حریق یک مجتمع تجاری در خیابان کلاهدوز مشهد (۹ تیر ۱۴۰۳) کشف ۲۰۸ هزار قلم فرآورده آرایشی و بهداشتی غیرمجاز و قاچاقی قتل دلخراش مرد میانسال + جزییات (۹ تیر ۱۴۰۳) خراسان رضوی رتبه دوم ازدواج و طلاق در کشور است کشف ۶۰ میلیارد ریال سیگار غیرمجاز در مشهد دستگیری پاکستانی‌های گروگان‌گیر در ایران+ جزییات کشف ۳۰ کیلو و ۶۰۰ گرم مخدر «شیشه» در هنگ مرری تایباد (۹ تیر ۱۴۰۳) افزایش ۲۰ درصدی معاینات روانپزشکی در مراکز پزشکی قانونی کشور زندگی خیلی کوتاه است؛ ۸ موردی که واقعاً نباید نگران آن‌ها باشید آغاز ثبت سفارش کتاب‌های درسی پایه‌های اول، هفتم و دهم از فردا (یکشنبه، ۱۰ تیر ۱۴۰۳) صحرایی: حذف تدریجی کنکور هویت واقعی را به مدرسه بازگرداند مردان میانسال روزانه ۳۰ دقیقه پیاده‌روی کنند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (شنبه، ۹ تیر ۱۴۰۳) | تغییرات نامحسوس دما در مشهد نرخ‌های جدید بلیت هواپیما به‌زودی اعلام می‌شود راز شلیک مرگبار در باغ‌ویلای کلات فاش شد + عکس وزیر آموزش و پرورش برای توضیح درباره مطالبات معوقه معلمان به مجلس می‌رود نخ دندان یا خلال دندان، کدام یک بهتر است؟
سرخط خبرها

هوش مصنوعی به کمک تشخیص و درمان بیماری‌ها می‌آید

  • کد خبر: ۱۹۹۶۵
  • ۱۵ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۹:۳۵
هوش مصنوعی به کمک تشخیص و درمان بیماری‌ها می‌آید
محققان دانشگاه شیراز با همکاری آزمایشگاه ملی نقشه‌برداری مغز، با استفاده از هوش مصنوعی راهکاری را برای افزایش دقت تشخیص و درمان بیماری‌ها ارائه دادند.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر اشکان سامی، دانشیار بخش کامپیوتر دانشگاه شیراز در این‌باره گفت: زمانی که یک پزشک گزارشی را تهیه می‌کند، این گزارش به صورت متنی است، ولی معمولا تفسیر این گزارش‌ها دشوار است؛ چراکه مشخص نیست که این گزارش وابسته به کدام بخش از تصویر پزشکی است.

وی ادامه داد: از سوی دیگر اگر بخواهیم با استفاده از الگوریتم‌های هوش مصنوعی اقدام به پردازش این گزارش‌ها کنیم، داده‌های ذخیره شده برچسب‌گذاری مناسب را ندارند؛ از این رو باید مجددا متن خوانده شود و با استفاده از الگوریتم‌های پردازش زبان طبیعی، متن گزارش تفسیر شود.

سامی، این امر را موجب کاهش کیفیت درمان و زمان‌بر دانست، خاطر نشان کرد: بنابراین با مطالعاتی که انجام دادیم، راهکاری برای پزشکان در این زمینه ارائه کردیم.

این محقق در این باره توضیح داد: بر اساس این راهکار پزشکان برای گزارش‌نویسی بر اساس قالب مشخصی اقدام می‌کنند که این قالب اجازه می‌دهد که دیتاها با کیفیت بهتر و برچسب‌گذاری مناسبی ثبت شوند. این روش علاوه بر آنکه سرعت و دقت تشخیص و درمان را بالا می‌برد، کیفیت خدمات ارائه شده را نیز ارتقا می‌بخشد.

سامی با ابراز تاسف از اینکه، علی‌رغم هزینه‌های بالای درمانی، داده‌ها به حد کافی پردازش نمی‌شود، خاطر نشان کرد: روش ارائه شده مبتنی بر استفاده از هوش مصنوعی و پردازش کامپیوتر است و می‌توان با استفاده از آن تشخیص و کیفیت درمانی را ارتقا داد، ولی باید توجه شود که بهره‌برداری از الگوریتم‌های هوش مصنوعی نیازمند داده‌های کافی است.

به گفته وی، این روش موجب می‌شود که پزشکان و کادر درمانی شناخت بهتری از بیماری‌های خاص مردم ایران داشته باشند؛ چرا که امور پزشکی، خاص یک جامعه است و درمان یک عارضه‌ای که در کشوری مثل ژاپن ایجاد می‌شود، در نژاد ما متفاوت است؛ از این رو باید تحقیقات بر اساس نژاد متمرکز باشد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
در دور دوم، شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->