آماده‌سازی خیابان امام رضا(ع) برای راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد سرویس دهی رایگان ناوگان اتوبوسرانی مشهد به دانش آموزان ویژه مراسم راهپیمایی (۱۳ آبان ۱۴۰۳) سرویس‌دهی رایگان متروی مشهد به راهپیمایان در ۱۳ آبان ۱۴۰۳ افزودن ۲ خط پروازی خارجی به پرواز‌های فرودگاه مشهد حذف یک‌طرفه چند ایستگاه اتوبوس در بولوار فارغ‌التحصیلان مشهد هوای کلانشهر مشهد امروز سالم است (۱۲ آبان ۱۴۰۳) مشارکت مردم و حکمرانی شهری مطلوب جشنواره «طعم و رنگ پاییز ۱۴۰۳» در باغ مشهد افتتاح شد+ویدئو شهردار مشهد مقدس: یکی از برنامه‌های مدیریت شهری ایجاد حال خوب برای مردم است اجرای گسترده دوره‌های آموزشی ویژه نانوایان مشهدی | سهمیه کلان آرد خراسان رضوی براساس سرشماری ۱۳۹۵ محاسبه می‌شود اتصال بولوار دکتر حسابی به بزرگراه پیامبر اعظم (ص) در مشهد تا دو هفته آینده به‌زودی از فاز اول آزادراه مشهد_چناران بهره‌برداری می‌شود شهردار مشهد مقدس: ایمنی و رضایت شهروندان خط قرمز مدیریت شهری است نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: امسال خط بی‌آرتی بولوار توس در دستور کار قرار دارد «روز خراسان» به جای روز مشهد؟ بازگشایی و اتصال خیابان امام‌زمان(عج) به بولوار شهید احمدی در مشهد + فیلم احداث ۱۳۰ کیلومتر راه روستایی آسفالته در خراسان رضوی | ضرورت پیش‌بینی اعتبارات ملی کیفیت هوای ۶ منطقه مشهد آلوده است (۱۰ آبان ۱۴۰۳) پیشرفت فیزیکی ۷۰ درصدی پروژه احداث مجتمع خدمات خودرویی آسکوپارس مشهد رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: اداره مشهد روزانه ۱۳۰ میلیارد تومان هزینه دارد + فیلم مشهد نیازمند سرمایه‌گذاری در حوزه مسکن است
سرخط خبرها

ارائه ۳۱۵ مقاله به دهمین کنفرانس ملی و سومین کنفرانس بین‌اللملی برنامه‌ریزی و مدیریت شهری مشهد

  • کد خبر: ۱۹۴۶۱۸
  • ۲۴ آبان ۱۴۰۲ - ۰۹:۴۱
ارائه ۳۱۵ مقاله به دهمین کنفرانس ملی و سومین کنفرانس بین‌اللملی برنامه‌ریزی و مدیریت شهری مشهد
دبیر دهمین کنفرانس ملی و سومین کنفرانس بین‌المللی برنامه‌ریزی و مدیریت شهری در مشهد گفت: هدف کنفرانس این بوده که بتوانیم صاحب‌نظران را دور یکدیگر جمع کنیم و از تجربیات موفق برای پرداختن به موضوعات مهم شهری استفاده کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد رهنما در دهمین کنفرانس ملی و سومین کنفرانس بین‌المللی برنامه‌ریزی و مدیریت شهری که در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، اظهار کرد: شهرها در همه دوران و تاریخ‌ها نماد تمدن و پیشرفت بوده‌اند و همه به آن واقف هستیم که توسعه شهری به جز توسعه برنامه‌ریزی و مدیریت شهری نمی‌تواند موفق عمل کند. 

وی با اشاره به اینکه نگاه ما باید این باشد که شهرنشینی نماد توسعه است و از این طریق فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی را گسترش دهیم، افزود: بین دانشگاه و مجامع اجرایی باید ارتباط برقرار باشد و این ارتباط روز به روز تقویت شود. 

وی تأکید کرد: تداوم شهرها نیاز به گفتمان و همسوشدن اهداف دارد و در این مدت سعی داشته‌ایم این کار را انجام دهیم. هدف کنفرانس این بوده که بتوانیم صاحب‌نظران را دور یکدیگر جمع کنیم و از تجربیات موفق برای پرداختن به موضوعات مهم شهری استفاده کنیم.

دبیر این کنفرانس گفت: در دوران کرونا افت محسوسی در برگزاری این کنفرانس‌ها داشتیم اما سعی کردیم به صورت مجازی این کنفرانس‌ها را برگزار کنیم اما در سایر دوره‌ها، مقالات متعددی به دبیرخانه کنفرانس رسید.

وی با اشاره به ساختار این کنفراس ادامه داد: ساختار کنفرانس متشکل از شورای شهر، شهرداری و دانشگاه فردوسی مشهد است. اولین اقدام نیز از سوی دانشگاه بوده است و بعد از انتخاب موضوع مراحل تصویب آن طی می‌شود. بیش از ١٠ جلسه در کمیته راهبردی تشکیل شد. رئیس شورای شهر به عنوان ریاست کنفرانس انتخاب شده است و شورای راهبردی نیز متشکل از سایر مدیران به ویژه مدیران شهری است. 

رهنما اضافه کرد: پنل‌های این کنفرانس از جمله آینده نظام تأمین مسکن و کلانشهرهای ایران، آسیب شناسی برنامه‌های اقدام مشترک و حل مسائل حاشیه شهر و محلات هدف بازآفرینی و بررسی پیرامون بازافرینی و بازسازی شهرهای جنگ زده است که به مسائل این حوزه‌ها می‌پردازد.

وی با اشاره به اینکه در این کنفرانس ٣١۵ مقاله آمده که ٨ مقاله از کشورهایی همچون استرالیا، کانادا، نیوزلند، پاکستان و ... است، تأکید کرد: کسانی که مقاله آن‌ها پذیرفته شده در پنل‌های تخصصی به ارائه مقاله خود می‌پردازند و تعدادی که نتوانستند حضور پیدا کنند به صورت آنلاین ارائه خواهد داشت.

دبیر این کنفرانس گفت: از ٣١۵ مقاله، ۶٠ مقاله به دلایلی پذیرفته نشد و بیش از ٢۵٠ قاره پذیرفته و ۴٠ مقاله و ٢۵ پوستر ارائه خواهد شد. سه پنل تخصصی برگزار خواهد شد و سه کارگاه با عنوان کارگاه کاربرد هوش مصنوعی در برنامه‌ریزی شهری، کارگاه ظرفیت قانون درآمدی شهرداری‌ها و کارگاه همکاری مشترک بین دستگاه‌ها در مسائل حاشیه شهر با حضور ٢٧٠ نفر برگزار شد و اساتید برجسته ای از مشهد و دیگر نقاط کشور در این کارگاه‌ها حضور داشتند. 

وی بیان کرد: ١١۵مقاله از دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزشی کشور به دبیرخانه کنفرانس رسیده است. همچنین ۵٧٠ پژوهشگر در تدوین بیش از ٣٠٠ مقاله با یکدیگر همکاری داشته‌اند. 

دبیر این کنفرانس ادامه داد: هدف از برگزاری این کنفرانس‌ها و سمینارها ایجاد تضارب آرا بین صاحب‌نظران، مدیران، متخصصان، اعضای هیئت علمی و پژوهشگران است و مهم‌ترین وظیفه این است که گروه‌های مختلف را کنارهم جمع کنیم و برای ایجاد شبکه‌های همکاری بسترسازی کنیم.

وی گفت: محوریت این کنفرانس، مسکن و بازآفرینی شهری است. در اصل ٣١ قانون اساسی تأمین مسکن مناسب برای همه اقشار جامعه آمده است و دولت را موظف کرده در این راه گام بردارد. دولت‌های مختلف بعد از انقلاب سیاست‌های مختلفی در این مسیر داشته‌اند، سیاست‌هایی همچون ارائه زمین، انبوه‌سازی، مسکن مهر و جهش ملی مسکن از این سیاست‌ها بوده است.

رهنما تصریح کرد: ارزیابی این سیاست‌ها از اهداف عمده بوده و در این کنفرانس‌ها می‌توانیم نقدی بر این سیاست‌ها داشته باشیم و دامنه مشارکت بین سازمان‌ها را بیشتر کنیم.

دبیر این کنفرانس ادامه داد: سابقه این کنفرانس به دوره اول و دوم شورای شهر برمی‌گردد و امیدواریم به عنوان تجربه برای سایر شهرهای دیگر مورد استفاده قرار گیرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->