چه تفریحاتی در هتل پرسپولیس شیراز منتظر شماست؟ تعداد موزه‌های کشور به ۱۰۰۰ مورد افزایش می‌یابد؟ مسیرهای دسترسی به هتل زندیه شیراز چه بخوریم تا کم‌حافظه نشویم؟ معرفی تصفیه آسا، نمایندگی دستگاه تصفیه آب در اصفهان درباره خطرات استفاده از تلفن همراه برای زنگ بیدارباش جریمه ایجاد آلودگی صوتی چقدر است؟ هشدار سازمان غذا و دارو در خصوص واکسن Prevenar ۲۰ | این واکسن در ایران قاچاق است کادر درمان در آستانه فرسودگی | سلامت مردم در خطر است بلیت پرواز عتبات عالیات گران نشد| نرخ بلیت رفت و برگشت به نجف ۱۴ میلیون تومان دریافت تأییدیه سلامت روان شرط صدور پروانه اشتغال روان‌شناسان است پیش بینی هواشناسی بندرعباس امروز (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | تداوم ناپایداری‌های جوی و دریایی تا اواسط هفته دانشگاهیان فردا (۱۵ بهمن ۱۴۰۳) با آرمان‌های بنیان‌گذار انقلاب اسلامی تجدید میثاق می‌کنند حس امنیت در کودکان چگونه آسیب می‌بیند؟ | لحظه‌های امن دنیای کودکانه آیا کودکان هم دچار پوکی استخوان می‌شوند؟ اعضای جوان سبزواری ۷ زندگی را نجات داد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) دختر نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) ایران موفق به تولید دارو‌های سل‌تراپی و ژن‌درمانی شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | افزایش آلاینده‌ها در شهر‌های بزرگ و صنعتی قاچاقچی مواد مخدر در دامداری به دام افتاد متناسب‌سازی حقوق هیچ‌کدام از سه گروه بازنشستگان کشوری، لشکری و تأمین‌اجتماعی کامل انجام نشده است (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) صدور بیش از ۳۳ هزار اخطاریه سدمعبر برای اصناف در مشهد طی ۱۰ماهه نخست ۱۴۰۳ | شهرداری مکلف به رفع سدمعبر است دادخواهی ۴۰۲ شهروند ایرانی از ۲ حادثه تروریستی در حرم شاهچراغ (ع) وزیر آموزش و پرورش: نظر آموزش و پرورش درباره تأثیر معدل در کنکور نادیده گرفته شد بخشنامه جدید تأمین اجتماعی درباره بازرسی از کارگاه‌ها منتشر شد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) رجزخوانی در فضای مجازی، انگیزه جنایت هولناک در مشهد شد کمک طرح فراموش‌شده داوینچی به کشف تونل‌های زیرزمینی ایتالیا پرداخت معوقات حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی معطل پول! علت طعم فلز در دهان چیست؟ کدام استان‌های کشور امروز بارانی است؟ (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) تسکین دردهای مزمن مفصلی با مکمل طبیعی ایرانی برای اولین بار در کشور
سرخط خبرها

همه چیز درباره شیوع بیماری تنفسی در چین

  • کد خبر: ۱۹۶۷۰۲
  • ۰۵ آذر ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۲
همه چیز درباره شیوع بیماری تنفسی در چین
موارد ابتلا به بیماری‌های تنفسی در شمال چین، به ویژه در میان کودکان، در حال افزایش است و این امر موجب شایعه‌پراکنی آنلاین در مورد تهدید یک پاندمی جدید چهار سال پس از ظهور کروناویروس جدید عامل کووید-۱۹ در این کشور شده است.

به گزارش شهرآرانیوز بااین‌حال مقامات بهداشتی چین گفته‌اند که افزایش عفونت‌ها ترکیبی از ویروس‌هایی است که از قبل شناخته‌شده‌اند و به اولین فصل سرما در این کشور پس از لغو محدودیت‌های سخت‌گیرانه کووید در دسامبر گذشته مرتبط هستند.

کارشناسان با اینکه بر ابهام موقعیت فعلی تاکید می‌کنند، می‌گویند شواهد اندکی وجود دارد که نشان دهد شیوع فعلی با یک ویروس جدید رخ داده است.

در کمیسیون ملی بهداشت چین در ۱۳ نوامبر (۲۲ آبان) از افزایش بیماری‌های تنفسی، بیشتر در کودکان، خبر داد.

مقامات چینی افزایش موارد عفونت‌های تنفسی را به پایان محدودیت‌های مربوط به شیوع کرونا یا کووید، آغاز فصل سرما و گردش عوامل بیماری‌زای شناخته‌شده ازجمله آنفلوآنزا، ذات‌الریه مایکوپلاسمایی، ویروس سنسیشیال تنفسی (RSV) و کروناویروس عامل پاندمی کووید-۱۹ - نسبت دادند.

«برنامه نظارت بر بیماری‌های نوظهور» ProMED) - (یک سرویس اینترنتی پایش رویداد‌های بهداشتی در سطح جهان) که در گذشته هشدار زودهنگامی درباره شیوع ذات‌الریه اسرارآمیزی را در چین صادر کرد که بعداً مشخص شد ناشی از کروناویروس جدید است - گزارش کرد که برخی بیمارستان‌های چین به دلیل شیوع ذات‌الریه، «مملو از کودکان بیمار» شده‌اند.

گفته می‌شود این افزایش شیوع در شهر پکن، پایتخت چین، اما همچنین در استان شمال شرقی لیائونینگ و سایر مناطق این کشور اتفاق افتاده است.

علائم بیماران شامل تب، التهاب ریه بدون سرفه و گره‌های ریوی - توده‌هایی درون ریه‌ها که معمولاً نتیجه عفونت گذشته هستند – بوده‌اند. هیچ مرگی گزارش نشده است.

چندین نفر از والدین در یک بیمارستان کودکان در پکن گفتند که فرزندانشان ذات‌الریه مایکوپلاسمایی دارند که یک علت شایع ذات‌الریه در کودکان است و به راحتی با آنتی‌بیوتیک‌ها درمان می‌شود.

مایکوپلاسما یک باکتری فاقد دیواره سلولی است.

چین و سازمان جهانی بهداشت چه می‌گویند

این گزارش خاطرات پاندمی کرونا را زنده کرده است و کاربران رسانه‌های اجتماعی با پست‌هایی با عناوین «ویروس جدیدی از چین» یا «کووید جدید» نگرانی خود را ابراز کردند.

سازمان جهانی بهداشت روز چهارشنبه از چین درخواست کرد تا اطلاعات بیشتری در مورد کودکانی که در این کشور دچار «ذات‌الریه با عامل تشخیص‌داده نشده» شده‌اند، در اختیار بگذارد.

پکن در روز پنجشنبه در پاسخ به این درخواست اعلام کرد: «هیچ عامل بیماری‌زای غیرمعمول یا جدیدی شناسایی نشده است.»

سازمان بهداشت جهانی اطلاعات بیشتری درخواست کرده و یادآور شده است که چین به طور مرتب روند انتشار ویروس‌هایی مانند آنفلوآنزا، ویروس سنسیشیال تنفسی و کروناویروس را رصد می‌کند.

به گفته سازمان جهانی بهداشت، چین همچنین از میانه اکتبر (مهر) نظارت بر شیوع ذات‌الریه مایکوپلاسمایی را آغاز کرده و با اطلاعات محدود فعلی در دسترس نمی‌توان خطر کلی موارد گزارش‌شده بیماری تنفسی در کودکان در چین را به طور کامل مشخص کرد.

بااین‌حال به گفته این سازمان، از قبل انتظار می‌رفت که با رسیدن زمستان چنین بیماری‌هایی افزایش یابد.

علل احتمالی افزایش شیوع بیماری‌های تنفسی در چین

کارشناسان به رسیدن فصل زمستان، پایان محدودیت‌های کووید و فقدان ایمنی قبلی در کودکان را به عنوان علل احتمالی زمینه‌ساز افزایش عفونت‌های تنفسی در چین اشاره کردند.

کارشناسان می‌گویند با توجه به اینکه چین دوران قرنطینه‌های عمومی طولانی‌تر و سخت‌تری را نسبت به تقریباً هر کشور دیگر جهان تجربه کرده است، انتظار می‌رفت که «موج‌های خروج از قرنطینه» (شیوع بیماری‌های ویروسی معمول پس از برقراری تماس دوباره مردم با یکدیگر) بروز کنند.

به گفته آن‌ها تا زمانی که شواهد جدیدی به دست آید که خلاف آن را نشان دهد، دلیلی برای مشکوک شدن به ظهور یک عامل بیماری‌زای جدید وجود ندارد.

کارشناسان می‌گویند گرچه در حال حاضر اطلاعات کافی برای تشخیص قطعی وجود ندارد، به نظر نمی‌رسد شیوع فعلی ناشی از همه‌گیری یک ویروس جدید باشد، چراکه موارد چندانی از عفونت در بزرگ‌سالان گزارش نشده است و به نظر می‌رسد آن‌ها نسبت به این عامل بیماری‌زا ایمن باشند.

به گفته کارشناسان، با توجه به اینکه کودکان دبستانی در چین با توجه به قرنطینه‌های طولانی در این کشور تا نیمی از عمرشان را بدون قرار گرفتن در معرض عوامل بیماری‌زای رایج سپری کرده‌اند، بنابراین دارای سطح ایمنی مشابه بزرگ‌سالان نیستند.

توصیه فعلی سازمان جهانی بهداشت به افرادی که در مناطق دچار شیوع زندگی می‌کنند این است که اقدامات معمول برای پیشگیری از بیماری‌های واگیر تنفسی را انجام دهند. این اقدامات شامل واکسیناسیون، قرنطینه در صورت بروز علائم و انجام آزمایش یا استفاده از ماسک در صورت لزوم است.

سازمان جهانی بهداشت با توجه به اطلاعات فعلی توصیه‌ای درباره محدود کردن سفر‌های مرتبط با چین نکرده است.

منبع: همشهری آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->