دعوت از نیروگاه‌ها برای عرضه برق تولیدی در بورس راه‌اندازی سامانه جدید عرضه خودرو‌های برقی | شروع ثبت نام از فردا + لینک (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳) اتمام حجت به طلافروشان | یک توصیه به مردم: طلای خود را از طلافروشی‌های متصل به سامانه بخرید زمان بعدی حراج شمش طلا مشخص شد + جزئیات و مشخصات شمش طلای استاندارد یکصدوشانزدهمین شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی در مشهد برگزار شد ریزش دلار به کانال ۵۷ هزار تومان | حباب سکه چقدر شد؟ + جدول (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) بررسی فایل‌های اجاره در خیابان امام رضا (ع) مشهد (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) توضیحات استاندار خراسان‌رضوی درباره تعیین میزان خسارت‌های ناشی از سیلاب در استان اعتبار ۸ هزار میلیارد تومانی بانک تعاون برای حمایت از تعاونی‌ها سهمیه سوخت کدام خودرو‌ها قطع می‌شود؟ (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) صادرات به روسیه با ریال آف‌شور | رفع تعهد ارزی صادرکنندگان چگونه انجام می‌شود؟ قیمت محصولات سایپا و ایران‌خودرو در بازار امروز (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) استاندار خراسان‌رضوی: امدادرسانی به سیل‌زدگان و انجام عملیات پیشگیرانه باید در اولویت باشد اردی‌جهنم بورس| چرا شاخص بورس در اردیبهشت نزولی شد؟ سود بانکی در بازار سیاه وام‌ها چقدر است؟ از مالیات اجرت صورت‌حساب الکترونیکی چه می‌دانید؟ | مراقب باشید سرتان کلاه نرود امنیت شغلی، معیشت و تأمین‌اجتماعی؛ مهم‌ترین دغدغه‌های کارگران چرا دولت برای مالیات، تراکنش‌های مردم را کنترل می‌کند؟ خودروی اروپایی در راه ایران + مشخصات خودرو پیش‌بینی بورس (شنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) | آیا بورس ریزشی می‌شود؟ پیش‌بینی قیمت خودرو برای هفته آینده | دلالان بازار نقره‌داغ شدند! (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) پیش بینی قیمت طلا و سکه (شنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ ) | کدام سیگنال نقش دلار را در بازار طلا کمرنگ کرد؟ توضیحاتی درباره وضعیت وراث متوفیان دارنده سهام عدالت ابلاغیه جدید برای حل مشکل طلافروشان + عکس | این ۳ گروه ملزم به ثبت اطلاعات موجودی طلا هستند عودت وجه ۱۵ میلیاردی واحدهای صنفی به شاکیان در مشهد نات کوین لیست شد + قیمت اولیه
سرخط خبرها

قیمت گوشت کمتر از ۹۰ هزار تومان می‌شود

  • کد خبر: ۱۹۶۲۵
  • ۱۲ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۹:۰۰
قیمت گوشت کمتر از ۹۰ هزار تومان می‌شود
روند صادرات اقلام مهمی چون سیب و پرتقال باید تحت کنترل باشد. همچنین کمیته تامین و توزیع اقلام بهداشتی و ضد عفونی کننده ذیل ستاد مبارزه با کرونا تشکیل شد و وزارت بهداشت توزیع مواد ضدعفونی کننده تولید و احتکار شده را عهده دار شد.
به گزارش شهرآرانیوز؛ محمدرضا کلامی درباره مصوبات این نشست که امروز دوشنبه ۱۲ اسفند ماه برگزار شد، درباره قیمت سیب و پرتقال گفت: در صورتی که به هر دلیلی قیمت این کالا‌ها بیش از تحمل مردم و دولت باشد از گزینه‌های تنظیم بازار همچون عوارض و ممنوعیت استفاده خواهد شد؛ ولی براساس تعهدی که تشکل‌های تولیدی و استان‌ها داده‌اند در صورتی که به میزان نیاز و با کنترل قیمت در کف عرضه با دولت همراهی کنند حتما روند فعلی ادامه پیدا خواهد کرد.

وی درباره دلیل افزایش قیمت یکباره گوشت در روز‌های آخر هفته گذشته، بیان کرد: بخش از این افزایش قیمت ناشی از افزایش قیمت دام زنده از حدود ۳۹ هزار تومان به ۴۵ هزار تومان بوده است و بخشی هم مرتبط با کاهش قیمت محصولات آلایشی همانند جگر، کله پاچه وصادرات پوست وروده بوده است که حداقل ۴۰۰ تا ۵۰۰ هزار تومان بعد از کشتار دام درآمد ایجاد می‌کرده که از قیمت گوشت کم می‌کرده است.

کلامی توضیح داد: وقتی مصارف این مواد در غذا خوری‌های و رستوران‌ها کاهش پیدا کرده است تقاضا برای این اقلام نیز روند کاهش در پیش گرفته است. اما؛ بخش دیگری از این افزایش قیمت نیز تخلف بوده است که به شدت با متخلفان برخورد شده است.

کلامی همچین از مدیریت تقاضا از سوی مصرف کننده‌ها بعد از هشداربرخورد خبرداد و گفت: قیمت گوشت روند کاهشی پیدا کرده است و در هفته آینده به زیر ۹۰ هزارتومان خواهد رسید.

سخنگوی ستاد تنظیم بازار همچین بیان کرد: طبق اعلام دادستانی در جلسه ستاد تنظیم بازار، فهرست تعدادی از افرادی که در زنجیره گوشت اخلال ایجاد کرده بودند و یا به موقع اقدام به تامین دام زنده برای استان نکرده بودند، احصا شده و به آن‌ها تذاکرات لازم داده شده است و در صورتی که اقدامات از این دست انجام شود با آن‌ها برخورد خواهد شد.

تشکیل کمیته تامین و توزیع مواد ضدعفونی و ماسک

کلامی در بخش دیگری بیان کرد: در هشتاد و یکمین جلسه ستاد تنظیم بازار اقدامات لازم برای ماسک سه لایه و ان ۹۵، مواد ضدعفونی، الکل و.. انجام شد و مقرر شد کمیته تامین و توزیع این اقلام ذیل ستاد مبارزه با کرونا تشکیل بشود و اختیارات لازم به این کمیته داده شده است که مربوط با موضوعات مختلف در کشور اتفاق می‌افتد به موقع عکس العمل نشان بدهد و تصمیمات لازم را اتخاذ کند

وی ادامه داد: آنچه که مقرر شده است و ضرورت دارد که همه استانداران، شورای‌های تامین، دستگاه‌های تامین و تولید کنندگان به آن توجه کنند این است مسئول تحویل گرفتن کالا‌های بهداشتی همانند ماسک، الکل، و مواد ضدعفونی کننده‌ها «وزارت بهداشت و معاونت‌های تابعه آن است.

کلامی گفت: هر تولیدی که در کشور دراین حوزه انجام شود، توزیع آن توسط وزارت بهداشت است و وزارت بهداشت متناسب با مقادیر مشخص و حواله‌های مشخص در استان‌های مختلف، این اقلام را تامین می‌کند.

وی توضیح داد: برمبنای حواله‌های وزارت بهداشت برای سهمیه استان ها، ۴ شرکت برای پخش سراسری مشخص شده اند که این شرکت‌ها مکلف شده اند کالا‌ها را از واحد‌های تولیدی تحویل بگیرند و به مراکز توزیعی که وزارت بهداشت تعیین کرده است، تحویل بدهند؛ از جمله داروخانه‌ها و مراکز درمانی و بیمارستان ها.

وی افزود: دستگاه‌های نظارتی هم بر اساس این دستوالعمل و ذیل مصوبات ستاد مبارزه با کرونا فعالیت خواهند کرد.

سخنگوی ستاد تنظیم بازار در ادامه به تولید روزانه ۲۰۰ هزار لیتر الکل در کشور اشاره کرد و گفت: روزانه بیش از ۲۰۰ هزار لیتر الکل در کشور تولید می‌شود که حدود ۵۰ هزار تن آن برای مصرف واحد‌های تولیدی که از الکل به عنوان محصولات پایه‌ای استفاده می‌کنند، هست و ۱۵۰ هزار تن برای مصارف دیگر بخش‌ها از جمله ضدعفونی محیطی، خانوار و.. است، براساس اعلام وزارت بهداشت این مقدار تولید می‌تواند در این مقطع زمانی کفایت مصرف را بکند.

وی درباره تولید ماسک هم گفت: ظرفیت‌های تولید داخل ۱۰۰ هزار در روز بوده است که به ۶۰۰ هزار در روز افزایش داده شده است، ولی مقدار مصرفی که وزارت بهداشت اعلام کرده است در این بخش حدود ۱۰۰ هزار ماسک ان ۹۵ است و حدود ۶۰۰ هزار هم ماسک سه لایه است که برای این مقادیر برنامه ریزی شد که علاوه بر واحد‌های صنعتی، واحد‌های تولیدی صنفی که اسامی آن‌ها از سوی اصناف اعلام می‌شود، مواد اولیه و پارچه‌های مورد نیاز برای تولید ماسک در اختیار آن‌ها قرار بگیرد.

کلامی در ادامه بیان کرد: واحد‌های صنفی که توانایی تولید ماسک را دارند می‌توانند به سازمان صنعت، معدن و تجارت اعلام کنند که به اصناف معرفی شوند و از این ظرفیت نیز برای تولید ماسک استفاده بشود.

این مقام مسئول تاکید کرد: این تولیدات نیز باید در شبکه‌هایی که وزرات بهداشت برای آن تعیین می‌کند، باشد و کالا تحویل وزارت بهداشت داده شود.

برخود با احتکار کنندگان مواد ضدعفونی کننده
سخنگوی تنظیم بازار در ادامه به دیگر مصوبات این ستاد اشاره کرد و گفت:در این نشست مقرر شدبه شدت با کسانی که نسبت به احتکار این کالا‌ها و عدم عرضه آن اقدام می‌کنند برخورد جدی شوند و تمامی کشفیات مرتبط با این اقلام مجددا با محوریت وزارت بهداشت توزیع شود.

وی بیان کرد:دادستان‌ها، قضات و سازمان تعزیرات و کسانی که در حوزه کشف این کالا‌ها و مبارزه با احتکار، گرانفروشی، اخفا و عدم عرضه اقدام می‌کنند، در صورتی که پرونده یا محموله‌ای را مشاهده کنند احکام صادره باید در راستای این باشد که این کالا‌ها با حواله‌های وزارت بهداشت در کشور توزیع شود.
 
منبع: ایلنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->