قتل پیرمرد میلیاردر تهرانی با اجیر کردن پیک موتوری ! تصادف اتوبوس با ۹ خودرو در کرمان | راننده مشکل روحی روانی داشت (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) گرد و خاک در جاده‌های خراسان رضوی دید رانندگان را کاهش داد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) کاهش دمای هوا در نیمه شمالی کشور تا پایان هفته جاری تصادف شدید دو خودرو در جاده کلات - مشهد ۸ مصدوم برجای گذاشت (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدارس پنج شهرستان در سیستان و بلوچستان فردا (سه شنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) غیرحضوری شد پشت پرده انفجار بندر شهید رجایی؛ قصور در نگهداری مواد خطرناک تصادف در جاده قدیم قم _ کاشان ۶ کشته و مصدوم برجای گذاشت (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصویب درجه‌بندی و حفاظت از غار‌های ارزشمند خراسان رضوی در کارگروه ملی غارشناسی شمار جانباختگان حادثه بندرعباس به ۶۵ تن رسید + فیلم کشف ۷۷ کیلوگرم حشیش از خودرو سواری در مشهد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) امکان پرداخت خسارات طوفان به شهروندان تهرانی از طریق محاکم قضایی+ویدئو استرداد روزانه هزار و ۸۰۰ تبعه غیرمجاز افغانستانی از دوغارون به کشورشان پرداخت بیش از ۲.۵ همت مستمری به مددجویان خراسان رضوی | حدود ۶۷ هزار نفر، مشمول دریافت کمک‌های خاص هستند یادی از «ناصر دیوان کازرونی» نماد مقاومت ایران در جنگ جهانی اول | او ارتشی یک نفره بود علیه استعمار قطره قطره خون‌هایی که دریای عشق شدند فعالیت حدود ۳ هزار عطاری در مشهد | کمتر از ۱۵۰۰ عطاری مجوز فعالیت قانونی دارند راز عجیب پیداشدن اسکلت مرد روی تخت خانه متروکه در مشهد + عکس هشدار خود مراقبتی برای شهروندان در کلانشهر مشهد صادر شد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) وقتی «گریه واجب» می‌شویم! هرآنچه باید درباره روش های مصرف، نگهداری و پخت برنج بدانید | راه و رسم پلوخوری اماواگر‌های بیمه فرزند پسر بالای ۱۸ سال آغاز مرحله منطقه‌ای سیزدهمین دوره مسابقات مناظره دانشجویان در مشهد دفع انگل با این میوه خوشمزه! شاخص BMI | معیار دقیق سلامت یا گمراه‌کننده برای ورزشکاران؟ جست‌وجوی اسامی مصدومان انفجار بندرعباس به تفکیک مراکز درمانی با هوش مصنوعی مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی: سالانه ۸۰۰ نفر بر اثر سوانح کار در کشور جان خود را از دست می‌دهند دیار امام‌رضا(ع)، همدرد بندرعباس | آمادگی خراسان رضوی برای خدمت‌رسانی به حادثه‌دیدگان بندر شهید رجایی صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش‌های رگباری (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سرفه‌های مظنون به کرونا

  • کد خبر: ۱۹۸۴۶
  • ۱۴ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۰:۲۰
سرفه‌های مظنون به کرونا
درگیرشدن همزمان کرونا ویروس جدید یا همان «کووید ۱۹ » با بیماری آنفلوانزا در کشور، باعث‌شده تا موارد آنفلوانزا نیز به حساب کرونا بیاید و بیماران مبتلا به آنفلوانزا، نگران کرونایی‌شدن خود باشند.
به گزارش شهرآرانیوز، در روز‌هایی که مسئولان وزارت بهداشت و جامعه پزشکی کشور مدام مصاحبه و گفتگو می‌کنند تا استرس و اضطراب مردم از کرونا کمتر شود، اما همچنان این ترس و وحشت در وجود اغلب ما رخنه کرده و مدام بیم آن داریم که شاید ما هم کرونا گرفته‌ایم. این درحالی است که براساس اظهارات علمی پزشکان، میزان مرگ و میر در مبتلایان به کرونا ویروس جدید، حدود ۲ درصد است.
آن طور که مسعودمردانی عضو کمیته کشوری کرونا و فوق تخصص بیماری‌های عفونی و گرمسیری، گفته است: در ۲۰ درصد موارد کرونا ویروس با علامت همراه است که از این ۲۰ درصد، فقط ۲.۵ درصد آن‌ها با فرم شدید بیماری مواجه می‌شوند که نیاز به بستری‌شدن دارند.
وی با عنوان این مطلب که موارد مرگ و میر کرونا ویروس بین دو تا سه درصد است، تاکیدکرد: میزان مرگ و میر در بیمارانی که بستری می‌شوند، ۱۳ درصد است و این آمار برای بیمارانی که به آی سی یو منتقل می‌شوند، ممکن است افزایش یابد.
در همین حال، عاطفه عابدینی فوق تخصص ریه، با عنوان این مطلب که کرونا ویروس می‌تواند علائمی نظیر آنفلوانزا یا سرماخوردگی ساده در بیمار ایجاد کند، گفت: سرماخوردگی و آنفلوانزا دستگاه تنفسی فوقانی را درگیر می‌کنند در حالی که در کروناویروس دستگاه تنفسی تحتانی یعنی خود ریه بیشتر درگیر می‌شود.
وی ادامه داد: آبریزش بینی، درگیری سینوس‌ها و عطسه بیشتر در سرماخوردگی و آنفلوانزا دیده می‌شود، اما در کروناویروس کمتر شایع است، به گونه‌ای که در کرونا کمتر از ۵ درصد موارد آبریزش بینی دارند، البته ممکن است فرد مبتلا به کرونا احساس گرفتگی بینی را داشته باشد.
این فوق تخصص بیماری‌های ریوی، با بیان اینکه این روز‌ها در پیک آنفلوانزای B نیز قرار داریم و بسیاری از مراجعان مبتلا به این نوع آنفلوانزا هستند، ادامه داد: بیماران دارای علائم خفیف از تجمع در مراکز درمانی پرهیز کرده و خود را در معرض ابتلاء قرار ندهند.
عابدینی افزود: توصیه ما این است که مردم پزشک خود باشند؛ زیرا حتی اگر کروناویروس خفیف هم گرفته باشند واقعاً نیاز به درمان خاصی ندارد و در این شرایط تنها درمان‌های حمایتی مانند ضدسرفه، ضد درد و تب بر، استراحت در منزل، مصرف مایعات و رعایت بهداشت کفایت می‌کند. فقط کافی است دست‌ها را مدام با آب و صابون شستشو دهیم و از رفتن به محیط‌های شلوغ خودداری کرده و ماندن در خانه را به همه تفریحات خودمان ترجیح دهیم.
 
منبع:  مهر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->