آماده‌سازی ایوان سلام در پایانه مسافربری مشهد برای نوروز ۱۴۰۴ اقدامات معاونت فرهنگی شهرداری مشهد در ایام تشییع پیکر سید حسن نصرالله هوای کلانشهر مشهد امروز آلوده است (۴ اسفند ۱۴۰۳) تقدیر از شهردار مشهدمقدس در همایش بزرگ ورزش استان شهردار مشهد: توسعه زیرساخت‌های ورزشی و حمایت از قهرمانان در دستورکار است + فیلم گرامیداشت ۱۵ هزار شهید خراسان رضوی با اهدای خون به نیابت از آنان خبر رد مصوبه مجلس در خصوص تمدید فعالیت شوراها، صحیح نیست تقدیر رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور از شهرداری مشهد برای پیشبرد اهداف ملی آماده‌سازی ناوگان اتوبوسرانی مشهد برای استقبال از بهار ۱۴۰۴ مدیرکل دفتر خلاقیت و نوآوری شهری شهرداری مشهد: نیازمند ایجاد مرکز داده‌های زیارت در رصدخانه شهری مشهد هستیم رئیس سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد مقدس: آثار جشنواره هنر‌های شهری ۱۴۰۴ آماده می‌شوند ورود تاریخی قطار‌ شهری به مشهد | نگاهی به تاریخچه و شکل‌گیری یکی از پروژه‌های پرماجرای شهری رئیس مرکز آمار ایران: سرشماری نفوس و مسکن اواخر تابستان یا اوایل پاییز ۱۴۰۵ انجام می‌شود شهردار مشهد مقدس: اطلاعات دقیق و برخط به شهرداری مشهد کمک می‌کند تا خدمت رسانی بهتری انجام دهد + فیلم تسریع در رسیدگی به مصوبات ماده ۵ برای حل مشکلات شهری مشهد بازنگری موضوع ساماندهی رودخانه کشف رود مشهد کلید خورد | جریان امید در کشف رود تزریق اعتبار و رفع گره‌های بحرانی مترو گلبهار- مشهد نقش مترو در توسعه پایدار شهری تعاملات مؤثر شهرداری مشهد و سازمان همکاری‌های اقتصادی اکو
سرخط خبرها

ارائه ۳۱۵ مقاله به دهمین کنفرانس ملی و سومین کنفرانس بین‌اللملی برنامه‌ریزی و مدیریت شهری مشهد

  • کد خبر: ۱۹۴۶۱۸
  • ۲۴ آبان ۱۴۰۲ - ۰۹:۴۱
ارائه ۳۱۵ مقاله به دهمین کنفرانس ملی و سومین کنفرانس بین‌اللملی برنامه‌ریزی و مدیریت شهری مشهد
دبیر دهمین کنفرانس ملی و سومین کنفرانس بین‌المللی برنامه‌ریزی و مدیریت شهری در مشهد گفت: هدف کنفرانس این بوده که بتوانیم صاحب‌نظران را دور یکدیگر جمع کنیم و از تجربیات موفق برای پرداختن به موضوعات مهم شهری استفاده کنیم.
بیتا سخایی
خبرنگار بیتا سخایی

به گزارش شهرآرانیوز، محمد رهنما در دهمین کنفرانس ملی و سومین کنفرانس بین‌المللی برنامه‌ریزی و مدیریت شهری که در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، اظهار کرد: شهرها در همه دوران و تاریخ‌ها نماد تمدن و پیشرفت بوده‌اند و همه به آن واقف هستیم که توسعه شهری به جز توسعه برنامه‌ریزی و مدیریت شهری نمی‌تواند موفق عمل کند. 

وی با اشاره به اینکه نگاه ما باید این باشد که شهرنشینی نماد توسعه است و از این طریق فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی را گسترش دهیم، افزود: بین دانشگاه و مجامع اجرایی باید ارتباط برقرار باشد و این ارتباط روز به روز تقویت شود. 

وی تأکید کرد: تداوم شهرها نیاز به گفتمان و همسوشدن اهداف دارد و در این مدت سعی داشته‌ایم این کار را انجام دهیم. هدف کنفرانس این بوده که بتوانیم صاحب‌نظران را دور یکدیگر جمع کنیم و از تجربیات موفق برای پرداختن به موضوعات مهم شهری استفاده کنیم.

دبیر این کنفرانس گفت: در دوران کرونا افت محسوسی در برگزاری این کنفرانس‌ها داشتیم اما سعی کردیم به صورت مجازی این کنفرانس‌ها را برگزار کنیم اما در سایر دوره‌ها، مقالات متعددی به دبیرخانه کنفرانس رسید.

وی با اشاره به ساختار این کنفراس ادامه داد: ساختار کنفرانس متشکل از شورای شهر، شهرداری و دانشگاه فردوسی مشهد است. اولین اقدام نیز از سوی دانشگاه بوده است و بعد از انتخاب موضوع مراحل تصویب آن طی می‌شود. بیش از ١٠ جلسه در کمیته راهبردی تشکیل شد. رئیس شورای شهر به عنوان ریاست کنفرانس انتخاب شده است و شورای راهبردی نیز متشکل از سایر مدیران به ویژه مدیران شهری است. 

رهنما اضافه کرد: پنل‌های این کنفرانس از جمله آینده نظام تأمین مسکن و کلانشهرهای ایران، آسیب شناسی برنامه‌های اقدام مشترک و حل مسائل حاشیه شهر و محلات هدف بازآفرینی و بررسی پیرامون بازافرینی و بازسازی شهرهای جنگ زده است که به مسائل این حوزه‌ها می‌پردازد.

وی با اشاره به اینکه در این کنفرانس ٣١۵ مقاله آمده که ٨ مقاله از کشورهایی همچون استرالیا، کانادا، نیوزلند، پاکستان و ... است، تأکید کرد: کسانی که مقاله آن‌ها پذیرفته شده در پنل‌های تخصصی به ارائه مقاله خود می‌پردازند و تعدادی که نتوانستند حضور پیدا کنند به صورت آنلاین ارائه خواهد داشت.

دبیر این کنفرانس گفت: از ٣١۵ مقاله، ۶٠ مقاله به دلایلی پذیرفته نشد و بیش از ٢۵٠ قاره پذیرفته و ۴٠ مقاله و ٢۵ پوستر ارائه خواهد شد. سه پنل تخصصی برگزار خواهد شد و سه کارگاه با عنوان کارگاه کاربرد هوش مصنوعی در برنامه‌ریزی شهری، کارگاه ظرفیت قانون درآمدی شهرداری‌ها و کارگاه همکاری مشترک بین دستگاه‌ها در مسائل حاشیه شهر با حضور ٢٧٠ نفر برگزار شد و اساتید برجسته ای از مشهد و دیگر نقاط کشور در این کارگاه‌ها حضور داشتند. 

وی بیان کرد: ١١۵مقاله از دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزشی کشور به دبیرخانه کنفرانس رسیده است. همچنین ۵٧٠ پژوهشگر در تدوین بیش از ٣٠٠ مقاله با یکدیگر همکاری داشته‌اند. 

دبیر این کنفرانس ادامه داد: هدف از برگزاری این کنفرانس‌ها و سمینارها ایجاد تضارب آرا بین صاحب‌نظران، مدیران، متخصصان، اعضای هیئت علمی و پژوهشگران است و مهم‌ترین وظیفه این است که گروه‌های مختلف را کنارهم جمع کنیم و برای ایجاد شبکه‌های همکاری بسترسازی کنیم.

وی گفت: محوریت این کنفرانس، مسکن و بازآفرینی شهری است. در اصل ٣١ قانون اساسی تأمین مسکن مناسب برای همه اقشار جامعه آمده است و دولت را موظف کرده در این راه گام بردارد. دولت‌های مختلف بعد از انقلاب سیاست‌های مختلفی در این مسیر داشته‌اند، سیاست‌هایی همچون ارائه زمین، انبوه‌سازی، مسکن مهر و جهش ملی مسکن از این سیاست‌ها بوده است.

رهنما تصریح کرد: ارزیابی این سیاست‌ها از اهداف عمده بوده و در این کنفرانس‌ها می‌توانیم نقدی بر این سیاست‌ها داشته باشیم و دامنه مشارکت بین سازمان‌ها را بیشتر کنیم.

دبیر این کنفرانس ادامه داد: سابقه این کنفرانس به دوره اول و دوم شورای شهر برمی‌گردد و امیدواریم به عنوان تجربه برای سایر شهرهای دیگر مورد استفاده قرار گیرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->