سخنگوی دولت ایران: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) اسرائیل: آتش‌بس در غزه ۲۴ ساعت پس از تایید، اجرا می‌شود آمریکا ۲۹ نهاد مرتبط با ایران در کشور‌های مختلف را تحریم کرد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) علی آبادی: تکمیل آبرسانی به غرب سمنان انجام می شود آیت‌الله علم‌الهدی: مراسم اعتکاف، حرکت عظیمی در جهت تربیت دینی نسل جوان است ایروان: «کریدور زنگزور» در خاک ارمنستان وجود نداشته و نخواهد داشت آیا ایران با دولت کنونی آمریکا مذاکرات را ادامه خواهد داد؟ رئیس جمهوی لبنان از توافق آتش بس غزه استقبال کرد نتانیاهو آتش بس غزه را زیر سوال برد؛ کابینه تصویب کند، آتش بس را قبول می کنیم اعتبارات دهیاری‌های خراسان رضوی افزایش یافت بررسی عملکرد شرکت‌های پتروشیمی با حضور وزرای نفت و تعاون در مجلس معاون عمرانی استانداری خراسان رضوی: جذب صد درصدی اعتبارات عمرانی استان در سال ۱۴۰۴ محقق شد رئیس جمهور مصر: اراده صلح بر منطق جنگ پیروز شد
سرخط خبرها

وزارت خارجه روسیه نتایج نشست بایدن-شی را آنالیز می‌کند

  • کد خبر: ۱۹۴۸۲۳
  • ۲۵ آبان ۱۴۰۲ - ۰۹:۳۰
وزارت خارجه روسیه  نتایج نشست بایدن-شی را آنالیز می‌کند
معاون وزیر امور خارجه روسیه به اسپوتنیک گفت: روسیه از نزدیک دیدار شی جین‌پینگ، رئیس‌جمهوری چین و جو بایدن، رئیس‌جمهوری آمریکا در حاشیه نشست اپک در سانفرانسیسکو را دنبال می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، سرگئی ریابکوف گفت: من هیچ نتیجه‌ای از این تماس و ارزیابی‌هایی را که ممکن است طرف‌ها به آن بدهند، پیش‌بینی نمی‌کنم. اما این رویداد بدون شک مهم است. ما تا آنجا که در دسترس باشد، سعی خواهیم کرد آن را با دقت دنبال کنیم و مطمئناً سعی خواهیم کرد آنچه را که عملاً از این ارتباط حاصل می‌شود، از جمله برای کار روی برخی موضوعات گسترده‌تر، نه صرفاً مسئله دوجانبه آمریکا و چین تحلیل کنیم.

معاون وزیر امور خارجه روسیه همچنین گفت: روسیه و چین همکاری‌های خود را از جمله در قالب‌های چندجانبه تعمیق خواهند کرد و به کار در کنار هم برای ایجاد یک جایگزین واقعی برای تنش در منطقه آسیا و اقیانوسیه که توسط ایالات متحده تحریک می‌شود، ادامه خواهند داد.

او گفت که بسیاری از انجمن‌های بین‌المللی تاثیرگذار در جهان وجود دارند که بر روی یک دستور کار مثبت کار می‌کنند.

ریابکوف گفت: «ما به طور مشترک با چین، بخشی از تعدادی از این انجمن‌ها هستیم. ما در آنجا تعامل خود را عمیق‌تر خواهیم کرد. ما مدت‌هاست که برای توسعه و ترویج طرح‌هایی کار می‌کنیم که جایگزینی واقعی برای این تشدید تنش آمریکایی، در سطح منطقه‌ای و وسیع‌تر است.»

معاون وزیر امور خارجه روسیه همچنین گفت که مسکو ازسرگیری گفتگو‌های کنترل تسلیحاتی چین و آمریکا را مفید می‌داند، اما بعید است که این امر وضعیت جهانی در ثبات استراتژیک را تغییر دهد.

مذاکرات آمریکا و چین درباره کنترل تسلیحات در اوایل نوامبر در واشنگتن برگزار شد.

ریابکوف گفت: «به بیان دقیق، این‌ها گفتگو نبود، بلکه جلسه نمایندگان رسمی بود. همانطور که ما فهمیدیم، ما در مورد ازسرگیری گفت‌وگویی صحبت می‌کنیم که چندین سال پیش قطع شده بود. ما تا حد امکان این موضوع را دنبال می‌کنیم. ما مطمئنا هرگونه گفتگو در مورد چنین موضوعاتی میان واشنگتن و پکن را مفید می‌دانیم... گفت‌وگوی آمریکایی و چینی در مورد مسائل ثبات استراتژیک یا امنیت استراتژیک مفید و مهم است. اما تصویر [جهانی]را تغییر نمی‌دهد.»

شی جینپینگ، رئیس‌جمهوری چین روز سه‌شنبه برای نشست اپک ۲۰۲۳ وارد کالیفرنیا شد. این مجمع بین دولتی شامل ۲۱ کشور از حاشیه اقیانوس آرام است. جو بایدن، رئیس‌جمهوری آمریکا چهارشنبه در سانفرانسیسکو، در اولین روز از نشست همکاری اقتصادی آسیا – اقیانوسیه، میزبان همتای چینی خود شی جینپینگ برای یک نشست دوجانبه بود و طرفین بر سر ازسرگیری ارتباطات نظامی توافق کردند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->