هشدار کویت درباره عواقب تجاوزات اسرائیل اسلامی: ازسرگیری بازرسی‌ها نیازمند اتخاذ «تدابیر ویژه» است واکنش وزارت امور خارجه به اقدام اکوادور علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اردوغان: اقدامات اسرائیل محکوم به شکست است پیش‌نویس قطعنامه ایران، روسیه و چین درباره ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای امضای ۷۵۰۰ اسرائیلی پای طومار صلح | کشور فلسطین را به رسمیت بشناسید مشارکت روسیه در تدوین قطعنامه ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای وزیر جنگ سابق اسرائیل: عملیات «پیجرها» زودتر از موعد اجرا شد عراقچی: با رویکردی مسئولانه وارد گفت‌و‌گو با آژانس شده‌ایم اتحادیه اروپا ادعا‌های خود درباره برنامه هسته‌ای ایران را تکرار کرد واکنش روسیه به ایده منطقه پرواز ممنوع بر فراز اوکراین تلاش بنگاه دروغ‌پراکنی اینترنشنال برای بحران‌سازی | تاریخ بیانیه آلمان تحریف شد تجمع معترضان انگلیسی به سفر ترامپ + عکس (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) عبور آمار شهدای حملات اسرائیل به غزه از مرز ۶۵ هزار نفر (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) آمریکا، ۴ گروه مقاومت عراقی را تروریست نامید روسیه برای مذاکره با اوکراین اعلام آمادگی کرد صدای انفجار در نزدیکی فرودگاه حلب شنیده شد (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) حمله موشکی جدید یمن به اراضی اشغالی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) پژمان‌فر: دولت و وزارت ارشاد موظف به برقراری بیمه برای خبرنگاران هستند | خبرنگاران شکایات خود را به کمیسیون اصل ۹۰ ارجاع دهند چین با عملیات نظامی رژیم صهیونیستی در غزه مخالفت شدید کرد شیخ نعیم قاسم: زوال و نابودی رژیم اشغالگر قطعی است استاندار خراسان رضوی: اهالی رسانه از ارکان اصلی توسعه استان هستند | مسکن خبرنگاران باید به صورت ویژه مدنظر قرار گیرد + فیلم وزیر بهداشت: فقط نخبه بودن کافی نیست، مسئولیت اجتماعی لازم است توضیحات وزیر کار درباره بازگشت یارانه حذف‌شدگان اولین سالگرد انفجار پیجر‌ها در لبنان | ماجرا چه بود؟ تأکید رئیس‌جمهور بر همگرایی دستگاه‌ها و مردم برای کاهش مصرف انرژی اعلام ساعات کاری جدید ادارات، مدارس و بانک‌ها از اول مهرماه ۱۴۰۴
سرخط خبرها

افشاگری گاردین: اسرائیل از اسرای حماس برای ترور رهبران آن استفاده می‌کند

  • کد خبر: ۱۹۸۰۱۱
  • ۱۲ آذر ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۸
افشاگری گاردین: اسرائیل از اسرای حماس برای ترور رهبران آن استفاده می‌کند
پیشروی ارتش رژیم صهیونیستی به سمت جنوب غزه ناشی از این باور است که اطلاعات به دست آمده از صد‌ها نیروی اسیر شده در جریان درگیری‌ها در شمال غزه، آن‌ها را قادر می‌سازد رهبران حماس را پیدا کرده و به شهادت برسانند.

به گزارش شهرآرانیوز، سیاستمداران و ژنرال‌های رژیم صهیونیستی بر این باورند که حذف فرماندهان ارشد به‌ویژه یحیی السنوار، رئیس حماس در غزه، بهترین فرصت آن‌ها برای نابود کردن سازمانی است که عمیقا در غزه ریشه دوانده و حدود دو دهه است که کنترل این منطقه تحت‌محاصره را در دست دارد.

دو مقام نظامی صهیونیست که از استراتژی مرحله بعدی آگاهی دارند، به روزنامه گاردین گفتند که تمرکز شدیدی بر استفاده از اطلاعات جدید برای هدف قرار دادن رهبران حماس خواهد بود.

با این حال منتقدان می‌گویند که استراتژی جدید فعلا کمک چندانی به کاهش هزینه‌های سنگین تلفات غیرنظامیان فلسطینی نکرده‌ است.

در انگلیس، «کر استامر» رهبر اپوزیسیون هم به رژیم صهیونیستی نسبت به آغاز جنگی در جنوب غزه که به اندازه کارزارش در شمال این باریکه مرگبار و خونین باشد، هشدار داده‌است. او گفت: «نمی‌توانیم به روشی که مرحله اول این جنگ انجام شد، برگردیم. افراد زیادی، افراد بی‌گناه، جان خود را در اسرائیل و در سراسر غزه از دست داده‌اند... ما باید این را به عنوان مرحله‌ای متفاوت ببینیم.»

به گفته آخرین آمار‌ها در غزه، حملات نظامی مرگبار رژیم صهیونیستی تاکنون جان حدود ۱۵۲۰۰ فلسطینی از جمله حداقل ۶۰۰۰ کودک و ۴۰۰۰ زن را گرفته است. به گفته آنها، در ۳۶ ساعت اول پس از شکست آتش‌بس، بیش از ۲۰۰ فلسطینی به شهادت رسیدند.

تل‌آویو، تحت فشار آمریکا بر سر کشتار غیرنظامیان فلسطینی، تلاش «همه‌جانبه» برای ترور رهبران حماس را بهترین فرصت خود برای دستیابی به اهدافش می‌داند؛ فروپاشی سازمان حماس، اجبار به بازگشت اسرای صهیونیست با شرایط قابل قبول و پایان دادن به جنگ در مقیاس زمانی مورد قبول واشنگتن.

یوسی آلفر، تحلیلگر و مقام سابق موساد گفت: «ما تحت فشار آمریکا هستیم که سخت‌تر هم می‌شود. خواسته آمریکا خلاص شدن از شر حماس است، اما می‌گویند کشتن این همه غیرنظامی را متوقف کنید. شما نمی‌توانید زیرساخت‌ها را بدون کشتن تعداد زیادی از مردم از بین ببرید، اما شاید بتوانید به کادر رهبری حمله کنید و حماس را از این طریق، بدون کشتن تعداد زیادی از مردم، منحل کنید.»

پس از حملات هفت اکتبر، کابینه تل‌آویو یحیی السنوار را هدف اصلی خود اعلام کرد. آن‌ها مدعی هستند در مرحله اول درگیری در داخل غزه، سربازان صهیونیست بیشتر مناطق را تصرف کردند و زیرساخت‌ها را تخریب کردند.

مقامات نظامی تل‌آویو در گفتگو با روزنامه «آبزرور» ادعا کردند رژیم صهیونیستی «تعداد قابل توجهی از فرماندهان میان‌رده میدان نبرد را کشته‌است» و در ادامه هم گفتند که «تل‌آویو، اما موفق به دستیابی به هیچ یک از رهبران ارشد نشده‌است.»

به باور صهیونیست‌ها، السنوار و رهبران رده بالای حماس ممکن است در تونل‌هایی در زیر شهر خان یونس، واقع در جنوب غزه باشند که از زمان شکست آتش‌بس، کانون حملات رژیم صهیونیستی شده‌است.

کوبی مایکل، کارشناس موسسه مطالعات امنیت بین‌المللی در تل‌آویو، گفت: «ارتش درس‌هایی گرفته و هدف نزدیک‌تر کردن جنگ به رهبران حماس برای دستیابی به توافق بهتر در رابطه با آزادی گروگان‌ها خواهد بود. هر نوع اطلاعاتی به احتمال زیاد به سیستم مبتنی بر هوش مصنوعی به نام Habsora (انجیل) برای تولید اهداف با سرعت سریع وارد می‌شود.»

بسیاری از کارشناسان نسبت به این ادعای صهیونیست‌ها که سیستم‌های مبتنی بر هوش مصنوعی با ترغیب هدف‌گیری دقیق‌تر، آسیب به غیرنظامیان را کاهش می‌دهند، تردید دارند و به تخریب گسترده کل محله‌ها و تلفات در شمال و جنوب غزه اشاره می‌کنند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->