هوای کلانشهر مشهد برای دهمین روز پیاپی، در وضعیت «هشدار» قرار دارد (۶ آذر ۱۴۰۳) کوچه چهنو مشهد، راه‌آبِ کهنِ شهر که قدمتش به قبل دوره قاجار می‌رسد اختصاص ۷۰ هکتار زمین رهاشده برای محرومیت‌زدایی در منطقه ۴ شهرداری مشهد ثبت تردد بیش از ۲ میلیون وسیله نقلیه در مبادی ورودی و خروجی خراسان رضوی در آبان ۱۴۰۳ حاجی‌بگلو: ورود تفکر جهادی و بسیجی به هر عرصه‌ای، رفع گره‌ها و پیشرفت حتمی را به دنبال دارد تأکید شهردار مشهد بر همکاری همه‌جانبه شهرداری با سازمان بسیج شهرداری مشهد + فیلم مدیرعامل سازمان همیاری شهرداری‌های خراسان رضوی منصوب شد (۵ آذر ۱۴۰۳) خدمت بهتر با سیره و اخلاص بسیجی ثبت‌نام اعتکاف ماه رجب در حرم امام‌رضا(ع) آغاز شد (۵ آذر ۱۴۰۳) + لینک شهردار مشهد مقدس: پایه اصلی قوت و قدرت دفاعی کشور‌های اسلامی بسیج است نقش کلیدی مساجد در توسعه و مدیریت شهری همیاری خیران شهریار برای سازندگی در مشهد کشف و جمع‌آوری ۱۳ انشعاب غیرمجاز آب از یک مجتمع ویلایی در گلبهار مشهدِ بسیجی، امن‌تر و زیست‌پذیرتر است پاسخ گویی مسئولان اتوبوس رانی مشهد با حضور در خیابان عمار یاسر ۱۲۵ عملیات اطفای حریق توسط آتش نشانان مشهدی طی یک هفته دوازدهمین نمایشگاه تخصصی مدیریت شهری مشهد | نوآوری‌ها و فناوری‌های جدید در خدمت شهروندان+ فیلم استاندار خراسان رضوی: برای جبران عقب‌ماندگی‌ها راهی جز عبور از مسیر اقتصاد دیجیتال نداریم آغاز فعالیت کافه بازی‌ها در بوستان‌های بانوان مشهد (۳ آذر ۱۴۰۳) یادی از حاج حسین ملک، بزرگ‌ترین واقف تاریخ معاصر ایران | مردی که افسانه نبود
سرخط خبرها

دانشگاه‌ها در شناخت خواست‌ها و ارائه راه حل‌ها کمک حال شورا باشند

  • کد خبر: ۱۹۴۹۲۵
  • ۲۵ آبان ۱۴۰۲ - ۱۸:۰۶
دانشگاه‌ها در شناخت خواست‌ها و ارائه راه حل‌ها کمک حال شورا باشند
عضو شورای اسلامی شهر مشهد گفت: انتظار ما از مجموعه‌های علمی و پژوهشی این است که در شناخت خواست‌ها و ارائه راه حل‌ها کمک حال ما باشند.

به گزارش شهرآرانیوز،  مهدی ناصحی در اختتامیه دهمین کنفرانس ملی و سومین کنفرانس بین المللی برنامه ریزی و مدیریت شهری اظهار کرد: چند روز پرفشار در ارائه مقالات و استفاده از نظرات کارشناسی اساتید دانشگاه و دانشجویان را پشت سر گذاشتیم. بعد از سال‌ها دهمین کنفرانس ملی و سومین کنفرانس بین المللی برنامه ریزی و مدیریت شهری در مشهد برگزار شد و این فرصت مغتنمی است؛ لذا از حضور مسئولانه تمام کسانی که تلاش کردند تا هماهنگی بیشتری بین بدنه علمی این شهر و کشور با مدیریت شهری ایجاد شود تشکر و قدردانی می‌کنم.

وی افزود: دانشگاه فردوسی نیز با تهیه کاربستی از مقالاتی که ارائه شد و نتایجی که به صورت بیانیه توسط آقای رهنما عنوان شد کمک کند تا بتوانیم با اصلاح فرایند‌ها و تعیین راهبرد مناسب و اصلاح فرایند‌ها خدمات خوبی را در حوزه مسکن و بازآفرینی که جزو مسائل اولیه شهر است، ارائه دهیم.

این عضو شورای اسلامی شهر مشهد ادامه داد: مدیریت شهری در دوره ششم در مشهد تمام همت خود را برای تغییر چهره حاشیه شهر قرار داده است از اختصاص بودجه و طراحی برنامه‌ها گرفته تا به امروز که شاهد تحولات بنیادین و عینی در حاشیه شهر هستیم.

وی با اشاره به این موضوع که نقطه عظیم ما مشارکت مردم در تهیه این پروژه‌ها بود، گفت: اگر مردم احساس تعلق خاطر به محلات خود نداشته باشد و پای کار ما نیایند قاطعا هر کاری برای آن‌ها انجام دهیم فایده‌ای نخواهد داشت. به عنوان مثال پلی که امروز در شهر می‌سازیم کمتر از ١۵٠ میلیارد تومان هزینه ندارد. ممکن است پلی ساخته شود، اما رضایت مردم را جلب نکند، چون ممکن است نیاز مردم پل نیست بلکه نیاز احداث پیاده رو و ... باشد. بار‌ها دیده‌ایم که آنچه در طرح‌های جامع و طرح‌های تفضیلی بعد از بررسی‌های طولانی انجام شده نیاز مردم نبوده است، انتظار مردم از ما چیز دیگری است.

ناصحی تاکید کرد: انتظار ما از مجموعه‌های علمی و پژوهشی این است که در شناخت خواست‌ها و ارائه راه حل برای حل مسائل و مشکلات کمک حال ما باشند. دانشگاه باید به ما کمک کند، لذا دست نیاز خود را در حوزه پژوهشی به سوی شما دراز می‌کنیم که در فصل بودجه و اصلاح بودجه با رویکرد علمی و تخصصی و شناسایی درست نیاز‌های مردم اقدام به تنظیم اسناد کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->