مهلت انتخاب رشته کنکور ارشد تا روز سه‌شنبه (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) تمدید شد پزشکی قانونی ادعای تجاوز به الهه حسین نژاد را تکذیب کرد از بررسی ۴۷۰۰ خودرو تا کشف جنایت الهه حسین‌نژاد | توضیحات پلیس درباره نقش اسنپ در این قتل هولناک از سیکس‌پک تا سکته | جوانان ایرانی قربانی مکمل‌های بدنسازی ضرب‌وجرح دکتر پیروز مجتهدزاده، چهره ماندگار علمی کشور، در خانه مادرزنش! سرقت ۱۷ هزار دلاری زن خدمتکار از کمد صاحبخانه در مشهد مصرف تخم مرغ در سالمندان آسیبی به کبد نمی‌رساند ۵۳ هزار زن سالمند تنها در کشور شناسایی شدند | تلنگر حادثه الهه حسین نژاد برای بهزیستی کشته شدن یک قاتل محکوم به قصاص در بیمارستان کرج + جزئیات هشدار دادستان مرکز خراسان رضوی درباره آبیاری مزارع و باغات حاشیه شهر مشهد با پساب‌های تصفیه‌نشده و فاضلاب مرگ تلخ مادر مشهدی بر اثر توپ‌بازی پسر نوجوان در خیابان! ۲ دختر تکواندوکار مفقود شده تهرانی پیدا شدند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) اصلاح قانون محکومیت‌های مالی در دستور کار مجلس | آخرین اخبار از قانون مهریه بیست‌وهشتمین فرزند جانباز کرمانی متولد شد شناسایی نوعی از کرونا در خفاش‌ها | خطر شیوع همه‌گیری جدید مرکز نوآوری و فناوری غذا‌های خاص در مشهد افتتاح شد (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) گم شدن دو دختر تکواندوکار در تهران + جزئیات هشدار استفاده افراطی کودکان از «گوشی» و خطر افزایش ابتلا به چاقی و دیابت ۱۳ زائر ایرانی تاکنون در عربستان جان باختند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) مهلت معرفی دانشجویان مشمول سربازی برای تعیین تکلیف وضعیت خدمت تعیین شد اختلالی در ایستگاه خواب | «آپنه خواب» زمینه‌ساز مشکلات سلامتی فروش ویژه حدود هزار عنوان کتاب کانون پرورش فکری نوجوانان به مناسبت عید غدیر سازمان حفاظت محیط زیست همچنان به دنبال توله خرس‌ گمشده
سرخط خبرها

اعلام شرایط پزشکان داوطلب برای خدمت به زائران حج ۱۴۰۳

  • کد خبر: ۱۹۵۴۳۹
  • ۲۸ آبان ۱۴۰۲ - ۱۸:۵۶
اعلام شرایط پزشکان داوطلب برای خدمت به زائران حج ۱۴۰۳
مرکز پزشکی جمعیت هلال احمر برای اعزام پزشکان داوطلب خدمت به زائران حج ۱۴۰۳ فراخوان داد که در این فراخوان شرایط پذیرش آن‌ها آمده است.

به گزارش شهرآرانیوز، در آستانه ثبت‌نام حج تمتع ۱۴۰۳، مرکز پزشکی جمعیت هلال احمر به منظور انجام معاینات پیش از حج و عملیات حج آینده از میان متقاضیان خدمات بهداشتی و درمانی (زن و مرد) به زائران ضیوف الرحمن در رشته‌های پزشکی همچون متخصص داخلی، طب اورژانس، عفونی و پزشک عمومی فراخوان داد.

پزشکان داوطلب برای انجام معاینات قبل از حج تمتع باید شرایط پیش بینی شده از سوی مرکز پزشکی جمعیت هلال احمر را دارا باشند.

بر همین اساس، داشتن تابعیت کشور جمهوری اسلامی ایران، اعتقاد و التزام به قانون اساسی، التزام به دین مبین اسلام، انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی و اصل ولایت مطلقه فقیه، برخورداری از حسن شهرت، اخلاق حسنه، خوش رفتاری، امانت‌داری و سعه صدر، نداشتن سوء پیشینه کیفری به تشخیص مراجع ذی‌صلاح، عدم اشتهار به فساد اخلاقی، عدم وابستگی به گروهک‌ها، جریان‌های ضدانقلاب و فرقه‌ها و نحله‌های انحرافی و برخورداری از سلامت جسمانی و روانی و نداشتن هیچ‌گونه معلولیت موثر در ارائه خدمات پزشکی از جمله این شرایط هستند.

حداکثر سن برای پزشکانی که اولین بار با مرکز پزشکی مشرف می‌شوند ۵۰ سال (متولدین بعد از اول خرداد ۱۳۵۳) و حداقل حضور فعال در عرصه درمان در دو سال گذشته اعلام شده است. افراد واجد شرایط بعد از بررسی و احراز شرایط اولیه باید در آزمون علمی و مصاحبه حضوری پذیرفته شوند.

خدمات به صورت کاملاً داوطلبانه و افتخاری بوده و به صورت تمام وقت و تا پایان ایام عملیات حج (حداقل ۴۵ و حداکثر ۵۵ روز) است و ارائه خدمات به زائران ضیوف الرحمن نسبت به برنامه‌های زیارتی و شخصی در اولویت قرار دارد. البته اعزام دستیاران تخصصی در هر رشته ممنوع بوده و در هر مرحله از گزینش و اعزام در صورت شناسایی خذف خواهند شد. علاوه بر این، اعزام پزشکان زوج (همسر) ممنوع است.

سال گذشته ۸۷ هزار و ۵۵۰ ایرانی به حج تمتع مشرف شدند که امسال هنوز سهیمه ایران مشخص نشده است. علاوه بر این، سهمیه نهایی برای اعزام تیم پزشکی به حج آینده نیز پس از اعلام سهمیه ایران در حج ۱۴۰۳ و بررسی برنامه‌ها تعیین و اعلام می‌شود.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->