کاربردی شدن قرآن در زندگی؛ یک ضرورت فرهنگی است گسترش سبک زندگی قرآنی با اجرای طرح «زندگی با آیه‌ها» اعزام اردوهای راهیان نور در سال جاری ۳۰ درصد افزایش یافت اهتزاز پرچم «نَصرُ مِنَ الله و فَتح قَریب» در جوار گنبد بارگاه منور رضوی (۵ اسفند ۱۴۰۳) شاهده؛ تازه‌ترین اثر حسن روح‌الامین برای شهید نصرالله + عکس تأکید حجت‌الاسلام قرائتی بر لزوم احیای زکات در سراسر کشور طرح «زندگی با آیه‌ها» با هدف تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن اجرا می‌شود پخش زنده مراسم تشییع پیکر شهید نصرالله از شبکه قرآن آزمون مرحله استانی رقابت علمی طلاب خواهر، چهارشنبه (۸ اسفند ۱۴۰۳) برگزار می‌شود بیمار در چه صورتی می‌تواند روزه نگیرد؟ | فتوای آیت الله خامنه‌ای درباره روزه بیماران چگونه می‌توان جریان فقهی جدید ایجاد کرد؟ تصمیمات لازم برای ارائه خدمات بهتر به زائران عتبات گرفته می‌شود رونمایی از مجموعه آثار فقه بورس و اوراق بهادار مراسم گرامیداشت شهید سیدحسن نصرالله فردا (۵ اسفند ۱۴۰۳) در سراسر کشور برگزار می‌شود آخرین مهلت ارائه مقالات به دبیرخانه چهارمین همایش بین‌المللی اربعین اعلام شد + جزئیات حرم امام‌رضا(ع) میزبان برگزاری مراسم هم‌دردی با مردم لبنان می‌شود دریافت ۲۲۴ اثر در چهاردهمین جشنواره بین‌المللی کتاب سال رضوی هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن و عترت مشهد مقدس برگزار می‌شود آمادگی یادمان‌های دفاع مقدس برای برگزاری اعتکاف رمضان ۱۴۰۳ رونمایی از آثار جدید پژوهشکده تاریخ و سیره اهل بیت(ع)
سرخط خبرها

چهاردهمین دیوارنگاره حرم مطهر رضوی با عنوان «هویت زن مسلمان» رونمایی شد + فیلم

  • کد خبر: ۱۹۴۶۳۱
  • ۲۴ آبان ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۱
چهاردهمین دیوارنگاره حرم مطهر رضوی با عنوان «هویت زن مسلمان» رونمایی شد + فیلم
آیین رونمایی از چهاردهمین دیوارنگاره حرم مطهر رضوی با عنوان «هویت زن مسلمان» با هدف حفظ ارزش جایگاه زن در اسلام برگزار شد.
مریم دهقان
خبرنگار مریم دهقان

به گزارش شهرآرانیوز، صبح امروز با حضور مسئولان فرهنگی تبلیغی و جمعی از اصحاب هنر و رسانه، مراسم رونمایی از چهاردهمین دیوارنگاره حرم مطهر رضوی در بست شیخ بهایی برگزار شد. این دیوارنگاره روایتی از نقش و جایگاه والای زن در اسلام ناب محمدی در گذر تاریخ و عرصه‌های مختلف فردی، عبادی و اجتماعی است.

معاون تبلیغات اسلامی آستان قدس رضوی در آیین رونمایی از دیوارنگاره حرم مطهر رضوی گفت: گفتمان انقلاب را درباره ارزش والای زن سعی کردیم در قالب تصویر برای همه متجلی کنیم. شاید هیچ‌کدام  وقایع انقلاب اسلامی و فتنه‌هایی که با آن روبه‌رو بوده است، به اندازه فتنه‌ای که سال گذشته اتفاق افتاد، تقابل گفتمانی نداشت.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسین شریعتی‌نژاد اظهار کرد: اساساً تقابل دو گفتمان انقلاب ناب محمدی و سلطه غرب است که در حادثه سال گذشته اتفاق افتاد و نقطه کانونی آن زن و آزادی است. اگرچه گفتمان غرب به ظاهر مفهوم آزادی را ارائه کرده است اما آثار مخرب آن همه جهان را درگیر خود کرده است. 

حجت‌الاسلام‌والمسلمین شریعتی‌نژاد بیان کرد: در مقابل گفتمان بی‌ارزش و بی‌مایه سلطه غرب، گفتمان ارزشمند اسلام درباره زن در کلام پیامبر گرامی اسلام وجود دارد که جایگاه واقعی زن را موردتوجه قرار داده است. 

وی خاطرنشان کرد: هرچند موضوع حجاب، مهم‌ترین مسئله‌ای بود که در اتفاقات سال پیش مطرح شد اما پشت پرده آن هدف گرفتن هویت زن مسلمان بود و باید دید اسلام ناب محمدی و نظام سلطه غرب چگونه این مسئله را تعریف می کند. 

حجت‌الاسلام‌والمسلمین شریعتی‌نژاد تصریح کرد: امروز اگر می‌بینیم دختران و خواهران ما شل حجاب شدند و کشف حجاب کردند و درگیر دنیای مادی و مصرف‌گرا شدند باید خودمان مفهوم واقعی زن مسلمان را در جامعه تزریق کنیم. این دیوارنگاره نیز در راستای این هدف است که جایگاه والای زن مسلمان را نشان دهد.

دیوارنگاره «هویت زن مسلمان» که در بست شیخ بهایی حرم مطهر قرار دارد، روایتی از نقش و جایگاه والای زن در اسلام ناب محمدی در گذر تاریخ و عرصه‌های مختلف فردی، عبادی و اجتماعی است.

طراح دیوارنگاره «هویت زن مسلمان» نیز در بخش دیگری از این آیین رونمایی در خصوص تابلوی طراحی شده گفت: سال گذشته هم‌زمان با اغتشاشات بنا بر این بود طرحی با محوریت زن مسلمان ایرانی و زن تأثیرگذار اجرا شود که به پیشنهاد معاونت تبلیغات اسلامی آستان قدس رضوی، دیوار نگاره «هویت زن مسلمان» طراحی شد.  

مصطفی شفیعی به ابعاد این دیوارنگاره اشاره کرد و افزود: سبک کار دیوارنگاره «هویت زن مسلمان» به صورت نقاشی دیجیتال و چاپی است که پس از تغییرات و نظرات متفاوت بعد از یک سال به طرح نهایی در ابعاد ۱۰ در ۸۰ متر چاپ شد. 

شفیعی درخصوص اهمیت طرح اظهار کرد: چون موضوع زن موضوع حساسی است و مکان نصب نیز از اهمیت زیادی برخوردار بود، حساسیت آن را دوچندان کرد و به همین دلیل اعمال سلیقه‌ها و جوانبی که در کار بود باید لحاظ می‌شد. 

این هنرمند مشهدی بیان کرد: در هر اثر هنری هارمونی بین فرم و شکل و رنگ‌ها اهمیت دارد و در این دیوارنگاره با یک قالب استاندارد روبه‌رو نیستیم و از این جهت، زمان و چیدمان کار متفاوت از دیگر کارهای مشابه است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->