به گزارش شهرآرانیوز؛ دکتر علی دلپیشه اظهار داشت: تمام ظرفیت و توان دانشگاههای علوم پزشکی در حوزههای نیروی انسانی، اعتبارات، زیرساختها و ... برای مدیریت بیماری کرونا به کار گرفته میشود همچنین از ظرفیت و توان فرمانداران در سطح شهرستانها نیز برای مقابله با این بیماری به خوبی استفاده شود.
وی افزود: همه ما به عنوان خدمتگزاران مردم وظیفه حفاظت از سلامت مردم را به عهده داریم و قصور و کوتاهی در این زمینه از سوی هیچ کسی پذیرفته نیست، بطور قطع کسانی که برای حفظ سلامت مردم از جان و دل مایه گذاشته اند در محضر خداوند اجر و پاداش اخروی خواهند داشت.
دلپیشه یادآور شد: برای نخستین بار است که یک رخداد بیولوژیک گسترده و ناشناس در کشور حادث شده و مدت مهمان بودن این ویروس در کشور مشخص نیست، مهمترین نکته قدرت انتشار، سرایت پذیری و ناشناخته بودن آن است.
دبیر شورای سلامت و امنیت غذایی کشور گفت: کنترل مرزها، مدیریت اجتماعات و وضعیت توزیع اقلام بهداشتی در سطح کشور باید به خوبی انجام شود، تنها نکته مثبت و امیدوارکننده در مقابله با کرونا رعایت بهداشت فردی است که امیدواریم از شیوع آن جلوگیری کند.
وی با بیان اینکه تلاش شبانه روزی و ۱۰ روزه انستیتو پاستور نمونهای از تلاشهای شایسته کارکنان حوزه سلامت است، یادآور شد: مردم بدون ترس از بیماری کرونا نکاتی پیشگیرانه را در پیش گیرند تا این بیماری در استان و کشور کنترل شود.
دلپیشه تاکید کرد: رستورانها و سالنهای غذاخوری باید بهداشت را رعایت کنند، از دست دادن و روبوسی و تجمع پرهیز شود، در ایام پیش رو و نزدیک شدن به سال جدید باید مراقب رفتن به مهمانیها باشیم، سفرها به سایر نقاط کشور متوقف شود و رسانهها در انتقال فرهنگ پیشگیرانه از ابتلا به بیماری کرونا مسوولان را یاری کنند.
وی تصریح کرد: اگر بیماری کنترل نشود میتواند تبعات جبران ناپذیری از جمله از به خطر افتادن سلامت مردم را به دنبال داشته باشد.
منبع: ایرنا