روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله انتحاری داعش در پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) القسام: غزه به گورستان نظامیان اسرائیلی تبدیل خواهد شد ماکرون: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران قطعی است ترامپ: با تصمیم لندن برای شناسایی کشور مستقل فلسطین مخالفم | از پوتین ناامید شدم حملۀ پهپادی اوکراین به به تاسیسات نفتی گازپروم در «باشقیرستان» روسیه + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ماجرای دیده‌شدن شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان‌های خراسان چه بود؟ + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) مشاهده شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان های خراسان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عملیات استشهادی در مرز فلسطین اشغالی با اردن + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عبدالملک الحوثی: کشورهای اسلامی از حمله اسرائیل به قطر درس بگیرند | نسل‌کشی در غزه با بمب‌های آمریکا، انگلیس و آلمان صورت می‌گیرد اجساد نظامیان کشته شده میان روسیه و اوکراین مبادله شدند+ فیلم گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عربستان سعودی پرونده هسته‌ای ایران، محور رایزنی تلفنی عبدالعاطی و ویتکاف تقوی‌نژاد: بازطراحی ساختار سازمانی از مهم‌ترین اهداف کوچک‌سازی دولت است آینده نظام بازنشستگی در گرو تجمیع ساختارها و اصلاح بنگاه‌داری زیان‌ده جلسه فوق العاده هیئت دولت تشکیل شد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) سراج: سیاسی کاری شورای حقوق بشر کار اشتباهی است
سرخط خبرها

استقرار گردان‌های جنگ نوین سپاه در مناطق آلوده به ویروس کرونا

  • کد خبر: ۱۹۵۹۶
  • ۱۲ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۳:۵۱
استقرار گردان‌های جنگ نوین سپاه در مناطق آلوده به ویروس کرونا
فرمانده نیروی زمینی سپاه از تشکیل قرارگاه زیستی نیروی زمینی سپاه برای مقابله با ویروس کرونا خبر داد و گفت: همه یگان‌های جنگ نوین قرارگاه‌های ده‌گانه نیروی زمینی سپاه در حالت آماده‌باش کامل هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار محمد پاکپور، فرمانده نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در گفت‌وگویی از تشکیل قرارگاه زیستی نیروی زمینی سپاه برای مقابله با ویروس کرونا خبر داد و گفت: همه یگان‌های جنگ نوین قرارگاه‌های ده‌گانه نیروی زمینی سپاه در حالت آماده‌باش کامل هستند.

سردار پاکپور با تشریح اقدامات نیروی زمینی سپاه در روز‌های اخیر برای مقابله با ویروس کرونا اضافه کرد: در روز‌های اخیر برای استقرار گردان‌های جنگ نوین اعم از گروه جنگ نوین ۲۴ بعثت، تیپ نیرو‌های ویژه صابرین و تیپ میرزا کوچک خان برای استقرار در نواحی‌ای که ویروس کرونا شیوع یافته است، دستورات لازم صادر شده  است و یگان‌های مذکور در مناطق مورد نظر مستقر شده‌اند.

وی افزود: همچنین کارشناسان و متخصصین میکروبیولوژی و ویروس‌شناسی نیروی زمینی سپاه با ابلاغ مأموریت در مناطق آلوده به ویروس کرونا مستقر شده‌اند.

فرمانده نیروی زمینی سپاه در ادامه تصریح کرد: برگزاری جلسات با سازمان تحقیقات و جهاد خودکفایی برای استفاده از سیستم‌های مه‌پاش و ماشین‌های "دی‌اس‌ام" به‌منظور انجام اقدامات ضدعفونی در مناطق آلوده به ویروس، هماهنگی یگان‌های رزمی برای مقابله با ویروس کرونا، هماهنگی خرید اقلام و لوازم مورد نیاز جهت ضدعفونی، پیگیری تأمین و تهیه مواد رفع آلودگی و پاکسازی و... از جمله اقدامات مهم نیروی زمینی سپاه در روز‌های اخیر برای مقابله با ویروس کرونا بوده است.

وی افزود: از روز ۷ اسفند یگان‌های جنگ نوین نیروی زمینی سپاه در قم مستقر شده‌اند و مشغول ضدعفونی مناطق و معابر شهر قم هستند. تیپ ویژه صابرین و تیپ ۲۰ رمضان و تیپ میرزا کوچک خان و تیپ انصار الرسول نیروی زمینی سپاه نیز مشغول گندزدایی محیط‌های آلوده شهری در استان‌های گیلان، کرمانشاه و قم و تهران هستند.

سردار پاکپور با ابراز اینکه توانمندی‌های تخصصی و فوق‌تخصصی بهداشت و درمان نیروی زمینی سپاه شامل بیمارستان‌های ثابت، سیار و تیم‌های واکنش سریع بهداشتی به‌طور کامل در آماده‌باش هستند و به‌درخواست وزارت بهداشت و درمان یک سامانه بیمارستانی سیار با استعداد ۱۰۰ تخت بستری مجهز به قم اعزام و مستقر شد، گفت: همچنین یک واحد سی‌تی‌اسکن سیار این نیرو نیز در بیمارستان شهدای یافت‌آباد تهران مستقر شده است و اقدامات تشخیصی بیماران مبتلا به ویروس کرونا را انجام می‌دهد.

فرمانده نیروی زمینی سپاه با اشاره به لزوم رعایت دقیق بهداشت در پادگان‌ها و محیط‌های عمومی عنوان داشت: گندزدایی روزانه اماکن عمومی و آسایشگاه‌ها و سالن‌های غذاخوری در پادگان‌ها و شناسایی و غربالگری در ورودی پادگان‌ها از دیگر اقدامات نیروی زمینی سپاه برای مقابله با کرونا ویروس می‌باشد.

سردار پاکپور با تشریح اقدامات بهداشت و درمان نیروی زمینی سپاه برای مقابله با ویروس کرونا گفت: ابلاغ آماده‌باش به کلیه بیمارستان‌های نیروی زمینی سپاه، پیگیری تأمین اقلام حفاظتی و شوینده‌های الکلی، بررسی میدانی از بیمارستان شهدای یافت‌آباد برای راه‌اندازی سامانه سی‌تی‌اسکن، پیگیری تأمین لباس محافظ، ماسک N۹۵ و... برای بیمارستان‌های نیروی زمینی سپاه به‌منظور امدادرسانی به بیماران کرونایی  از جمله اقدامات این نیرو برای مقابله با ویروس کرونا در حوزه بهداشت و درمان است.  

وی اضافه کرد: ارائه آموزش‌های حضوری و غیرحضوری برای پیشگیری و مقابله با بیماری کرونا ویروس و تهیه بروشور‌های آموزشی و توزیع بین افراد مبتلا، آماده‌سازی سامانه‌های سیار بهداشتی و درمانی برای انجام مأموریت احتمالی، آماده‌سازی ظرفیت‌ها و تجهیزات گندزدایی محیط‌های آلوده  برای مقابله با کرونا ویروس، هماهنگی معاونت بهداری با معاونت عملیات  (واحد جنگ نوین) برای مقابله با اپیدمی کرونا ویروس، بیماریابی فعال در مراکز تجمعی (درب ورودی پادگان‌ها، آسایشگاه‌ها و...)، آماده‌سازی تیم‌ها و خودرو‌های واکنش سریع بهداشت برای مقابله با ویروس کرونا، گندزدایی روزانه اماکن عمومی و... از  دیگر اقدامات امدادی، پزشکی و بهداشتی نیروی زمینی سپاه برای مقابله با ویروس کرونا بوده است.

سردار پاکپور در پایان سلامتی و شفای عاجل برای تمام هموطنان عزیز را که در شرایط شیوع ویروس کرونا دچار بیماری گردیده‌اند از درگاه خداوند مهربان مسئلت کرد و تأکید کرد: رزمندگان جان‌برکف این نیرو تا پایان یافتن این شرایط همانند حوادث و اتفاقات گذشته در خدمت و کنار هموطنان عزیز خواهند بود.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->