ایهود اولمرت: جنگ غزه هیچ توجیهی ندارد درخواست نمایندگان آمریکا: برچیده شدن غنی‌سازی اورانیوم ایران عراقچی: پس از پاسخ ایران به پیشنهاد آمریکا، زمان و مکان دور بعدی مذاکرات تعیین می‌شود سخنگوی گردان‌های قسام: ارتش اسرائیل با عملیات‌های ویژه مواجه خواهد شد پزشکیان در گفت‌وگو با بن‌زاید: امیدواریم برکات عیدقربان زمینه‌ساز گسترش صلح و برچیده شدن جنگ از منطقه باشد دیدار نوه امام خمینی(ره) با خانواده شهید سیدحسن نصرالله در بیروت واکنش وزیر کشور به قتل الهه حسین‌نژاد | وضعیت حمل و نقل عمومی غیررسمی و اینترنتی بررسی می‌شود مجروح شدن بیش از ۱۰ صهیونیست در شمال غزه (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) جزئیات جدید درباره اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی تأکید رئیس‌جمهور ایران و نخست‌وزیر ارمنستان بر تعمیق روابط دوجانبه روسیه به ایلان ماسک پناهندگی می‌دهد ترامپ درپی تنش با ایلان ماسک، خودروی تسلای قرمزرنگش را می‌فروشد ابراز خوش‌بینی مدیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درخصوص مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا بازگشت رئیس مجلس و هیئت پارلمانی از اجلاس رؤسای مجالس کشور‌های عضو بریکس + فیلم حملات اخیر به اوکراین، پاسخی به «اقدامات تروریستی» کی‌یف ۸۰ هزار نفر در نماز عید قربان در مسجد الاقصی حضور یافتند (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) هشدار عراقچی به سه کشور‌ اروپایی| ایران در برابر نقض حقوق خود، واکنشی قاطع نشان می‌دهد مقام ایرانی: آمریکایی‌ها می‌دانند ایران هرگز توقف غنی‌سازی را نمی‌پذیرد قالیباف برازیلیا را ترک کرد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) نامه‌ ایران به شورای امنیت پیرامون اتهامات آمریکا ایلان ماسک از استیضاح ترامپ حمایت کرد! روسیه انتقام گرفت| حمله گسترده به کی‌یف (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پزشکیان: مصرف برق در ایران به ازای هر متر مربع ساختمان ۶ برابر بیشتر از کشورهای مشابه است ایلان ماسک، ترامپ را به ارتباط با پرونده‌ قاچاق جنسی کودکان متهم کرد دبیرکل سازمان ملل: جامعه بین‌المللی باید برای راهکار دوکشوری در فلسطین، تلاش کند ارتش رژیم اسرائیل هشدار حمله و تخلیه ضاحیه جنوبی بیروت را صادر کرد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و ترکمنستان به‌مناسبت عید قربان (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) شکایت ایران از ادعا‌های بی‌اساس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی
سرخط خبرها

وزیر دفاع آمریکا: اجازه نمی‌دهیم حماس یا پوتین پیروز شوند

  • کد خبر: ۱۹۸۰۰۵
  • ۱۲ آذر ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۶
وزیر دفاع آمریکا: اجازه نمی‌دهیم حماس یا پوتین پیروز شوند
وزیر دفاع آمریکا تاکید کرد: بدون افق امید، مناقشه اسرائیل و فلسطین همچنان عامل ناامنی و رنج بشر خواهد بود.

به گزارش شهرآرانیوز، لوید آستین وزیر دفاع آمریکاقوی‌ترین اظهارات خود را درباره لزوم حمایت صهیونیست‌ها از غیرنظامیان غزه بیان و آن‌ها را مرکز ثقل جنگ اشغالگران با حماس توصیف کرد و نسبت به خطرات افراط در حملات هشدار داد.

آستین گفت: «در این نوع نبرد، مرکز ثقل جمعیت غیرنظامی است. اگر آن‌ها را به آغوش دشمن سوق دهید شکست استراتژیک را جایگزین پیروزی تاکتیکی خواهید کرد.»

وی در عین حال گفت: حمایت ما از اسرائیل مشروط به مذاکره نیست و هرگز هم نخواهد شد و اجازه نخواهیم داد حماس پیروز شود.

وزیر دفاع آمریکا تاکید کرد: راه حل دو دولتی تنها راه خروج از مناقشه فلسطین و اسرائیل است. اسرائیلی‌ها و فلسطینی‌ها باید راهی برای تقسیم سرزمینی که آن‌ها را خانه می‌دانند، بیابند. من بار‌ها برای رهبران اسرائیل روشن کرده‌ام که حفاظت از غیرنظامیان در غزه یک مسؤولیت اخلاقی و یک ضرورت استراتژیک است.

لوید آستین همچنین گفت که واشنگتن اجازه نخواهد داد روسیه در اوکراین به پیروزی برسد و قصد دارد به کمک‌های نظامی به کی‌یف ادامه دهد.

آستین در همایشی که توسط بنیاد ریاست جمهوری رونالد ریگان در کالیفرنیا برگزار شد، گفت: «ما اجازه نخواهیم داد حماس یا ولادیمیر پوتین (رئیس جمهور روسیه) پیروز شوند. ما اجازه نخواهیم داد که دشمنان ما بین ما تفرقه بیندازند یا ما را تضعیف کنند.»

وی ادعا کرد که ایالات متحده همچنان می‌تواند به تعهدات خود در قبال متحدان خود عمل کند و به طور همزمان به چندین صحنه عملیات نظامی که شامل اسرائیل و اوکراین می‌شود، کمک کند.

آستین مدعی شد: «ایالات متحده قدرتمندترین کشور روی زمین است. ما می‌توانیم ماموریت‌های متعددی را انجام دهیم.»

وی در اظهاراتی مداخله‌جویانه عملیات ویژه روسیه در اوکراین را «چالشی برای متحدان ناتو» و «حمله مستقیم به نظم بین‌المللی مبتنی بر قوانین» توصیف کرد.

وی ادامه داد: بنابراین نتیجه این درگیری تعیین کننده امنیت جهانی در دهه‌های آینده خواهد بود که نمی‌توانیم از آن مصون بمانیم.

وزیر دفاع ایالات متحده همچنین فاش کرد که آمریکا هزینه‌های تولید مهمات توپخانه را ۵۰ درصد به دلیل مصرف بالای توپخانه اوکراینی در درگیری با روسیه، افزایش داده‌است.

آستین در جریان این همایش در ایالت کالیفرنیای آمریکا گفت: «مصرف بالای مهمات توپخانه در اوکراین بر لزوم سرمایه‌گذاری بیشتر در تولید مهمات تأکید می‌کند و بنابراین ما ۵۰ درصد بیشتر روی ذخایر و مهمات در مقایسه با بودجه دفاعی پنج سال پیش هزینه می‌کنیم.»

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->