پایان دور سوم مذاکرات شرم‌الشیخ | موافقت حماس با آزادی اسرای صهیونیست (۱۶ مهر ۱۴۰۳) حمله پهپادی دوباره یمن به سرزمین‌های اشغالی (۱۶ مهر ۱۴۰۴) آمریکا: پیشرفت زیادی در مسیر توافق غزه حاصل شده است ترامپ برنامه سفر به خاورمیانه ندارد حمله وحشیانه پلیس آلمان به تظاهرات همبستگی با غزه + فیلم حماس ادعا‌ها درباره پیکر شهیدان السنوار را تکذیب کرد بارزانی: نمی‌خواهیم منبع تهدیدی برای ایران باشیم کشتی تحریم‌شده ایران در بندر برزیل پهلو گرفت پارلمان اسپانیا تحریم تسلیحاتی صهیونیست‌ها را تصویب کرد مازندران اولین شهردار زن را به خود دید وقوع انفجار مهیب در دمشق (۱۶ مهر ۱۴۰۴) هشدار کنگره آمریکا به ترامپ | روابط آمریکا و هند را ترمیم کن ارزیابی سی‌ان‌ان از مذاکرات آتش‌بس غزه در مصر اتحادیه اروپا خواهان ازسرگیری همکاری ایران و آژانس شد انتقاد تند لاوروف از بازگرداندن تحریم‌های ایران پارلمان ترکیه حملات اسرائیل به ناوگان صمود را محکوم کرد افسانه نادری‌پور، عضو کمیته مشورتی شورای حقوق بشر سازمان ملل شد واکنش مکرون به آزادی شهروند فرانسوی بازداشت شده در ایران پوتین وارد دوشنبه شد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) حملات مقاومت به مواضع نظامیان اسرائیلی در شمال‌غرب و جنوب غزه عملیات قسام برای اسارت نظامی اسرائیلی | «وزیر جنگ» در منطقه بوده است ایران زندانی فرانسوی را آزاد کرد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) شمار تلفات ارتش پاکستان در حمله تروریستی امروز به ۱۷ نفر رسید (۱۶ مهر ۱۴۰۴) انهدام کارگاه پهپادی اوکراین در خرسون (۱۶ مهر ۱۴۰۴) برگزاری جلسه پیگیری طرح‌های افزایش تولید انرژی با حضور پزشکیان رزمایش نظامی بزرگ ونزوئلا در واکنش به تهدیدات آمریکا ترامپ خواستار بازداشت شهردار شیکاگو و فرماندار ایلینوی شد
سرخط خبرها

بهادری جهرمی: بودجه موشک‌ها و رسانه‌های حامی رژیم اسرائیل از یکجا تأمین می‌شود

  • کد خبر: ۱۹۵۳۷۵
  • ۲۸ آبان ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۵
بهادری جهرمی: بودجه موشک‌ها و رسانه‌های حامی رژیم اسرائیل از یکجا تأمین می‌شود
سخنگوی دولت گفت: موشک‌هایی که بر سر کودکان و بیمارستان‌های غزه ریخته می‌شود با پولی ساخته شده که به حساب جریان رسانه‌ای حامی صهیونیسم رفته تا سر مردم کلاه بگذارند.

به گزارش شهرآرانیوز، علی بهادری جهرمی در همایش دانش‌آموزی «من دادخواه توام»، با بیان تمثیلی از وضعیت امروز سرزمین‌های اشغالی در فلسطین، اظهار کرد: اگر روزی کسانی به خانه شما بیایند و بگویند اگر امکان دارد چند روز در خانه‌تان مهمان باشیم و شما بپذیرید، اما وقتی در خواب هستید، چاقو بردارند و اهالی خانه را بکشند و بچه‌ها را بیرون کنند، آن بچه‌ها باید چه کنند؟ فرار کنند یا مقاومت کنند؟ نباید خانه را پس بگیرند؟ آن کودک از همسایگان چه انتظاری دارد؟ صهیونیست‌ها را انگلیس به سرزمین فلسطین آورد و گفت اجازه دهید آنان چند وقت اینجا باشند.

وی ادامه داد: وضعیت امروز مسئله فلسطین هم همین است. آیا کودکان آن خانه که غصب شده و اهالی‌اش کشته شده‌اند، انتظار دارند همسایگان خانه‌شان با آن قاتلان رفت‌وآمد کنند؟ اگر این بچه مظلوم هر روز در خیابان فریاد بزند و بگوید این قاتل، خانه ما را غصب کرده است، قاتل بی‌آبرو می‌شود، اما اگر بازماندگان چنین نکنند و مقاومتی نشان ندهد، چند بعد همه یادشان می‌رود که چه کسی قاتل بوده است.

بهادری جهرمی یادآور شد: انگلیسی‌ها تمام تلاش‌شان در ۸۰ سال اخیر این بود که همه مردم دنیا یادشان برود آنان غاصبند، اما بچه‌های فلسطینی هر روز ایستادند و انتظار دارند دیگران هم به جای رفت و آمد با غاصبان، به یاری فلسطینی‌ها بیایند.

سخنگوی دولت با بیان اینکه عملیات طوفان الاقصی بار دیگر خاطره ۸۰ ساله را زنده کرد و دنیا به یاد آورد صهیونیست‌ها غاصبند، تاکید کرد: صهیونیست‌ها سال‌ها تلاش کردند با ساخت فیلم و امثالش، این موضوع را از اذهان مردم دنیا پاک کنند. اما ۸۰ سال بعد از اینکه غاصبان هم پول هم اسلحه و هم رسانه داشتند، عملیات طوفان الاقصی غبار‌ها را کنار زد.

دبیر هیئت دولت گفت: امروز مردم جهان برخلاف هزینه‌هایی که با حمایت صهیونیست‌ها انجام شده بود، یکصدا به خیابان‌ها آمدند و از ظلم به فلسطینیان و پایمال شدن حق آنان می‌گویند. مردم دنیا به ریخته شدن موشک بر سر کودکان اعتراض می‌کنند و نشان می‌دهند از سال‌ها دروغگویی صهیونیست‌ها آگاه شده‌اند.

بهادری جهرمی تاکید کرد: موشک‌هایی که امروز بر سر کودکان و بیماران و بیمارستان‌های غزه ریخته می‌شود با پولی ساخته می‌شود که به حساب رسانه‌های جریان حامی صهیونیسم گذاشته می‌شود تا سر مردم کلاه بگذارند. هر دو موشک را یک نگاه ساخته و یک مبنا و یک جهت دارد. هدف این است که عده‌ای نمی‌خواهند انسانیت، حق‌طلبی و خوبی زنده بماند اگر زورشان برسد انسانیت و حق‌طلبی را حذف می‌کنند و اگر زورشان نرسید خود انسان را از زندگی محو می‌کنند.

دبیر هیئت دولت تاکید کرد: آنان به جای موشک رسانه‌ای و تبلیغانی موشک نظامی می‌سازند و با همان پولی که خرج موشک رسانه‌ای می‌شود رئیس‌جمهوری آمریکا و نخست‌وزیر انگلیس از صهیونیست‌ها حمایت می‌کنند. همان شب که صهیونیست‌ها بیمارستان را بمباران می‌کنند، رسانه‌ها هم تجهیز می‌شوند تا حق‌طلبی و فطرت انسانی را خاموش کنند، اما مقاومت غزه نشان داد فطرت پاک و حق‌طلبی هرگز خاموش نمی‌شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->