دایان کیتن، بازیگر سه‌گانه «پدرخوانده» درگذشت + بیوگرافی انیمیشن بتمن با نام «سقوط شوالیه» در راه است رقابت جهانی «میان رویا و امید» در جشنواره سائوپائولو جاذبه‌های فارس در قاب تلویزیون ملی دهمین دوره «پیانو کلارا» میزبان نوازندگان جوان‌ می‌شود چهره‌های شاخص سینمای ایران در قاب «سینما افق» کتاب «زندگیِ رزمندگان»؛ نگاهی نو به تجربه‌های فرهنگی جنگ نگاهی به سریال «الگوریتم» | سریال‌های پلیسی، ژانری پرطرفدار در تلویزیون جمال میرصادقی در مرکز مراقبتی بستری شد (۱۹ مهر ۱۴۰۴) + علت بازگشت آهنگساز «از کرخه تا راین» پس از ده سال سکوت بازیگر نقش «لیدی ولدمورت» در سریال هری پاتر مشخص شد سریالی ۱۵۰ قسمتی برای تلویزیون ساخته می‌شود | پروژه بزرگ انیسه شاه حسینی در مقام کارگردان آخرین خبر از حال کامران فانی (۱۹ مهر ۱۴۰۴) «کتابخانه نیمه شب» با بازی شیدا خلیق روی صحنه می‌رود عذرخواهی عضو شورای اطلاع رسانی دولت از برخورد معاون وزیر بهداشت با یک خبرنگار آمار فروش سینما‌های خراسان‌رضوی در هفته گذشته (۱۹ مهر ۱۴۰۴) کریم امینی با سریال «عمارت» به شبکه خانگی بازمی‌گردد مناسبت‌ها و تقویم فرهنگی‌هنری امروز (یکشنبه، ۲۰ مهر ۱۴۰۴) وعده جدید وزارت فرهنگ برای برگزاری کنسرت «همایون شجریان»
سرخط خبرها

منتظریم در شرایط ایمن، فیلم‌ها روی پرده سینما‌ها برگردند

  • کد خبر: ۱۹۵۶۳
  • ۱۲ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۱:۴۲
منتظریم در شرایط ایمن، فیلم‌ها روی پرده سینما‌ها برگردند
کارگردان فیلم «دوئت» گفت: منتظریم در شرایط ایمن و عادی، زمانی که شرایط روحی جامعه متعادل شد، فیلم‌ها دوباره روی پرده سینما‌ها برگردند.
به گزارش شهرآرانیوز، نوید دانش که مدتی قبل، پس از چند سال بالاخره فیلم «دوئت» را روی پرده برده بود و این روز‌ها با تعطیلی سینما‌ها مواجه شده، در گفت‌وگویی بیان کرد: فیلم ما پس از چهار سال انتظار اکران شد و در شرایطی که تنها یک هفته از شروع نمایش‌مان گذشته بود با تعطیلی سینما‌ها مواجه شدیم. علیرغم شرایط مایوس‌کننده‌ای که پیش آمده، از تصمیم وزارت ارشاد، شورای صنفی نمایش و سینماداران حمایت می‌کنیم و اعتقاد داریم این حداقل اقدام ممکن از طرف سینماگران برای جلوگیری از یک فاجعه ملی است.

او افزود: در واقع حتی اگر الان سالن‌های سینما به کار خود ادامه دهند نیز ما نمی‌توانیم مردم را برای تماشای فیلم به سینما‌ها دعوت کنیم و منتظر شرایط ایمن و عادی می‌مانیم تا احساس امنیت روانی برای حضور در اماکن عمومی به جامعه بازگردد.

او خاطرنشان کرد: فیلم «دوئت» برای نمایش روی پرده سینما ساخته شده و طبیعتا تاثیرش بر مخاطبی که فیلم را بر پرده عریض تماشا می‌کند بسیار متفاوت است؛ بنابراین اگرچه این فیلم در زمان مناسب در VOD‌ها در دسترس قرار می‌گیرد، اما فعلا تمام مسئله ما این است که «دوئت» در سالن سینما به نمایش خود ادامه دهد.

وی در پایان به تبلیغات انجام شده برای فیلمش پیش از تعطیلی سینما‌ها اشاره کرد و گفت: ما یک سیر تبلیغاتی داشتیم و در حال پیدا کردن مخاطبان‌مان بودیم. ولی الان همه چیز به نقطه اول برگشته و معلوم نیست شرایط فعلی تا چه زمانی برقرار خواهد ماند. باید از هم‌اکنون تدبیری اندیشید تا فرصت اکران باقی مانده برای فیلم‌های من و همکارانم از دست نرود.
 
در این‌باره با آقای امیریوسفی (رییس شورای صنفی اکران) صحبت کردم. حضور ایشان و مراقبت‌شان از سینماگران مستقل قوت قلب ماست. آقای امیریوسفی این اطمینان را به من دادند که فرصت سوخته شده برای ما از دست نرود. باور من بر این است که شورای صنفی اکران، شورای نظارت و ارزشیابی و همکاران سینماگر ما که قرار است در نوبت آینده فیلم‌هایشان روی پرده برود با درک شرایط اضطرار و غیرعادی پیش آمده، نهایت همکاری و همراهی را در زمان بازگشایی سینما‌ها با ما خواهند داشت.
 
منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->