مصرف این سبزی عمرتان را طولانی‌تر می کند تغییر خودسرانه در مصرف داروهای ضد افسردگی ممنوع! کشف انبار ۱۱۰۰ تُنی پیاز احتکارشده در مشهد (یکم آبان ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در پی پیش‌بینی تشدید دوباره آلودگی‌ها در مشهد (یکم آبان ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، یکم آبان ۱۴۰۴) | بارش‌های رگباری پراکنده در ارتفاعات استان آغاز واریز حقوق مهرماه ۱۴۰۴ فرهنگیان از امروز (یکم آبان ماه ۱۴۰۴) + فهرست استان‌های مشمول راهکار تغذیه‌ای برای آلودگی هوا با این روش‌ها از پوکی استخوان در امان بمانید چرا حقوق مهرماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی با تأخیر واریز می‌شود؟ چطور در هنگام صبح عملکرد ذهنی‌مان را تقویت کنیم؟ چرا بدن در پاییز تشنه‌تر است؟ درباره ابهامات طرح خدمات برخط دارورسانی | نسخه ناخوانای دارورسانی آنلاین مرگبارترین سوء‌استفاده‌های دارویی، عرضه کپسول‌های دست‌ساز لاغری در عطاری یا آرایشگاه‌های زنانه پلیس فتای مشهد جاعلان مدارک دانشگاهی را دستگیر کرد حق اولاد بازماندگان تأمین اجتماعی برای واجدین شرایط پرداخت شد (یکم آبان ۱۴۰۴) مسمومیت با دارو؛ بیشترین مسمومیت منجر به فوت در سالهای اخیر | مشهد رکورددار است در جهان، سرطان پستان شایع‌ترین سرطان بانوان است کاهش ۹ درصدی تصادفات در خراسان رضوی | عملیات تعریض سه خطه در محور گلبهار - مشهد پرداخت قطره چکانی معوقات بازنشستگان تأمین اجتماعی اعزام ۳۰۰ هزار دانش‌آموز به اردوی راهیان نور در سال تحصیلی ۱۴۰۵ - ۱۴۰۴ سامان دهی موتورسیکلت های آلاینده، درخواست  همیشگی مردم مشهد است | داد از دود و صدای اگزوز موتورها انتقاد رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس از دولت | تهران‌نشینان، آلودگی هوای مشهد را به فراموشی سپرده‌اند مردی میان سال در نزاع با همسایه اش به ضرب گلوله وینچستر جان باخت | قتل در  «قصر» بر سر گوسفند! از همین حالا به فکر تأمین آب تابستان بعد باشیم موزه لوور پس از ۳ روز بازگشایی شد | ماجرای سرقت از این موزه چه بود؟ آنچه باید از زمستان هسته‌ای بدانید ۲ میلیون دُز واکسن آنفلوانزا تأمین شد (۳۰ مهر ۱۴۰۴) تکمیل پرونده غربالگری دانش‌آموزان مقطع متوسطه تا پایان آبان‌ماه
سرخط خبرها

بدبینی خطر ابتلا به مشکلات قلبی را افزایش می‌دهد

  • کد خبر: ۱۹۵۶۰۳
  • ۲۹ آبان ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۶
بدبینی خطر ابتلا به مشکلات قلبی را افزایش می‌دهد
محققان طی مطالعات و پژوهش‌های مختلف دریافتند که مدت‌هاست خصومت با مشکلات قلبی مرتبط است، اما این پژوهش یکی از اولین تحقیقاتی است که آن را با بدبینی مرتبط می‌کند.

به گزارش شهرآرآنیوز، افراد بدبین تمایل به بی‌اعتمادی به ماهیت و انگیزه‌های دیگران دارند و معتقدند که انگیزه آنان فقط منافع شخصی است. بدگمانی با بدبینی و تحقیر آمیز بودن نیز مرتبط است. در حالی که مدت‌هاست خصومت با مشکلات قلبی مرتبط شده است، اما این پژوهش یکی از اولین تحقیقاتی است که آن را با بدبینی مرتبط می‌کند.

پژوهش کنونی شامل ۱۹۶ نفر بود و سه نوع خصومت از لحاظ عاطفی، رفتاری و شناختی را مورد بررسی قرار داد.

محقق ارشد این تحقیق، الکساندرا تی تایرا اظهار کرد: خصومت با بدگمانی، بیشتر جنبه شناختی دارد و شامل باورها، افکار و نگرش‌های منفی در مورد انگیزه‌ها، مقاصد و قابل اعتماد بودن دیگران است، بنابراین می‌توان آن را بدگمانی، عدم اعتماد یا باور‌های بدبینانه نسبت به دیگران در نظر گرفت.

این یافته‌ها نشان می‌دهند که تمایل بیشتر به درگیر شدن در خصومت همراه با بدگمانی که به نظر می‌رسد به فضای سیاسی و بهداشتی امروز بسیار مرتبط است می‌تواند نه تنها برای پاسخ‌های کوتاه‌مدت استرس، بلکه برای سلامت بلندمدت ما نیز مضر باشد.

در این میان، خصومت رفتاری به صورت پرخاشگری کلامی یا فیزیکی و خصومت عاطفی به صورت خشم مزمن ظاهر می‌شود. در شرایط سالم، افراد به عوامل استرس‌زا عادت می‌کنند و با آن‌ها سازگار می‌شوند.

تایرا توضیح داد که اساسا، وقتی چندین بار در معرض یک چیز قرار می‌گیرید، تازگی آن مورد از بین می‌رود و به اندازه دفعه اول واکنش بزرگی در برابر آن نشان نخواهید داد.

وی افزود: این رفتار، پاسخی سالم است، اما نتایج پژوهش ما نشان می‌دهد که تمایل بیشتر به خصومت همراه با بدگمانی ممکن است از این کاهش پاسخ در طول زمان جلوگیری یا آن را مهار کند. به عبارت دیگر، سیستم قلبی عروقی به یک استرس‌زا دوم نیز مانند اولی پاسخ می‌دهد که رفتاری ناسالم است، زیرا به مرور زمان بر سیستم قلبی عروقی ما فشار بیشتری وارد می‌کند.

به افراد شرکت‌کننده در این مطالعه آزمون‌های شخصیتی همراه با آزمون پاسخ به استرس آنان داده شد. نتایج نشان داد که نه خصومت عاطفی و نه رفتاری با پاسخ استرس بالاتر مرتبط نیست.

وی می‌گوید: این مورد به این معنی نیست که خصومت عاطفی و رفتاری برای شما بد نیست، فقط ممکن است از طرق دیگری بر سلامت یا رفاه شما تاثیر بگذارد، با این حال، افرادی که خصومت به همراه بدبینی بیشتری داشتند، پاسخ استرس بالا و پایداری نشان دادند.

وی افزود: امیدوارم که نتایج پژوهش کنونی آگاهی در مورد پیامد‌های بالقوه بدبینی برای سلامتی را افزایش دهد.

شاید دفعه بعد که فردی درباره انگیزه‌ها، مقاصد یا قابل اعتماد بودن بهترین دوست خود، یک همکار یا حتی یک سیاستمدار فکری منفی کند، دوباره در مورد این دیدگاه بیاندیشد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->