بررسی نقاط قوت و ضعف خواستگاری سنتی و مدرن | خواستگاری به سبک دیروز یا امروز؟ جان باختن پیرمرد ۷۰ ساله اراکی در برخورد با قطار (۳ دی ۱۴۰۳) تعیین تکلیف بیش از یک تن پانسمان تخصصی بیماران پروانه‌ای در گمرک تهران آیا مدارس مشهد فردا سه شنبه (۴ دی ۱۴۰۳) تعطیل شد؟ یلدای خونین | قتل خاله و شوهرخاله در شب یلدا فوت ۲۴ بیمار در کشور به علت نبودِ داروی هموفیلی ۹۸۵۲ نفر در آزمون وکالت امسال کانون وکلای دادگستری قبول شدند با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، از ابتلا به بیماری‌های ویروسی و تنفسی پیشگیری کنید رئیس کل نظام پرستاری کشور: خدمات پرستاری در منزل تحت پوشش بیمه قرار بگیرد سامانه‌های بیماریابی علیه تب‌دنگی در کرمان فعال است برداشتن تخمدان احتمال آلزایمر را در زنان افزایش می‌دهد تخلف محرز در یکی از مدارس مشهد | نظافت اجباری مدرسه توسط ولی دانش‌آموز تصادف اتوبوس با تانکر حامل سوخت، جان ۹ نفر را در زاهدان گرفت (۳ دی ۱۴۰۳) سقط عمدی جنین سبب نارسایی دهانه رحم می‌شود افزایش تولید شیرخشک رژیمی برای کودکان زیر ۲ سال توصیه‌هایی به بیماران کلیوی ناشی از دیابت پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (دوشنبه، ۳ دی ۱۴۰۳) | صدور هشدار سطح نارنجی آلودگی هوا برای شهر‌های بزرگ و صنعتی مشهد، سکونتگاه یک میلیون و ۳۵۰ هزار حاشیه‌نشین | ۸۵ درصد اراضی بازآفرینی مشهد، موقوفه هستند + فیلم کلاهبرداری با شگرد ارائه تسهیلات | شناسایی ۱۰۰ مال‌باخته تاکنون (۳ دی ۱۴۰۳) آیت‌الله علم‌الهدی: خدمت به مجاوران باید تشکیلاتی و مستمر باشد قتل زن هنرمند توسط راننده‌اش در مشهد مقابل کلانتری + عکس معرفی ۲ ویتامین که به کاهش وزن کمک می‌کنند غذا‌های کنسروی در چه شرایطی کشنده هستند؟ حکم ریاست ۱۸ دانشگاه کشور تأیید شد افزایش ۵۰ درصدی حقوق بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۴ | نحوه اجرای متناسب‌سازی در سال آینده چگونه است؟ نفوذ سامانه بارشی از غرب کشور از جمعه | آلودگی شدید هوای مشهد و ۹ شهر دیگر (۳ دی ۱۴۰۳) وزارت بهداشت: مردم هنگام آلودگی هوا در فضای باز تردد نکنند یک سرماخوردگی ساده با درمان میلیونی! «جنین» غیر از خدا پناهی ندارد وضعیت ارز دارو در سال ۱۴۰۴ چگونه خواهد بود؟ هشدار هواشناسی درباره آلودگی هوای مشهد در روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه (۳ و ۴ دی ۱۴۰۳) سهم مردم از هزینه‌های درمان بین ۳۰ تا ۵۰ درصد است | بدهی ۹۴ هزار میلیارد تومانی وزارت بهداشت
سرخط خبرها

سرفه‌های مظنون به کرونا

  • کد خبر: ۱۹۸۴۶
  • ۱۴ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۰:۲۰
سرفه‌های مظنون به کرونا
درگیرشدن همزمان کرونا ویروس جدید یا همان «کووید ۱۹ » با بیماری آنفلوانزا در کشور، باعث‌شده تا موارد آنفلوانزا نیز به حساب کرونا بیاید و بیماران مبتلا به آنفلوانزا، نگران کرونایی‌شدن خود باشند.
به گزارش شهرآرانیوز، در روز‌هایی که مسئولان وزارت بهداشت و جامعه پزشکی کشور مدام مصاحبه و گفتگو می‌کنند تا استرس و اضطراب مردم از کرونا کمتر شود، اما همچنان این ترس و وحشت در وجود اغلب ما رخنه کرده و مدام بیم آن داریم که شاید ما هم کرونا گرفته‌ایم. این درحالی است که براساس اظهارات علمی پزشکان، میزان مرگ و میر در مبتلایان به کرونا ویروس جدید، حدود ۲ درصد است.
آن طور که مسعودمردانی عضو کمیته کشوری کرونا و فوق تخصص بیماری‌های عفونی و گرمسیری، گفته است: در ۲۰ درصد موارد کرونا ویروس با علامت همراه است که از این ۲۰ درصد، فقط ۲.۵ درصد آن‌ها با فرم شدید بیماری مواجه می‌شوند که نیاز به بستری‌شدن دارند.
وی با عنوان این مطلب که موارد مرگ و میر کرونا ویروس بین دو تا سه درصد است، تاکیدکرد: میزان مرگ و میر در بیمارانی که بستری می‌شوند، ۱۳ درصد است و این آمار برای بیمارانی که به آی سی یو منتقل می‌شوند، ممکن است افزایش یابد.
در همین حال، عاطفه عابدینی فوق تخصص ریه، با عنوان این مطلب که کرونا ویروس می‌تواند علائمی نظیر آنفلوانزا یا سرماخوردگی ساده در بیمار ایجاد کند، گفت: سرماخوردگی و آنفلوانزا دستگاه تنفسی فوقانی را درگیر می‌کنند در حالی که در کروناویروس دستگاه تنفسی تحتانی یعنی خود ریه بیشتر درگیر می‌شود.
وی ادامه داد: آبریزش بینی، درگیری سینوس‌ها و عطسه بیشتر در سرماخوردگی و آنفلوانزا دیده می‌شود، اما در کروناویروس کمتر شایع است، به گونه‌ای که در کرونا کمتر از ۵ درصد موارد آبریزش بینی دارند، البته ممکن است فرد مبتلا به کرونا احساس گرفتگی بینی را داشته باشد.
این فوق تخصص بیماری‌های ریوی، با بیان اینکه این روز‌ها در پیک آنفلوانزای B نیز قرار داریم و بسیاری از مراجعان مبتلا به این نوع آنفلوانزا هستند، ادامه داد: بیماران دارای علائم خفیف از تجمع در مراکز درمانی پرهیز کرده و خود را در معرض ابتلاء قرار ندهند.
عابدینی افزود: توصیه ما این است که مردم پزشک خود باشند؛ زیرا حتی اگر کروناویروس خفیف هم گرفته باشند واقعاً نیاز به درمان خاصی ندارد و در این شرایط تنها درمان‌های حمایتی مانند ضدسرفه، ضد درد و تب بر، استراحت در منزل، مصرف مایعات و رعایت بهداشت کفایت می‌کند. فقط کافی است دست‌ها را مدام با آب و صابون شستشو دهیم و از رفتن به محیط‌های شلوغ خودداری کرده و ماندن در خانه را به همه تفریحات خودمان ترجیح دهیم.
 
منبع:  مهر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->