تمدید مهلت ثبت‌نام نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ + جزئیات جزئیاتی از افزایش حقوق و تسهیلات بازنشستگان تأمین اجتماعی در سال ۱۴۰۴ وعده‌های پوچ؛ بازگشت روز‌های خاموش ۸۲ تن فرآورده خام دامی غیربهداشتی در گناباد جمع‌آوری شد (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) سبک زندگی نادرست عامل سندرم نوظهور فراموشی گلوتئال | سندرم مرگ یک عضو مواجهه طولانی‌مدت با آلودگی هوا سلامت مغز را تهدید می‌کند شهادت ۲ مرزبان هنگ مرزی بانه براثر انفجار مین‌های جنگ تحمیلی + عکس (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) نمک رنگی منجر به عقب ماندگی ذهنی جنین می‌شود یادی از دکتر سیدمهدی صانعی، استاد الهیات دانشگاه فردوسی مشهد | مردی از تبار مهر و معرفت فیش حقوقی فروردین ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی چه زمانی صادر می‌شود؟ تیراندازی در منطقه نعمت‌آباد تهران + جزئیات پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم بارش باران در مشهد تا آخر امشب رئیس اورژانس مشهد: ۵۰ درصد تماس‌های اورژانس، مزاحمی و اشتباهی است برگزاری آزمون استخدامی جدید برای وزارت آموزش و پرورش درج درصد گوشت در سوسیس و کالباس‌ها الزامی است مدیرعامل هلال احمر لرستان برکنار شد | سرپرست جدید منصوب شد شیرخشک "آپتامیل پپتی" در حال توزیع است مرحله دوم همسان‌سازی حقوق بازنشستگان باید از اول فروردین ۱۴۰۴ اعمال شود پیش‌بینی هواشناسی کشور (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) | رگبار باران و رعد و برق در ۸ استان چگونه در بهار فعالیت‌های بدنی خود را شروع کنیم؟ گزش سالانه تا ۳۰۰۰۰ نفر توسط گربه‌های خانگی قارچ‌هایی با ظاهری فریبنده، تهدیدی جدی در فصل بهار نقش ماموگرافی در ارزیابی سلامت قلب زنان درمان آلرژی با طب ایرانی جزئیات تازه از حریق درمانگاه در مشیریه تهران | سه فوتی و ۱۸ مصدوم + فیلم فوت یک نفر در حریق درمانگاه مشیریه تهران + تصاویر (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) اسامی ۷ معدنچی جان‌باخته در حادثه معدن دامغان تبرئه سیف و عراقچی تایید شد | سخنگوی سازمان تعزیرات: جزئیات را اعلام خواهیم کرد استاندار سمنان: خطای فردی، علت حادثه معدن دامغان است قتل مرد جوان به دست سرایدار جنایتکار قتل هولناک همسر با ضربات پتک در پایتخت | قاتل متواری شد
سرخط خبرها

سرفه‌های مظنون به کرونا

  • کد خبر: ۱۹۸۴۶
  • ۱۴ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۰:۲۰
سرفه‌های مظنون به کرونا
درگیرشدن همزمان کرونا ویروس جدید یا همان «کووید ۱۹ » با بیماری آنفلوانزا در کشور، باعث‌شده تا موارد آنفلوانزا نیز به حساب کرونا بیاید و بیماران مبتلا به آنفلوانزا، نگران کرونایی‌شدن خود باشند.
به گزارش شهرآرانیوز، در روز‌هایی که مسئولان وزارت بهداشت و جامعه پزشکی کشور مدام مصاحبه و گفتگو می‌کنند تا استرس و اضطراب مردم از کرونا کمتر شود، اما همچنان این ترس و وحشت در وجود اغلب ما رخنه کرده و مدام بیم آن داریم که شاید ما هم کرونا گرفته‌ایم. این درحالی است که براساس اظهارات علمی پزشکان، میزان مرگ و میر در مبتلایان به کرونا ویروس جدید، حدود ۲ درصد است.
آن طور که مسعودمردانی عضو کمیته کشوری کرونا و فوق تخصص بیماری‌های عفونی و گرمسیری، گفته است: در ۲۰ درصد موارد کرونا ویروس با علامت همراه است که از این ۲۰ درصد، فقط ۲.۵ درصد آن‌ها با فرم شدید بیماری مواجه می‌شوند که نیاز به بستری‌شدن دارند.
وی با عنوان این مطلب که موارد مرگ و میر کرونا ویروس بین دو تا سه درصد است، تاکیدکرد: میزان مرگ و میر در بیمارانی که بستری می‌شوند، ۱۳ درصد است و این آمار برای بیمارانی که به آی سی یو منتقل می‌شوند، ممکن است افزایش یابد.
در همین حال، عاطفه عابدینی فوق تخصص ریه، با عنوان این مطلب که کرونا ویروس می‌تواند علائمی نظیر آنفلوانزا یا سرماخوردگی ساده در بیمار ایجاد کند، گفت: سرماخوردگی و آنفلوانزا دستگاه تنفسی فوقانی را درگیر می‌کنند در حالی که در کروناویروس دستگاه تنفسی تحتانی یعنی خود ریه بیشتر درگیر می‌شود.
وی ادامه داد: آبریزش بینی، درگیری سینوس‌ها و عطسه بیشتر در سرماخوردگی و آنفلوانزا دیده می‌شود، اما در کروناویروس کمتر شایع است، به گونه‌ای که در کرونا کمتر از ۵ درصد موارد آبریزش بینی دارند، البته ممکن است فرد مبتلا به کرونا احساس گرفتگی بینی را داشته باشد.
این فوق تخصص بیماری‌های ریوی، با بیان اینکه این روز‌ها در پیک آنفلوانزای B نیز قرار داریم و بسیاری از مراجعان مبتلا به این نوع آنفلوانزا هستند، ادامه داد: بیماران دارای علائم خفیف از تجمع در مراکز درمانی پرهیز کرده و خود را در معرض ابتلاء قرار ندهند.
عابدینی افزود: توصیه ما این است که مردم پزشک خود باشند؛ زیرا حتی اگر کروناویروس خفیف هم گرفته باشند واقعاً نیاز به درمان خاصی ندارد و در این شرایط تنها درمان‌های حمایتی مانند ضدسرفه، ضد درد و تب بر، استراحت در منزل، مصرف مایعات و رعایت بهداشت کفایت می‌کند. فقط کافی است دست‌ها را مدام با آب و صابون شستشو دهیم و از رفتن به محیط‌های شلوغ خودداری کرده و ماندن در خانه را به همه تفریحات خودمان ترجیح دهیم.
 
منبع:  مهر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->