تصادف زنجیره‌ای در محور ملک‌آباد - مشهد؛ انتقال ۱۱ مصدوم به بیمارستان (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مرگ همزمان ۶ نفر در خانه باغی در ارومیه + فیلم و علت فوت هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رفع توقیف گواهینامه رانندگان متخلف نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتاب‌های درسی از اردیبهشت رسانه‌ها در ارتقای سلامت عمومی نقش مهمی دارند | ضرورت تقویت همکاری اصحاب رسانه با فعالان حوزه سلامت زورگیری از ۲ دانشجوی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی تهران (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خطر طغیان سرخک در خراسان رضوی زیر سایه واکسن هراسی احتمال بروز افسردگی در سالمندان گوشی باز این علائم روانی را جدی بگیرید بهره‌برداری از مرکز خدمات سلامت روستایی به همت خیران در سبزوار (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقال تتلو به انفرادی تکذیب شد علت بیش از ۶۰ درصد مراجعات کودکان ایرانی به پزشک چیست؟ انتخاب معلمان نمونه ۱۴۰۴ در مراحل پایانی + جزئیات تیم‌های ملی المپیاد به مسابقات جهانی تابستانی اعزام می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مناطق گرمسیر استان به ۴۰ درجه می‌رسد برنامه‌ریزی برای تسهیل فرایند صدور کارت پایان خدمت معلمان در دستورکار قرار گرفت چرا برخی بیماران در اورژانس بیمارستان معطل می‌مانند؟ کشف ۲ هزار و ۷۰۰ کیلوگرم مواد مخدر در مرز‌های خراسان‌رضوی تولید ۶ میلیون قوطی شیرخشک در فروردین ۱۴۰۴ گوسفندها، سارقان بدسابقه را  لو دادند | دستگیری سارقانی با ۲۰ سال سابقه زندان توضیحات پلیس درباره پرونده عامل تعرض به کودکان + فیلم نحوه محاسبه حقوق بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۴ اعلام شد + جدول فرماندهی انتظامی مشهد اقدامات خود در حوزه زائران نوروز ۱۴۰۴ را تشریح کرد آیا شام دیرهنگام باعث افزایش وزن می‌شود؟ دیه در قصور پزشکی بر عهده خود پزشک است؛ نه خانواده‌اش پیش‌بینی وزش باد، بارش باران و رعدوبرق در برخی نقاط کشور از امروز تا یکشنبه آینده (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ارائه ۸ میلیون خدمت بهداشتی‌درمانی توسط سپاه پاسداران در مناطق محروم آیا ویتامین‌ها انرژی‌ساز هستند؟ مشکل کارفرمایان در ارسال لیست بیمه فروردین ۱۴۰۴ | تأمین‌اجتماعی: سیستم در حال به‌روزرسانی‌ است
سرخط خبرها

افزایش روند ابتلا به بیماری‌های تنفسی

  • کد خبر: ۱۹۸۰۳۷
  • ۱۲ آذر ۱۴۰۲ - ۱۲:۳۳
افزایش روند ابتلا به بیماری‌های تنفسی
فوق تخصص نقص ایمنی و پیوند و عضو هیأت علمی گروه عفونی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: آخرین وضعیت بیماران تنفسی با یک روند افزایشی همراه بوده است.

به گزارش شهرآرانیوز، رزیتا خداشاهی با اعلام این خبر اظهار کرد: در حال حاضر طبق آخرین آمار ثبت شده در زمینه بیماری‌های تنفسی با روند افزایشی نسبت به ماه گذشته مواجه بودیم، ما در مهر ماه روند افزایشی داشتیم، اما در ۳ هفته اول آبان ماه آمار‌ها کاهشی بود و مجدد از هفته آخر آبان ماه تاکنون که هفته دوم آذر ماه را می‌گذرانیم این روند افزایشی شده است.

وی افزود: بیماری‌های تنفسی شامل آنفلوآنزا، کووید و سایر ویروس‌ها بوده و علائم آن در افراد سالم تقریباً مشابه بوده، اما در افراد با نقص سیستم ایمنی، گروه‌های پرخطر و بیماران زمینه‌ای، مزمن، خاص و پیوندی ممکن است که درگیری‌هایی در نواحی تحتانی ایجاد کند.

دانشیار گروه عفونی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه در این روز‌ها که آلودگی هوا و وضعیت افزایشی ابتلا به بیماری‌های ویروسی از جمله آنفلوآنزا را داریم نباید از استفاده از ماسک غافل شویم، خاطرنشان کرد: توصیه اکید به استفاده از ماسک به عموم افراد به‌ویژه کودکان، سالمندان، مادران باردار و دیگر گروه‌های پرخطر بوده به‌خصوص در جمع‌های شلوغ و سربسته که وضعیت تهویه مناسبی ندارد، بوده تا دچار مشکلات و بیماری‌های ویروسی و تنفسی نشوند.

خداشاهی افزود: با توجه به اینکه موج اول آنفلوآنزا در مشهد و خراسان رضوی زودتر از دیگر نقاط کشور به پایان رسیده احتمال موج‌های دوم و سوم آن در فصل زمستان پیش بینی شده و بهترین کار برای دوری از بیماری آنفلوآنزا و عوارض، مشکلات و آسیب‌های ناشی از آن تزریق یک دُز واکسن آنفلوآنزا بوده است.

وی با تأکید بر اینکه بهتر است افرادی که هنوز نسبت به دریافت واکسن آنفلوآنزا اقدام نکرده‌اند این کار را در روز‌های باقی مانده فصل پائیز انجام دهند گفت: از زمان تزریق واکسن آنفلوآنزا تا هنگام ایجاد اثربخشی لازم این واکسن در فرد دریافت کننده ۱۴ روز زمان می‌برد و بهتر است که با توجه به پیش‌بینی‌های صورت گرفته برای وقوع ۲ موج دیگر آنفلوآنزا تا پایان سال جاری این کار هرچه زودتر توسط تمامی افراد واکسینه نشده به‌ویژه گروه‌های پرخطر انجام شود.

مسئول کمیته علمی کرونا دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: ما در داروخانه‌ها و مراکز بهداشت ۳ نوع واکسن آنفلوآنزا داریم که تمامی آن‌ها مورد تأیید بوده و از مردم می‌خواهیم که جهت ایجاد افزایش ایمنی در بدن خود و دوری از عوارض و مشکلات ناشی از بیماری آنفلوآنزا هرچه سریع‌تر نسبت به دریافت یکی از این واکسن‌ها اقدام نمایند.

منبع: ‌وب‌دا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->