رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای شهر مشهد: تحولات زیادی در دوره اخیر شورا در حوزه بانوان رخ داده است | به دنبال نگاه زنانه و مادرانه برای بانوان بودیم دبیرکل انجمن کلانشهر‌های جهان: مشهد به‌زودی از یک شهر مشهور، به بازیگر بین‌المللی تبدیل خواهد شد نگاه سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد به عملکرد شورای ششم | این دوره، فعال‌ترین شورای شهر مشهد است مرور کارنامه شورای ششم از زبان رئیس کمیسیون خدمات شهری، بهداشت، سلامت و محیط زیست شورای اسلامی شهر مشهد | این شورا دستاورد‌های بزرگی داشته است پیشنهاد شهردار مشهد مقدس به دبیرکل انجمن کلانشهر‌های جهان برای تشکیل کمیته خلاقیت و نوآوری در متروپلیس هوای کلانشهر مشهد همچنان آلوده است (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) فرصت‌ها و چالش‌های مدیریت شهر مشهد از نگاه رئیس شورای اسلامی شهر مشهد | فراوانی طرح‌های دوفوریتی، چالش بزرگ شورای ششم بود ناصحی: مهم‌ترین وظیفه شورای شهر، انتخاب شهردار و نظارت بر عملکرد شهرداری است پیام تسلیت رئیس شورای اسلامی شهر مشهدمقدس در پی حادثه انفجار در بندر شهید رجایی اعلام آمادگی شهرداری مشهد برای کمک به هموطنان حادثه‌دیده در انفجار اسکله شهید رجایی رفع اختلال ۱۰دقیقه‌ای در سرویس‌دهی خط یک مترو مشهد رئیس شورای شهر مشهد: هزینه ساخت هر کیلومتر قطارشهری معادل با چهار پل چهارسطحی است | روند خدمت به مردم را متوقف نمی‌کنیم + فیلم موزه زنده میدان عدالت مشهد لیست کامل بوستان‌های بانوان دارای اتاق مادروکودک مشهد + جزئیات مشهد، قطب دیپلماسی شهری در میان کلانشهرهای ایران قلندرشریف: خط ۳ مترو مشهد مهم‌ترین بخش ریلی شهری کشور است | مشهد در حوزه قطارشهری خودکفا شده است  تشکیل ۴ کمیته ذیل کارگروه «سرمایه‌گذاری برای تولید» در شورای اسلامی شهر مشهد خراسان رضوی و مشهد، رتبه نخست کاهش تلفات حوادث رانندگی درون‌شهری طی سال ۱۴۰۳ معاون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری مشهد خبر داد: کاهش ۱۴ درصدی تلفات حوادث ترافیکی در مشهد در سال ۱۴۰۳ ۸۸ درصد متوفیان تصادفات مشهد در سال ۱۴۰۳ عابران و موتورسیکلت‌سواران بودند
سرخط خبرها

مشاور عالی شهردار مشهد: کارخانه نوآوری به قطب علمی مدیریت شهری تبدیل شود

  • کد خبر: ۱۹۷۸۵۲
  • ۱۱ آذر ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۳
مشاور عالی شهردار مشهد: کارخانه نوآوری به قطب علمی مدیریت شهری تبدیل شود
مشاور عالی شهردار مشهدمقدس گفت: شهرداری مشهد به‌عنوان بهره‌بردار کارخانه نوآوری، نیاز‌هایی دارد که این کارخانه با بهره‌گیری از ارتباطات علمی و پژوهشی می‌تواند به آن پاسخ دهد و به یک قطب علمی در زمینه مدیریت شهری تبدیل شود.
رضا میرزاده
خبرنگار رضا میرزاده

به گزارش شهرآرانیوز، در نشست تخصصی ایده گفت‌وگو که در حاشیه برگزاری نمایشگاه هفته پژوهش در مشهد برگزار شد، محمد سهیلی، مشاور عالی شهردار مشهد در حوزه‌های برنامه‌ریزی، توسعه سرمایه انسانی، مالی و پشتیبانی با اشاره به اینکه کارخانه نوآوری یک دستاورد ارزشمند و قابل توجه است، خاطرنشان کرد: باید در نظر داشت که این کارخانه، ظرفیت‌های بسیار زیادی دارد که باید به‌درستی از آن بهره‌برداری کرد و نباید خدمت اصلی این کارخانه به استقرار شرکت‌ها در آن منتهی شود.

وی افزود: شوای اسلامی شهر مشهد در سال ۱۳۹۶ مصوبه‌ای برای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان داشت که بر اساس آن، می‌بایست ضمن ایجاد برخی ظرفیت‌ها، حمایت‌های مالی لازم از آن‌ها صورت گرفته و تضمین‌های لازم نیز برای آن‌ها ایجاد شود. ضمن اینکه کمک به گسترش بازار و اختصاص بخشی از ظرفیت تبلیغاتی شهری به این موضوع نیز در دستورکار قرار داشته باشد. شورای پنجم نیز مصوبات دیگری داشت که در نتیجه آن، این امکان فراهم می‌شود که مجموعه‌های دانش‌بنیان، نیازمند یک مکان تجاری نباشند و حتی بتوانند در محلی مانند منزل خود نیز فعالیت دانش‌بنیان انجام دهند و از امتیازات یک مکان کسب و کار نیز برخوردار شوند.

سهیلی تأکید کرد: واگذاری فضای استقرار به فعالان زیست‌بوم نوآوری، شاید تنها ۱۰ تا ۲۰ درصد ظرفیت کارخانه نوآوری باشد. اما باید شرایطی فراهم شود که به جای اینکه صرفاً ۲۰ شرکت در کارخانه مستقر شوند و از خدمات آن استفاده کنند، تعداد شرکت‌ها به صورت نامحدود با این کارخانه مرتبط باشند و هر شرکت و مجموعه‌ای که بتواند در حوزه مأموریت کارخانه قرار بگیرد، با آن مرتبط باشد.

وی افزود: شهرداری در واقع بهره‌بردار کارخانه نوآوری است. شهرداری نیاز‌هایی دارد که کارخانه نوآوری با بهره‌گیری از ارتباطات علمی و پژوهشی می‌تواند به این نیاز‌ها پاسخ دهد و به عبارت دیگر، به قطب علمی مدیریت شهری تبدیل شود.

مشاور عالی شهردار مشهدمقدس خاطرنشان کرد: البته این پرسش نیز مطرح می‌شود که چه میزان از اعتبارات شهرداری از طریق حوزه نوآوری هزینه می‌شود؟ اگر بتوانیم به یک ظرفیت ۵ تا ۱۰ درصدی استفاده از این اعتبارات برسیم، به رشد بیش از ۱۰ برابری خواهیم رسید.

وی در ادامه گفت: البته در شیوه اداره کارخانه نیز می‌تواند تغییراتی صورت بگیرد. از یک سو معاونت علمی اصرار به این دارد که بهره‌بردار کارخانه نوآوری، بخش خصوصی باشد. اما این نکته اهمیت دارد که بخش خصوصی، چگونه انتخاب می‌شود. با وجود اینکه در حال حاضر سازوکاری برای اداره کارخانه مشخص شده است، پیشنهاد می‌شود یک مجمع متشکل از خلاقان و نوآوران و شرکت‌های مرتبط با کارخانه تشکیل شود تا هیئت عامل و بهره‌بردار کارخانه را معین کنند.

سهیلی تأکید کرد: البته باید سهم نوآوری و خلاقیت در اقتصاد شهری نیز مشخص شود و همچنین مطالبه مستمر در این زمینه‌ها نیز از مدیریت شهری صورت بگیرد و مدیران شهری نیز پاسخگو باشند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->