۵۳۲ تن از علویان سوریه توسط هیئت تحریرالشام اعدام شدند آمادگی یمن برای ازسرگیری حمله به رژیم صهیونیستی چین: آمریکا یک‌جانبه از برجام خارج شده و باید با ایران وارد گفت‌و‌گو شود بازداشت یکی از فرماندهان حکومت بشار اسد در حمص سوریه گزارشگر سازمان ملل: هیچکس حق ندارد برای آینده فلسطینی‌ها تصمیم بگیرد فرانسه کشتار علویان سوریه را محکوم کرد واکنش عراقچی به ادعای ترامپ| نامه‌ای نگرفتیم دو تیم تروریستی ۹ نفره در سیستان و بلوچستان منهدم شد (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) حزب‌الله به ادعا‌ها علیه این جنبش درباره تحولات سوریه واکنش نشان داد درگیری‌ها در سوریه ادامه دارد| اعدام میدانی غیرنظامیان (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) زلنسکی به عربستان می‌رود پزشکیان: نباید در برابر تهدید دشمن جاخالی کنیم ادامه پیشروی ارتش روسیه در «کورسک» رهبر انقلاب: اصرار برخی از دولت‌های قلدر برای مذاکره، به منظور حل مسائل نیست + فیلم معرفی علی‌اکبر صالحی به عنوان رئیس بنیاد ایران‌شناسی پیغام ایران به روسیه: هرگز با شروط دولت ترامپ وارد مذاکره نمی‌شویم توسعه همکاری‌های دفاعی-امنیتی فیلیپین و کانادا عراقچی: مسئولیت اتفاقات سوریه با ترکیه است جلسه سران قوا به میزبانی پزشکیان برگزار شد (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) تصویب برنامه ضدتروریسم سازمان همکاری شانگهای تا سال ۲۰۳۰ لهستان به دنبال سلاح هسته‌ای است دولت آلمان خواستار توقف خشونت در سوریه شد تصمیم غیرمنتظره پاکستان برای اخراج افغان‌های مجاز تلاش مداوم دولت در تأمین ارز نیازهای ضروری مردم و کالاهای اساسی جولانی برای کنترل اوضاع سوریه ۳۰۰۰ تروریست خارجی استخدام کرد قاتل سابقه‌دار در آمریکا با جوخه آتش اعدام شد (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) حکم فرماندار مشهدمقدس صادر شد (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) کمیسیون‌های تخصصی مجلس میزبان ۱۰ وزیر از دولت خواهند بود
سرخط خبرها

سخنگوی کرملین: اتهام‌زنی هسته‌ای علیه روسیه «دیوانه‌وار» است

  • کد خبر: ۱۹۴۹۹۷
  • ۲۶ آبان ۱۴۰۲ - ۱۷:۲۰
سخنگوی کرملین: اتهام‌زنی هسته‌ای علیه روسیه «دیوانه‌وار» است
سخنگوی کرملین این ادعا که کشورش ممکن است یک جنگ هسته‌ای راه بیندازد را «کاملا دیوانه‌وار» خوانده و رد کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین در مصاحبه‌ای تاکید کرد: «متاسفانه طی سال گذشته ما لفاظی‌های هسته‌ای غیرمسؤولانه را بیشتر و بیشتر شنیدیم. ما اتهام‌زنی‌های از سمت آن‌ها درباره اینکه روسیه آماده راه انداختن یک جنگ هسته‌ای است را شنیدیم که مطلقا دیوانه‌وار است. روسیه کشور قدرتمند و عظیم و قوی بوده و رویکردی کاملا مسؤولانه و محتاطانه در قبال مایملک خود دارد.»

به گفته پسکوف، لفاظی‌های هسته‌ای غرب، روسیه را به عنوان یک تهدید در جنگ ترکیبی جاری معرفی می‌کند.

او ادامه داد: «وظیفه همه ما این است که به سادگی توضیح دهیم همه این بیانیه‌های آن‌ها بی‌پایه و اساس و صرفا صحبت‌هایی غیرمسؤولانه هستند.»

اوایل سال جاری میلادی روسیه در واکنش به تحولات مربوط به جنگ در اوکراین تسلیحات هسته‌ای خود را در همسایه خود، بلاروس، مستقر کرد. مقام‌های غرب از جمله جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا این اقدام مسکو را یک تهدید قلمداد کردند. مسکو انتقادات آن‌ها را رد و تاکید کرد، آمریکا چندین دهه است که تسلیحات هسته‌ای خود را در اروپا مستقر کرده‌است.

سخنگوی کرملین، تقابل فعلی در جهان را مرتبط با یک دوره تغییرات عمیق دانست که مشخصه آن ظهور مراکز قدرت جدید است.

پسکوف گفت، بعد از انحلال اتحاد شوروی سابق، غرب به دلیل قدرت اقتصادی و توسعه تکنولوژیکی خود خودش را به عنوان «ارباب جهان» که واجد شرایط نوشتن قوانین و تحمیل آن‌ها به کشور‌های دیگر است، در نظر گرفت.

او ادامه داد، با این وجود با گذشت زمان، تعدادی از کشور‌ها به سطحی از توسعه که برای جنگیدن آن‌ها بر سر استقلال و حاکمیتشان مناسب بود رسیده و بی‌میلی آن‌ها به تبعیت از غرب منجر به جنگ‌ها شد.

پسکوف هشدار داد، تلاطمات فعلی جهان ممکن است در دهه‌های آینده افزایش یابند و گفت، غرب همچنان تلاش خواهد کرد «رهبری رو به تضعیف» خود را حفظ کند و احتمال جنگ‌های متعدد دیگری وجود خواهد داشت.

پسکوف بیان داشت: «کمبود جدی پیش بینی ناپذیری در عرصه سیاست یا اقتصاد ممکن است کار را برای پیش بینی وضعیت جهان در عرض ۱۰ سال آینده غیرممکن کند، اما اظهار امیدواری کرد که روسیه در این مدت «خردمندتر، ثروتمندتر و قدرتمندتر» خواهد شد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->