستکش مورد نیاز در اختیار بیمارستانها، مراکز بهداشتی و درمانی و داروخانهها قرار گرفته است.
وی ادامه داد: ۵۰ درصد از کل اقلام و ملزومات پیشگیری و مقابله با کرونا تامین شده در استان در اختیار دانشگاه علوم پزشکی مشهد و ۵۰ درصد دیگر در اختیار سایر دانشگاههای علوم پزشکی استان قرار میگیرد.
رسولیان گفت: توزیع الکل و مواد ضدعفونی کننده از سوی واحدهای تولیدی در خراسان رضوی باید تحت نظارت کامل دانشگاههای علوم پزشکی و سازمان صنعت، معدن و تجارت استان انجام گیرد و ارگانهای بازرسی بویژه تعزیرات حکومتی به صورت شبانه روزی بر بازار این ملزومات نظارت کنند.
وی افزود: هر محموله کشف شده توسط بازرسان دستگاههای نظارتی طبق مصوبه ستاد تدبیر خراسان رضوی تحویل دانشگاههای علوم پزشکی استان میشود و بخش مازاد بر نیاز دانشگاهها در بازار عرضه خواهد شد.
بر اساس آخرین اعلام دانشگاه علوم پزشکی مشهد ۹۱ نفر از شهروندان مشکوک به ابتلا به ویروس کرونا در مناطق زیرپوشش این دانشگاه در خراسان رضوی تاکنون برای تشخیص دقیق نوع بیماری مورد آزمایش تخصصی قرار گرفته و از این میان فقط دو نفر بر اساس نتایج آزمایش تخصصی، مبتلا به ویروس کرونا شناخته شدهاند.
منبع: ایرنا