هشدار هواشناسی درباره آلودگی هوای مشهد در روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه (۳ و ۴ دی ۱۴۰۳) سهم مردم از هزینه‌های درمان بین ۳۰ تا ۵۰ درصد است | بدهی ۹۴ هزار میلیارد تومانی وزارت بهداشت زن معتاد مدعی شد: قابله نوزادم را بعد زایمان دزدید «فاطمه» و «زهرا» پرتعدادترین نام دختران در ایران در حادثه سقوط هواپیما گردشگری در برزیل ۹ نفر کشته شدند+تصویر نابینایی ۹ نفر در بیمارستان چشم‌پزشکی نگاه| سه نفر از کادر درمان تعلیق شدند نشست «نقش قانون عفاف و حجاب در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی» در مشهد برگزار شد حجاب یک مسئله تمدنی و وجه تمایز ما با دنیای غرب است روماتیسم مفصلی ریسک بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد معاون دادستان مرکز خراسان رضوی: بیش از ۵۰ درصد طلاق‌ها ناشی از بی حجابی و بی‌بند و باری است ۱۵۰ دستگاه تلفن همراه سرقتی در مشهد کشف شد (۲ دی ۱۴۰۳) حق حبس در نکاح چیست و چه آثاری دارد؟ اصول رانندگی در زمان یخبندان و لغزندگی جاده | لغزندگی و رانندگی سقوط مرگبار بالگرد آمبولانس در ترکیه + فیلم عذرخواهی رئیس سازمان نظام پزشکی درخصوص حادثه نابیناشدن ۹ نفر در بیمارستانی در تهران تعداد پشت‌نوبتی‌های جهیزیه به صفر خواهد رسید مدارس کردستان فردا (۳ دی ۱۴۰۳) حضوری است آسیب‌دیدگان اجتماعی بیمه سلامت می‌شوند سالمندشدن جمعیت چه مشکلاتی به دنبال دارد؟ آیا خیار‌های توخالی برای خوردن بی‌خطر هستند؟ کمبود مدرسه در خیابان شهید آرمون مشهد و اطراف آن همچنان پابرجاست | روزنه‌های امید برای حل مشکل کمبود مدرسه هشدار سطح نارنجی سازمان هواشناسی برای مشهد و ۸ کلانشهر دیگر (۲ دی ۱۴۰۳) چگونه از کلاهبرداری‌ در خرید و فروش طلای آنلاین جلوگیری کنیم؟ رئیس‌کل دادگستری خراسان رضوی: مشکلات و تنگنا‌های موجود باید با کار جهادی و تلاش مضاعف رفع شود انجام ۷ هزار تست HIV و شناسایی هفت مورد جدید در مشهد ۵۲ درصد سالمندان را زنان تشکیل می‌دهند توجه وزارت ورزش به قاچاق مکمل‌ هشدار پلیس فتا درخصوص برخورد با سازندگان ویدئو‌های چالشی اینستاگرامی ۳۸ درصد فرهنگیان نیازمند مسکن هستند نزاع مرگبار در دورهمی خانوادگی + عکس وزیر آموزش و پرورش: امتحانات نهایی به هیچ وجه تعطیل نخواهد شد  ۹۶ درصد افراد در گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال باسواد هستند
سرخط خبرها

زندگی در غبار، هرگز!

  • کد خبر: ۱۹۷۸۰۲
  • ۱۱ آذر ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۵
زندگی در غبار، هرگز!
بسیاری مان در سراسر دوره‌های زندگی مان دنبال آن یک گم شده می‌گردیم و خودمان را به خاطر آن ناراحت می‌کنیم و فراموش کرده ایم که شاید داشته‌های ما بسیار بیشتر از نداشته هایمان باشد که هست.

دنبالِ نداشته‌ها باید گشت. با همه توان هم باید بکوشیم. این حُکمِ توأمان عقل و شرع است. این حکم هم یکی، اما دارد؛ اما باید مراقب باشیم در مرداب قاعده ۹۹ گرفتار نشویم. نه هولناک، بلکه هلاکت آفرین است این مرداب. هرچه هم بیشتر دست وپا بزنیم، بیشتر فرومی رویم. مرگ را نزدیک‌تر می‌کند این تلاش.

قاعده۹۹ آن است که از ۱۰۰ تا ۹۹ تایش را داریم، اما پی همان یکِ نداشته می‌گردیم.

داشته‌های خود را نمی‌بینیم و تمرکز ما بر نداشته هاست. بسیاری مان در سراسر دوره‌های زندگی مان دنبال آن یک گم شده می‌گردیم و خودمان را به خاطر آن ناراحت می‌کنیم و فراموش کرده ایم که شاید داشته‌های ما بسیار بیشتر از نداشته هایمان باشد که هست. اگر نسبت تلاش و آرزوهایمان را بسنجیم، درخواهیم یافت که به نسبت کوشندگی مان از داشته‌های بیشتر برخورداریم.

ما درنیافته ایم ضرورت این تناسب را. همین هم زحمت افزا و حسرت آفرین می‌شود، وگرنه اگر آرزو‌ها را نه دورودراز که به اندازه گام هایمان نظم می‌دادیم، رضایت در زندگی مان، نظامات احساس خوشبختی را پایه ریزی می‌کرد. برخی از ما‌ها -اما- به کسی می‌مانیم که زمینی نخریده است، آرزوی داشتن برج می‌کند.

حال آنکه خود او هم می‌داند که داشتن برج نیازمند زمین و پی ریزی و مصالح و فرایند ساخت وساز است. قاعده۹۹ ما را به سمتِ تمامیت خواهی و فزون خواهی افراطی می‌برد، بی آنکه مقدمات کار فراهم باشد. این هم ما را به سمت زیستن در فضای ناهشیاری می‌کشاند، به وادی اوهام. توهم‌هایی که مرز خیال را هم چند فرسنگ پشت سر گذاشته اند. بدانیم که قاعده۹۹، پذیرش واقعیت را ناممکن و شرایط زندگی را به شدت سخت می‌کند.

برای گذر از مردابی چنین هراس انگیز به داشته هایمان بیندیشیم. آن‌ها را به یاد آوریم، شناسایی کنیم و قدر آن‌ها را بدانیم. در گام بعد، خدا را شاکر باشیم که نعمت‌های فراوانی را روزی ما فرموده است، مانند زندگی خوب، خانواده خوب، سلامت، امنیت و هرآنچه در زندگی داریم که آسایش آور و آرامش آفرین است. آسایش و آرامش هم زمینه رشد فردی و جمعی ما را فراهم می‌کند.

تنفس در فضای شکرگزاری و دیدن با پشتوانه افکار مثبت، همه چیز را خواستنی‌تر می‌کند. بدانیم آرامش و ایمان و سعادت، صد است، پس، چون که صد آید، نود هم پیشِ ماست؛ بنابراین نباید اندک کمبود‌ها را چنان بزرگ دید که قله بود‌ها را هم در غبار گیرد. زندگی در غبار هم خفگی می‌آورد.

«چشم‌ها را باید شست، جورِ دیگر باید دید» که سهراب به یادگار گذاشت، در این عرصه هم صادق است. درست ببینیم، درشتی نعمت‌هایی که داریم از ورای غبار، خودش را نشان خواهد داد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->