کشف ۳ میلیون لیتر سوخت قاچاق در بندر کلاهی میناب (۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) وضعیت طرح نهضت ملی مسکن در خراسان رضوی مطلوب است دیدار معلمان نمونه با مقام معظم رهبری سارق بی‌رحم در مشهد طعمه‌اش را با نوشیدنی مسموم به قتل رساند + عکس جزئیاتی از برگزاری انتخابات ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ جهاد اسلامی: اسرائیل به این نتیجه رسیده که جنگ راهکار آزادی اسرا نیست ادعای رسانه صهیونیستی: هواپیمای رئیس موساد در ریاض به زمین نشست موشک‌های تاروس به اوکراین نخواهد رفت ادعای رسانه صهیونیستی: اکثر مسئولان اسرائیلی موافق توافق مبادله اسرا هستند ترکیه ناو هواپیمابر می‌سازد شلیک ۳۰ موشک به پایگاه میرون اسرائیل توسط حزب الله لبنان + فیلم (۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) نتانیاهو از صدور حکم بازداشتش وحشت زده است خودروی یک وزیر صهیونیست واژگون شد + فیلم زلنسکی: حداقل به هفت سامانه دفاع هوایی نیاز داریم حزب الله قادر است الجلیل را محو کند عربستان، اولین مقصد «بلینکن» رسانه عبری: عملیات رفح یک اشتباه است شیخ نعیم قاسم: جنگ باعث بازگشت شهرک نشینان نخواهد شد مخبر: ایران به دنبال روابط برد برد با کشورهاست مخبر: توسعه روابط با کشورهای آفریقایی راهبرد اساسی ایران است تحولات «غزه»، محور سفر وزیر خارجه ترکیه به ریاض
سرخط خبرها

سردار اخوان: از ۱۰ بیمارستان سیار آماده، مراحل اجرایی ۲ مورد در قم و کاشان درحال انجام است

  • کد خبر: ۲۰۱۳۲
  • ۱۷ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۰:۱۴
سردار اخوان: از ۱۰ بیمارستان سیار آماده، مراحل اجرایی ۲ مورد در قم و کاشان درحال انجام است
فرمانده بهداری رزمی نیروی زمینی سپاه با بیان اینکه ده بیمارستان سیار آماده داریم و نزسا رتبه اول توانمندی سامانه‌های درمانی سیار در منطقه را دارد، گفت: برنامه‌ریزی کرده‌ایم تا در افق ۱۴۰۴ در این حوزه جزو ۵ کشور اول دنیا باشیم.
به گزارش شهرآرانیوز، با شیوع بیماری ناشی از ویروس کرونا، سازمان‌های مختلف نیرو‌های مسلح اعم از ارتش، سپاه، بسیج، نیروی انتظامی و وزارت دفاع نیز در کشور، ظرفیت و توان و پتانسیل خود را به میدان آورده‌اند تا با همیاری رساندن به دستگاه متولی امر سلامت در کشور یعنی وزارت بهداشت، این چالش نیز با حداقل آسیب‌ها و تلفات سپری شود.

یکی از سازمان‌های فعال در مقابله با کرونا ویروس و کمک رسانی به نظام سلامت کشور، نیروی زمینی سپاه است که با تشکیل قرارگاه زیستی شفاء از همان روز‌های ابتدایی شیوع کووید-۱۹ در کشور با اقدامات مختلف درمانی و پیشگیرانه، مشغول کمک رسانی به دستگاه‌های دولتی و نظام سلامت کشور شده است.


 آموزش روزانه به فرماندهان در سراسر کشور
 
سردار احمد اخوان، فرمانده بهداری رزمی نیروی زمینی سپاه  در خصوص آغاز مواجهه نیروی زمینی با ویروس کرونا گفت: قرارگاه زیستی شفاء مجموعه نیروی زمینی سپاه در موضوع پیشگیری و مقابله با کرونا ویروس از دوم اسفند فعالیتش شروع شده که مصوبات خیلی خوبی هم در این قرارگاه داشتیم و جلسات این قرارگاه هر روز قرارگاه با حضور کارشناسان مختلف و هیأت رئیسه نیرو برگزار می‌شود و مجموعه اقداماتی که باید در سطح نیروی زمینی اعم از یگان‌ها، قرارگاه‌ها، مراکز درمانی و بیمارستان‌ها انجام شود، هم اقدامات رده‌ها را دریافت می‌کنیم و هم اقداماتی که رده‌ها باید در برابر این ویروس انجام دهند را به آن‌ها ابلاغ می‌کنیم.
وی افزود: در این قرارگاه، پیرامون کمک به دولت در موضوع نیازمندی‌هایی که وزارت بهداشت دارند نیز تصمیم‌گیری می‌شود.

وی در خصوص کار‌های انجام شده بیان کرد: اولین اقدامی که باید رده‌های مختلف انجام دهند، بحث آموزش و افزایش دانش و بینش کارکنان است؛ آگاهی فرماندهان را باید ارتقاء دهیم.
به کلیه رده‌های مربوطه در نیروی زمینی آماده باش داده‌ایم و کاملا آماده هستند و موضوعات آموزشی را از طریق ویدئو کنفرانس هر روز به فرماندهان ارائه می‌دهیم.

۱۳۰۰ تخت بستری و ۱۰ بیمارستان سیار آماده داریم

سردار اخوان با بیان اینکه تمام بیمارستان‌های ما در آمادگی صد در صد هستند، گفت: در کمک به وزارت بهداشت. ما ۱۳۰۰ تخت بستری ثابت در سراسر کشور در ۹ بیمارستان داریم. بیمارستان شهید صدوقی در اصفهان، بیمارستان امام حسین (ع) در مشهد، بیمارستان شهید محلاتی در تبریز، بیمارستان شهید بقایی در اهواز، بیمارستان شهید قاضی در سنندج، بیمارستان شهید عارفیان در ارومیه، بیمارستان حضرت فاطمه زهرا (س) در کرمان، بیمارستان حضرت نبی اکرم (ص) در زاهدان و بیمارستان امام حسین (ع) در کرمانشاه. علاوه بر بیمارستان‌های ثابتی که داریم، ۱۰ بیمارستان سیار نیز داریم که آماده اعزام هستند.
 
وی ادامه داد: از این ۱۰ بیمارستان سیار تا کنون ۲ مورد اعلام نیاز شده است که یکی در قم و دیگری هم در کاشان است که مراحل اجرایی برای استقرار آن در حال انجام است.

فرمانده بهداری رزمی نیروی زمینی سپاه ادامه داد: بیمارستانی که در قم بردیم، ۱۰۰ تخت خوابی است که قابلیت ارتقاء به ۱۵۰ تخت خواب را نیز دارد، بیمارستان کاشان نیز ۶۰ تخت خوابی است. در قم رئیس بیمارستان سیار ما که رئیس بیمارستان شهید صدوقی اصفهان نیز هستند، توسط وزیر بهداشت بعنوان نماینده تام الاختیار وزیر در آنجا معرفی شده‌اند که خیلی به هماهنگی‌ها و اتخاذ تدابیر کمک کرد.

سردار اخوان گفت: سامانه‌های واکنش سریع بهداشت را که قبلا تولید کرده بودیم در استان‌های مختلف مستقر هستند، در حال حاضر ۱۵ سامانه واکنش سریع بهداشتی در اختیار است و در حال اقدامات رفع آلودگی از اماکن، تجهیزات و نفرات است. این سامانه‌ها را ما برای واحد‌های عملیاتی تولید کرده بودیم که در حال حاضر کارایی و عملکرد بسیار خوبی داشته است.


تمام مراکز آموزشی را از دوم اسفند تعطیل کرده‌ایم

سردار اخوان با بیان اینکه برای پیشگیری از شیوع کرونا ویروس، تقریبا از همان دوم اسفند، تمام مراکز آموزشی پایور و وظیفه را تعطیل کردیم، گفت: حتی دانشگاه امیرالمؤمنین نیز که که یک مجموعه دانشگاهی برای پایوران است هم به دستور فرمانده محترم نیرو تعطیل شد که این خود به دلیل اینکه این‌ها مراکز تجمعی بود، خیلی به پیشگیری از شیوع بیماری کمک کرد.

وی بیماریابی در درب ورودی همه پادگان‌ها را از دیگر اقدامات انجام شده دانست و افزود: دستگاه‌های تشخیصی یعنی تب‌سنج و در برخی مراکز پالس اکسیمتر (اکسیژن سنج) در ورودی پادگان‌ها مستقر کرده‌ایم تا کسانی که مشکوک هستند را در سیر مراحل درمان قرار دهیم. همچنین تمامی آشپزخانه‌ها را در پادگان‌ها تعطیل کردیم و فقط برای کسانی که مسئول حفاظت فیزیکی و شیفت هستند، غذا با تشدید نظارت طبخ می‌شود و در همین فرآیند نیز تمامی ظروف بر اساس استاندارد‌ها بروزرسانی شده است.

سردار اخوان اظهار کرد: علاوه بر این ماموریت‌های غیرضروری هم محدود شده است و به دستور فرمانده محترم نیرو، اعزام نیرو از مناطق آلوده به مناطق ماموریتی کلا ممنوع شده است. در کنار آن ضد عفونی کردن تمام آسایشگاه‌ها و مراکز نیز روزانه انجام می‌شود.

سردار اخوان گفت: تمامی واحد‌های جنگ نوین برای رفع آلودگی، پاکسازی و ضدعفونی کردن مناطق آلوده در اختیار نظام سلامت کشور قرار و در حال حاضر گروه ۲۴ بعثت که یکی از یگان‌های قدرتمند و توانمند کشور در بحث جنگ نوین است در قم حضور دارد و مشغول رفع آلودگی است.

 تنها سی تی اسکن سیار کشور را در اختیار داریم

سردار اخوان در ادامه بیان کرد: در ۲۰۰ مورد استقرار بیمارستان‌های سیار که در سراسر کشور داشتیم، یکی از نقاط ضعف این سامانه‌ها که برطرف کرده ایم، سامانه و تجهیزات تشخیصی نیاز دارند که حتما باید سیار باشد. در یکی از بیمارستان‌های سیاری که بردیم، گروه مغز و اعصاب اعلام کردند اگر این بیمارستان یک CT Scan داشته باشد به تشخیص تروما خیلی کمک می‌کند.

وی با بیان اینکه ساخت سی تی اسکن سیار کار بسیار سختی بود، اظهار کرد: این تکنولوژی در کشور هم وجود نداشت، اما بررسی و دنبال کردیم و الحمدالله تولید شد و در این شرایط بر اساس اعلام نیاز وزارت بهداشت در بیمارستان شهدای یافت آباد تهران این سامانه مستقر شده که در حال حاضر تنها دستگاه سی تی اسکن سیار کشور است.

فرمانده بهداری رزمی نیروی زمینی سپاه ادامه داد: مورد دیگر دستگاه MRI سیار بود که آن را هم در بیمارستان شهید صدوقی اصفهان فعال کرده‌ایم؛ این‌ها کار‌های بسیار سنگین و هزینه‌بری است که نیروی زمینی همه این‌ها را از منابع خود انجام داده است؛ در مجموع توانمندی فوق العاده‌ای در بحث درمان در نیروی زمینی وجود دارد.

منبع: فارس
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->