مشکلات ناشی از «شکاف لب» در کودکان مرگ ۴ کودک زیر ۵ سال با مواد مخدر در خراسان رضوی مرگ نوجوان ۱۱۰ کیلویی زیر تیغ جراحی زیبایی در تهران غرق‌شدگی در بهار ۱۴۰۳ جان ۲۸۳ ایرانی را گرفت قتل مادربزرگ و عمو به‌خاطر ارثیه در جنوب تهران نجات ۴۵۵۰ فرزند از سقط جنین خودکشی عروس ۲۴ ساله به علت اختلاف بر سر تالار عروسی! افشای شکنجه وحشیانه پسر معلول در اسارتگاه مرد بی‌رحم برادرکشی بیخ گوش مادر و خواهر | جسد برادرم را در باغچه دفن کردم قطع عضو شهروند تهرانی در قدرت‌نمایی اراذل و اوباش| دو شرور سابقه دار دستگیر شدند حریق یک کارگاه بزرگ چندمنظوره در جاده سیمان| یک آتش نشان مصدوم شد (۹ مرداد ۱۴۰۳) تولید پلیمرهای انتقال دارو به سلول‌های سرطانی توسط پژوهشگران مشهدی نتیجه پایه یازدهم اعلام شد + لینک مشاهده نتایج (۹ مرداد ۱۴۰۳) صدور بیش از ۳۸ هزار گذرنامه زیارتی در خراسان رضوی درمان جدید برای طاسی سر مردان گشت‌های ویژه پلیس آگاهی ۱۴۵۱ خودروی مسروقه در سراسر کشور را کشف کردند حجامت یا اهدای خون | حجامت کنیم یا خون هدیه کنیم؟ عوارض استفاده از ماهی‌تابه‌های نچسب | «تب دود» چیست؟ وزش باد‌های غبارآلود ۱۲۰ روزه در خراسان رضوی و استان‌های شرقی کشور کمبود گروه‌های خونی A مثبت و منفی در خراسان رضوی
سرخط خبرها

بدبینی خطر ابتلا به مشکلات قلبی را افزایش می‌دهد

  • کد خبر: ۱۹۵۶۰۳
  • ۲۹ آبان ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۶
بدبینی خطر ابتلا به مشکلات قلبی را افزایش می‌دهد
محققان طی مطالعات و پژوهش‌های مختلف دریافتند که مدت‌هاست خصومت با مشکلات قلبی مرتبط است، اما این پژوهش یکی از اولین تحقیقاتی است که آن را با بدبینی مرتبط می‌کند.

به گزارش شهرآرآنیوز، افراد بدبین تمایل به بی‌اعتمادی به ماهیت و انگیزه‌های دیگران دارند و معتقدند که انگیزه آنان فقط منافع شخصی است. بدگمانی با بدبینی و تحقیر آمیز بودن نیز مرتبط است. در حالی که مدت‌هاست خصومت با مشکلات قلبی مرتبط شده است، اما این پژوهش یکی از اولین تحقیقاتی است که آن را با بدبینی مرتبط می‌کند.

پژوهش کنونی شامل ۱۹۶ نفر بود و سه نوع خصومت از لحاظ عاطفی، رفتاری و شناختی را مورد بررسی قرار داد.

محقق ارشد این تحقیق، الکساندرا تی تایرا اظهار کرد: خصومت با بدگمانی، بیشتر جنبه شناختی دارد و شامل باورها، افکار و نگرش‌های منفی در مورد انگیزه‌ها، مقاصد و قابل اعتماد بودن دیگران است، بنابراین می‌توان آن را بدگمانی، عدم اعتماد یا باور‌های بدبینانه نسبت به دیگران در نظر گرفت.

این یافته‌ها نشان می‌دهند که تمایل بیشتر به درگیر شدن در خصومت همراه با بدگمانی که به نظر می‌رسد به فضای سیاسی و بهداشتی امروز بسیار مرتبط است می‌تواند نه تنها برای پاسخ‌های کوتاه‌مدت استرس، بلکه برای سلامت بلندمدت ما نیز مضر باشد.

در این میان، خصومت رفتاری به صورت پرخاشگری کلامی یا فیزیکی و خصومت عاطفی به صورت خشم مزمن ظاهر می‌شود. در شرایط سالم، افراد به عوامل استرس‌زا عادت می‌کنند و با آن‌ها سازگار می‌شوند.

تایرا توضیح داد که اساسا، وقتی چندین بار در معرض یک چیز قرار می‌گیرید، تازگی آن مورد از بین می‌رود و به اندازه دفعه اول واکنش بزرگی در برابر آن نشان نخواهید داد.

وی افزود: این رفتار، پاسخی سالم است، اما نتایج پژوهش ما نشان می‌دهد که تمایل بیشتر به خصومت همراه با بدگمانی ممکن است از این کاهش پاسخ در طول زمان جلوگیری یا آن را مهار کند. به عبارت دیگر، سیستم قلبی عروقی به یک استرس‌زا دوم نیز مانند اولی پاسخ می‌دهد که رفتاری ناسالم است، زیرا به مرور زمان بر سیستم قلبی عروقی ما فشار بیشتری وارد می‌کند.

به افراد شرکت‌کننده در این مطالعه آزمون‌های شخصیتی همراه با آزمون پاسخ به استرس آنان داده شد. نتایج نشان داد که نه خصومت عاطفی و نه رفتاری با پاسخ استرس بالاتر مرتبط نیست.

وی می‌گوید: این مورد به این معنی نیست که خصومت عاطفی و رفتاری برای شما بد نیست، فقط ممکن است از طرق دیگری بر سلامت یا رفاه شما تاثیر بگذارد، با این حال، افرادی که خصومت به همراه بدبینی بیشتری داشتند، پاسخ استرس بالا و پایداری نشان دادند.

وی افزود: امیدوارم که نتایج پژوهش کنونی آگاهی در مورد پیامد‌های بالقوه بدبینی برای سلامتی را افزایش دهد.

شاید دفعه بعد که فردی درباره انگیزه‌ها، مقاصد یا قابل اعتماد بودن بهترین دوست خود، یک همکار یا حتی یک سیاستمدار فکری منفی کند، دوباره در مورد این دیدگاه بیاندیشد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->