تدوین سند طرح جامع مدیریت پسماند مشهد با همکاری دانشگاه فردوسی سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد در نشست خبری: شورای ششم برای توسعه متوازن شهر هدف‌گذاری کرده است | نیمی از بودجه عمرانی شهرداری مشهد در اختیار مناطق کم‌برخوردار و حاشیه شهر است خط‌۳ متروی مشهد یکی از ایمن‌ترین ابرپروژه‌های کشور است مصدومیت ۵۰ نفر بر اثر سوانح رانندگی طی ۲۴ ساعت گذشته در مشهد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) احداث پارک و فضای ورزشی مخصوص بانوان در دستور کار شهرداری منطقه ۱۲ مشهد اولویت‌ مدیریت شهری مشهد استفاده از گیاهان خشک‌منظر برای فضاآرایی شهری است برخورد با تخلیه فاضلاب در کشف‌رود تا پایان اردیبهشت هوای چهار منطقه کلانشهر مشهد در شرایط پاک قرار گرفت (۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) محدودیت ترافیکی بولوار ابوطالب به سمت چهارراه احمدآباد به دلیل نشست زمین در مشهد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) اجرای عملیات رفع خطر محل فرونشت بولوار کلاهدوز مشهد + فیلم و تصاویر بارش باران و لغزندگی معابر در جاده‌های خراسان‌رضوی (۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) معاون وزیر کار: مشهد الگوی موفق توسعه حمل‌و‌نقل ریلی در سایر کلانشهر‌هاست ۱۰۰ قطعه زمین در بینالود به خانواده‌های دارای ۴ فرزند اختصاص یافت (۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) شهردار مشهد: سیاست ما واگذاری اجرای برنامه‌های مناسبتی به مردم است به دنبال پذیرش سالانه ۴۰ هزار مددجوی زائر هستیم اصل ۴۳ قانون اساسی مورد غفلت قرار گرفته است «زائرسرای کرامت ۲» در مشهد افتتاح شد پیشرفت فیزیکی ۱۵ درصدی احداث رینگ سلامت بوستان بجمهن مشهد شهرداری مشهد ۴ نیروگاه خورشیدی احداث می‌کند استقرار نیرو‌ها و تجهیزات خدمات شهری همزمان با شروع بارندگی در مشهد
سرخط خبرها

شهردار مشهد مقدس: مسائل مهم شهری باید شناسایی و توسط نخبگان مورد ارزیابی قرار بگیرد

  • کد خبر: ۱۹۸۱۲۲
  • ۱۲ آذر ۱۴۰۲ - ۱۷:۱۲
شهردار مشهد مقدس: مسائل مهم شهری باید شناسایی و توسط نخبگان مورد ارزیابی قرار بگیرد
شهردار مشهد مقدس گفت: اداره کل خلاقیت و نوآوری شهری باید شرکت‌های دانش بنیان، اساتید و دانشجویان را با موضوعات شهری درگیر کند و مساله محور باشد.

«محمدرضا قلندر شریف» در جریان بازدید از نمایشگاه هفته پژوهش در نمایشگاه بین المللی مشهد به شهرآرانیوز گفت: اداره کل خلاقیت و نوآوری شهری باید باید شرکت‌های دانش بنیان، اساتید و دانشجویان را با موضوعات شهری درگیر کند و مساله محور باشد. این ساختار نباید به صورت مستقیم وارد مباحث پژوهشی شود.

وی افزود: ما باید از مرحله پژوهش‌های کتابخانه‌ای فاصله بگیریم. مسائل مهم شهری باید رصد و شناسایی شود و در شرکت‌های واقعی دانش بنیان و توسط نخبگان، به صورت علمی مورد ارزیابی قرار بگیرد. این راهکار‌ها نیز پس از ارزیابی و انجام مهندسی ارزش، عملیاتی شود.

قلندر شریف خاطرنشان کرد: موضوعات مختلفی در شهرداری وجود دارد و شهرداری ساختار اداره کل خلاقیت و نوآوری را برای حمایت از پژوهش‌های علمی و کاربردی واقعی تشکیل داده است. در موضوع تشکیل این اداره کل صرفا موضوع تغییر نام مطرح نبود، بلکه این ساختار می‌بایست به تغییر اهداف منجر شود.

وی افزود: از مشکلات ما در اکثر دستگاه‌هایی که بودجه و اعتبارات پژوهشی دارند، این است که صرفا می‌خواهند بودجه را هزینه کنند و به کیفیت کار توجه چندانی ندارند. اگر سالیانه چند پژوهش علمی واقعی و مساله محور توسط نخبگان و دانشگاهیان و شرکت‌های دانش بنیان انجام شود، بهتر از آن است که صد‌ها تحقیق کتابخانه‌ای انجام شود و در کتابخانه‌ها بایگانی شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->