نتایج قرعه کشی محصولات ایران خودرو اعلام شد (۶ اسفند ۱۴۰۳) قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۶ اسفند ۱۴۰۳) + جدول آغاز پیش‌فروش بلیت قطار‌های نوروزی از فردا (سه‌شنبه، ۷ اسفند ۱۴۰۳) آیا صرفاً تعطیلی ادارات در رفع ناترازی انرژی مؤثر است؟ قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۶ اسفند ۱۴۰۳) | دنا پلاس ۹۲۷ میلیون تومان حقوق یک سال کارگران به یک متر خانه هم نمی‌رسد! فروش فوق‌العاده ۹ محصول ایران‌خودرو آغاز شد (۶ اسفند ۱۴۰۳) + جزئیات پارلمان رژیم صهیونیستی: باید همه مردان غزه کشته شوند فروش بدون قرعه‌کشی ۳ خودرو سایپا از امروز (۶ اسفند ۱۴۰۳) + جزئیات تداوم روند کاهش قیمت طلا در مشهد (۶ اسفند ۱۴۰۳) سرازیرشدن پول حقیقی‌ها به بورس | شاخص کل ۵۶ هزار واحد مثبت شد (۶ اسفند ۱۴۰۳) سبد معیشت ۲۳ میلیون تومانی کارگران واقعی نیست | هزینه‌های زندگی بیش از ۴۰ میلیون تومان است قیمت طلا در بازار‌های جهانی امروز (۶ اسفند ۱۴۰۳) چند؟ قیمت منطقی هر شانه تخم‌مرغ اعلام شد (۶ اسفند ۱۴۰۳) گوشت، برنج، شکر و مرغ تنظیم‌بازار از شنبه آینده (۱۱ اسفند ۱۴۰۳) در مشهد توزیع می‌شود آفت نمایشگاه‌های مبلمان برای مبل‌سازان مشهدی | دلالان نمایشگاه‌های مبل مشهد را قبضه کردند قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت‌کوین (۶ اسفند ۱۴۰۳) | افت قیمت در بازار طلا و سکه معافیت انواع گوشت و فراورده‌های آن از مالیات بر ارزش افزوده | قیمت گوشت کاهش می‌یابد وزیر جهاد کشاورزی: هیچ کمبودی در تأمین کالا‌های اساسی وجود ندارد کارخانه‌های روغن خوراکی خراسان رضوی در سراشیبی تعطیلی پیش‌بینی عضو کمیسیون تخصصی طلای اتاق اصناف ایران از قیمت طلا تا شب عید ۱۴۰۴ دومین عرضه‌اولیه این هفته اعلام شد | چهارشنبه (۸ اسفند ۱۴۰۳) منتظر عرضه‌اولیه «آلومینا» باشید + جزئیات قیمت میوه و صیفی‌جات در تره‌بار مشهد اعلام شد (۶ اسفند ۱۴۰۳) | گوجه‌فرنگی و بادمجان چند؟ سهم افزایش حقوق کارگران در تورم کمتر از ۱۳درصد است کدام قطعات سکه در حراج‌ها طرفدار بیشتری دارد؟ (۶ اسفند ۱۴۰۳) قیمت تمام‌شده ساخت هرمتر واحد مسکونی به ۲۵ میلیون تومان رسید (اسفند ۱۴۰۳) مهم‌ترین اخبار بورسی کدال امروز (یکشنبه ۵ اسفندماه ۱۴۰۳) بورس فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) فعال است؟ ویدئو| داروخانه‌های مشهد زیر ذره‌بین نظارت تعزیرات حکومتی
سرخط خبرها

قیمت گوشت کمتر از ۹۰ هزار تومان می‌شود

  • کد خبر: ۱۹۶۲۵
  • ۱۲ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۹:۰۰
قیمت گوشت کمتر از ۹۰ هزار تومان می‌شود
روند صادرات اقلام مهمی چون سیب و پرتقال باید تحت کنترل باشد. همچنین کمیته تامین و توزیع اقلام بهداشتی و ضد عفونی کننده ذیل ستاد مبارزه با کرونا تشکیل شد و وزارت بهداشت توزیع مواد ضدعفونی کننده تولید و احتکار شده را عهده دار شد.
به گزارش شهرآرانیوز؛ محمدرضا کلامی درباره مصوبات این نشست که امروز دوشنبه ۱۲ اسفند ماه برگزار شد، درباره قیمت سیب و پرتقال گفت: در صورتی که به هر دلیلی قیمت این کالا‌ها بیش از تحمل مردم و دولت باشد از گزینه‌های تنظیم بازار همچون عوارض و ممنوعیت استفاده خواهد شد؛ ولی براساس تعهدی که تشکل‌های تولیدی و استان‌ها داده‌اند در صورتی که به میزان نیاز و با کنترل قیمت در کف عرضه با دولت همراهی کنند حتما روند فعلی ادامه پیدا خواهد کرد.

وی درباره دلیل افزایش قیمت یکباره گوشت در روز‌های آخر هفته گذشته، بیان کرد: بخش از این افزایش قیمت ناشی از افزایش قیمت دام زنده از حدود ۳۹ هزار تومان به ۴۵ هزار تومان بوده است و بخشی هم مرتبط با کاهش قیمت محصولات آلایشی همانند جگر، کله پاچه وصادرات پوست وروده بوده است که حداقل ۴۰۰ تا ۵۰۰ هزار تومان بعد از کشتار دام درآمد ایجاد می‌کرده که از قیمت گوشت کم می‌کرده است.

کلامی توضیح داد: وقتی مصارف این مواد در غذا خوری‌های و رستوران‌ها کاهش پیدا کرده است تقاضا برای این اقلام نیز روند کاهش در پیش گرفته است. اما؛ بخش دیگری از این افزایش قیمت نیز تخلف بوده است که به شدت با متخلفان برخورد شده است.

کلامی همچین از مدیریت تقاضا از سوی مصرف کننده‌ها بعد از هشداربرخورد خبرداد و گفت: قیمت گوشت روند کاهشی پیدا کرده است و در هفته آینده به زیر ۹۰ هزارتومان خواهد رسید.

سخنگوی ستاد تنظیم بازار همچین بیان کرد: طبق اعلام دادستانی در جلسه ستاد تنظیم بازار، فهرست تعدادی از افرادی که در زنجیره گوشت اخلال ایجاد کرده بودند و یا به موقع اقدام به تامین دام زنده برای استان نکرده بودند، احصا شده و به آن‌ها تذاکرات لازم داده شده است و در صورتی که اقدامات از این دست انجام شود با آن‌ها برخورد خواهد شد.

تشکیل کمیته تامین و توزیع مواد ضدعفونی و ماسک

کلامی در بخش دیگری بیان کرد: در هشتاد و یکمین جلسه ستاد تنظیم بازار اقدامات لازم برای ماسک سه لایه و ان ۹۵، مواد ضدعفونی، الکل و.. انجام شد و مقرر شد کمیته تامین و توزیع این اقلام ذیل ستاد مبارزه با کرونا تشکیل بشود و اختیارات لازم به این کمیته داده شده است که مربوط با موضوعات مختلف در کشور اتفاق می‌افتد به موقع عکس العمل نشان بدهد و تصمیمات لازم را اتخاذ کند

وی ادامه داد: آنچه که مقرر شده است و ضرورت دارد که همه استانداران، شورای‌های تامین، دستگاه‌های تامین و تولید کنندگان به آن توجه کنند این است مسئول تحویل گرفتن کالا‌های بهداشتی همانند ماسک، الکل، و مواد ضدعفونی کننده‌ها «وزارت بهداشت و معاونت‌های تابعه آن است.

کلامی گفت: هر تولیدی که در کشور دراین حوزه انجام شود، توزیع آن توسط وزارت بهداشت است و وزارت بهداشت متناسب با مقادیر مشخص و حواله‌های مشخص در استان‌های مختلف، این اقلام را تامین می‌کند.

وی توضیح داد: برمبنای حواله‌های وزارت بهداشت برای سهمیه استان ها، ۴ شرکت برای پخش سراسری مشخص شده اند که این شرکت‌ها مکلف شده اند کالا‌ها را از واحد‌های تولیدی تحویل بگیرند و به مراکز توزیعی که وزارت بهداشت تعیین کرده است، تحویل بدهند؛ از جمله داروخانه‌ها و مراکز درمانی و بیمارستان ها.

وی افزود: دستگاه‌های نظارتی هم بر اساس این دستوالعمل و ذیل مصوبات ستاد مبارزه با کرونا فعالیت خواهند کرد.

سخنگوی ستاد تنظیم بازار در ادامه به تولید روزانه ۲۰۰ هزار لیتر الکل در کشور اشاره کرد و گفت: روزانه بیش از ۲۰۰ هزار لیتر الکل در کشور تولید می‌شود که حدود ۵۰ هزار تن آن برای مصرف واحد‌های تولیدی که از الکل به عنوان محصولات پایه‌ای استفاده می‌کنند، هست و ۱۵۰ هزار تن برای مصارف دیگر بخش‌ها از جمله ضدعفونی محیطی، خانوار و.. است، براساس اعلام وزارت بهداشت این مقدار تولید می‌تواند در این مقطع زمانی کفایت مصرف را بکند.

وی درباره تولید ماسک هم گفت: ظرفیت‌های تولید داخل ۱۰۰ هزار در روز بوده است که به ۶۰۰ هزار در روز افزایش داده شده است، ولی مقدار مصرفی که وزارت بهداشت اعلام کرده است در این بخش حدود ۱۰۰ هزار ماسک ان ۹۵ است و حدود ۶۰۰ هزار هم ماسک سه لایه است که برای این مقادیر برنامه ریزی شد که علاوه بر واحد‌های صنعتی، واحد‌های تولیدی صنفی که اسامی آن‌ها از سوی اصناف اعلام می‌شود، مواد اولیه و پارچه‌های مورد نیاز برای تولید ماسک در اختیار آن‌ها قرار بگیرد.

کلامی در ادامه بیان کرد: واحد‌های صنفی که توانایی تولید ماسک را دارند می‌توانند به سازمان صنعت، معدن و تجارت اعلام کنند که به اصناف معرفی شوند و از این ظرفیت نیز برای تولید ماسک استفاده بشود.

این مقام مسئول تاکید کرد: این تولیدات نیز باید در شبکه‌هایی که وزرات بهداشت برای آن تعیین می‌کند، باشد و کالا تحویل وزارت بهداشت داده شود.

برخود با احتکار کنندگان مواد ضدعفونی کننده
سخنگوی تنظیم بازار در ادامه به دیگر مصوبات این ستاد اشاره کرد و گفت:در این نشست مقرر شدبه شدت با کسانی که نسبت به احتکار این کالا‌ها و عدم عرضه آن اقدام می‌کنند برخورد جدی شوند و تمامی کشفیات مرتبط با این اقلام مجددا با محوریت وزارت بهداشت توزیع شود.

وی بیان کرد:دادستان‌ها، قضات و سازمان تعزیرات و کسانی که در حوزه کشف این کالا‌ها و مبارزه با احتکار، گرانفروشی، اخفا و عدم عرضه اقدام می‌کنند، در صورتی که پرونده یا محموله‌ای را مشاهده کنند احکام صادره باید در راستای این باشد که این کالا‌ها با حواله‌های وزارت بهداشت در کشور توزیع شود.
 
منبع: ایلنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->