یسنا دیدار، دختر ناپدیدشده ترکمن، بالاخره پیدا شد + فیلم انجمن تجارت الکترونیک تهران دریافت مالیات بر ارزش افزوده از تاکسی‌های اینترنتی را غیرقانونی خواند برنامه‌ریزی برای جلسات و قرارها با قابلیت جدید واتساپ Google Photos به زودی می‌تواند کیفیت ویدیوهایتان را بهبود دهد ویدئو | سگ رباتیک «بوستون داینامیکس» در لباس خزدار! ویدئو | اضافه‌شدن بچه غول به کلش آو کلنز! رایتل، تنها اپراتوری که سرعت اینترنت ۴G را افزایش داده است مرورگر محبوب Arc بالاخره برای ویندوز هم منتشر شد الگوریتم جدید اینستاگرام به محتواهای دست اول اهمیت می‌دهد هوش مصنوعی آرتروز را ۸ سال زودتر تشخیص می‌دهد | التهاب محرک اصلی آسیب مفصلی در آرتروز گذری بر خدمات ارزنده پروفسور علی اکبر جلالی ملقب به «پدر فناوری اطلاعات ایران» | سرعت به وقت خدمت ویژگی جدید Community Game Help برای پلی‌استیشن ۵ منتشر شد | راهنمای ویدئویی بازی‌ها رباتی که برای یادگیری رفتار انسان فقط به ۲۴ ساعت زمان نیاز دارد! + ویدئو معرفی بازی «مردم پنهان» Hidden Folks (اندروید، IOS) + دانلود نسخۀ جدید ناتینگ فون ۲a رونمایی شد + مشخصات و قیمت سرانجام گوگل پلی می‌تواند دو برنامه را به طور همزمان دانلود کند بسیاری از اپلیکیشن‌های پیش‌فرض در iOS ۱۸ به‌روز می‌شوند سامسونگ اولین گوشی اندرویدی‌اش را ۱۵ سال پیش رونمایی کرد کدام مناطق و محلات مشهد دارای اینترنت فیبر نوری هستند؟ جزئیاتی تازه از قابلیت AI Explorer در ویندوز ۱۱ تریلر نسخه Early Access بازی No Rest for the Wicked
سرخط خبرها

نخستین آزمایش ایران برای اعزام انسان به فضا انجام شد

  • کد خبر: ۱۹۸۷۲۶
  • ۱۵ آذر ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۲
نخستین آزمایش ایران برای اعزام انسان به فضا انجام شد
رئیس سازمان فضایی ایران گفت: برای هدف نهایی اعزام انسان به فضا، تست‌های بسیار متعددی بایستی انجام شود و این نخستین تستی بود که باموفقیت انجام گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز حسن سالاریه در یک برنامه تلویزیونی درباره پرتاب موفقیت‌آمیز جدیدترین کپسول زیستی ایران گفت: پرتاب امروز یک پرتاب زیرمداری است و باتوجه به کارکرد و عملکرد بخش‌های مختلف و با توجه به افزایش قابل توجهی که در حجم و جرم کپسول در قیاس با کپسول‌هایی که در گذشته مورد تست قرار گرفته بود، لازم بود تست‌های جدیدی انجام شود.

سالاریه گفت: کپسول‌های زیستی در حوزه پرتاب نیز بایستی با شتاب مناسب و با شرایط مناسبی در فضا قرار بگیرند و این تستِ زیرمداری به ما کمک کرد که پرتابگر نیز با موفقیت تست شود و بعد از پرتابِ در ارتفاع ۱۳۰ کیلومتری و رهاشدن از این ارتفاع، ما شاهد بازگشت کپسول به شرایط جو غلیظ بودیم که این مورد نیز با موفقیت انجام شد.

رئیس سازمان فضایی ایران گفت: تست زیرسیستم‌های مختلف از حوزه‌های مختلف زیرسیستم‌های مخابراتی و همچنین زیرسیستم‌های توان و اجزای مختلفی که پایش شرایط زیستی را برای ما انجام می‌دهند انجام شد و در کنار اینها، پایش شرایط فشار، دما و سطح اکسیژن نیز انجام می‌شود.

وی ادامه داد: درنهایت بعد از فرود کپسول بر روی زمین، تست سپر فناشونده که نقش مهمی در کپسول زیستی را دارد و بخش عمده‌ای از انرژی کپسول در هنگام پرتاب و برخورد به زمین می‌گیرد نیز با موفقیت انجام شد.

سالاریه گفت: این تست، مقدمه‌ای برای سلسله عملیاتی است که در آینده‌ای نزدیک از کپسول‌هایی از همین خانواده و اجرام بالاتر خواهیم داشت که قابلیت حمل یک موجود زنده در قد و قواره انسان را به فضا داشته باشند.

رئیس سازمان فضایی گفت: برای هدف نهایی اعزام انسان به فضا، تست‌های بسیار متعددی بایستی انجام شود و این نخستین تستی بود که باموفقیت انجام گرفت و در آینده تست‌های دیگری با کپسول‌های سنگین‌تر از این خانواده با پرتابگر‌های سنگین‌تر تکرار خواهد شد تا به مرحله‌ای برسیم تا قابلیت اطمینان لازم را برای اعزام فضانورد داشته باشیم.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->