کاسبی سعودی‌ها از زائران در ماه رمضان سفر زمینی عتبات ارزان می‌شود حجت‌الاسلام انصاریان: کسانی که ارباب‌رجوع را ناچار به رشوه‌دادن می‌کنند، دین‌فروش هستند برگزاری محفل معنوی «دختران رضوی» در ایام نوروز ۱۴۰۴ در حرم امام‌رضا(ع) کتاب «پژوهش‌های فقهی در مسائل زنان و خانواده» روانه بازار شد تقدیر از قرارگاه مرکزی راهیان نور بسیج وزارت نفت اوقات شرعی امروز مشهد (یکشنبه ۱۹ اسفند ۱۴۰۳) + دعای روز هشتم ماه رمضان همکاری اندیشکده راهبردی اربعین، پژوهشگاه شهید سلیمانی و دانشگاه امام صادق (ع) با کمیته فرهنگی و آموزشی اربعین لزوم توجه به وضعیت نمازخانه‌ها در هتل‌ها و سایر واحد‌های اقامتی انتصاب حامد شاکرنژاد به عنوان سفیر قرآنی ایران جزئیات برنامه‌های قرآنی حرم امام‌رضا(ع) در ماه رمضان و نوروز ۱۴۰۴ ۲۰۰ نسخه از قرآن‌های منسوب به ائمه (ع) در موزه‌های دنیا نگهداری می‌شود پیام وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به مناسبت روز کانون‌های فرهنگی هنری مساجد حافظ کل قرآن کریم: نمایشگاه قرآن مشهد فرصتی برای تبادل تجربیات میان قاریان جهان اسلام است «درس‌هایی از قرآن» با حضور حجت‌الاسلام قرائتی در حرم امام‌رضا(ع) برگزار می‌شود سر قرار نوکری امام رئوف (ع) ارزش و پاداش تحصیل حسن خلق در ماه مبارک رمضان آیات قرآن، روشنی‌بخش شب‌های رمضان بهاران در بهشت برگزاری ویژه‌برنامه «هوای حرم» در ماه رمضان ۱۴۰۳ + عکس
سرخط خبرها

آخرین خبر‌ها از راه اندازی و قیمت حج عمره (۲۳ آبان ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۱۹۴۵۷۳
  • ۲۳ آبان ۱۴۰۲ - ۱۹:۲۲
آخرین خبر‌ها از راه اندازی و قیمت حج عمره (۲۳ آبان ۱۴۰۲)
رئیس سازمان حج و زیارت از حضور نمایندگان این سازمان و بانک مرکزی در عربستان برای تسهیل امور بانکی و ارزی به منظور تشرف زائران عمره خبر داد. همچنین قرار است نماینده شرکت هواپیمایی برای مشخص شدن برنامه پرواز‌های عمره به عربستان سفر کند.

به گزارش شهرآرانیوز، سیدعباس حسینی در شورای برنامه‌ریزی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت گفت: این مذاکرات با نمایندگان وزارت حج و عمره، بانک مرکزی و بانک عامل طرف حساب سازمان حج در عربستان انجام می‌شود.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی پیش‌تر احتمال از سرگیری عمره تا پایان سال را مطرح کرده بود. با این حال سازمان حج و زیارت هنوز ثبت‌نام در کاروان‌های عمره را آغاز نکرده است. بنابر اطلاعات به‌دست آمده از این سازمان هنوز هزینه‌ها و برنامه پروازی عمره مشخص نشده است و نمایندگان سازمان حج و زیارت به همین منظور به عربستان سفر کرده‌اند.

محمدی‌بخش ـ رئیس سازمان هواپیمایی کشوری ـ در شورای برنامه‌ریزی بعثه و حج نیز گفت: نماینده شرکت هواپیمایی قرار است درباره وضعیت پرواز‌ها در عمره به عربستان سفر کند.

طبق آخرین آمار سازمان حج و زیارت، در حال حاضر حدود پنج میلیون و ۸۰۰ هزار نفر از سال ۱۳۹۵ در نوبت عمره هستند. سازمان حج و زیارت هنوز تعداد زائرانی را که با برقراری عمره می‌توانند به این سفر بروند، مشخص نکرده است.

تا پیش از وقفه هشت‌ساله عمره که به دلیل تعرض به دو نوجوان ایرانی در فرودگاه جده و پس از آن، قطع روابط سیاسی ایران و عربستان به دلیل حمله به سفارت این کشور رخ داد، ایران سالانه کمتر از یک میلیون زائر به عمره اعزام می‌کرد. آخرین پیش‌بینی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بر این بوده که با برقراری دوباره عمره، امکان اعزام ۳۵۰ تا ۴۰۰ هزار نفر از میان افرادی که در نوبت مانده‌اند، وجود دارد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->