کابل‌کشی داخلی فیبر نوری برای مشترکان مخابرات تا پایان سال ۱۴۰۴ رایگان شد پیش‌ثبت‌نام فعالسازی eSIM ایرانسل آغاز شد + روش ثبت نام ویدئو | تست خشونت ربات انسان‌نمای Unitree G۱ iOS ۲۶ ممکن است موقتاً عمر باتری دستگاه را کاهش دهد آپدیت بزرگ iOS ۲۶ با ویژگی‌های مهم منتشر شد | از طراحی شیشه‌ای تا هوش مصنوعی اپل کدام گوشی‌های اندروید و آیفون از eSIM پشتیبانی می‌کنند؟ پیش‌ثبت‌نام فعال سازی eSIM همراه اول آغاز شد + آموزش ثبت‌نام سامسونگ: آپدیت امنیتی گوشی‌های گلکسی را همین حالا نصب کنید (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) اولین تصاویر واقعی از جعبه آیفون ۱۷ و آیفون ایر منتشر شد توافق اولیه آمریکا و چین بر سر تغییر مالکیت تیک‌تاک پیشنهاد کمیسیون صنایع و معادن مجلس برای تشکیل سازمان ملی هوش مصنوعی چگونه از چت‌جی‌پی‌تی در دانشگاه استفاده کنیم که تقلب محسوب نشود؟ آیا آیفون ۱۷ پرو و ۱۷ پرو مکس از شارژ فوق‌سریع پشتیبانی می‌کنند؟ آخرین خبر از پرونده قاچاق آیفون: ۱۱ مدیر متخلف ممنوع‌الخروج شدند سند هوش مصنوعی خراسان رضوی تدوین می‌شود تلاش آمریکا برای حل بحران مسکن با چاپ سه‌بُعدی! رمزارزها در آستانه آلت‌سیزن | پیش‌بینی‌ها برای ۲۰۲۵ همراه اول، اولین‌ اپراتوری که از فناوری سیم‌کارت الکترونیکی (eSIM) در ایران پشتیبانی می‌کند همه چیز درباره eSIM یا سیم کارت الکترونیکی: مزایا، معایب و کاربردها مشکل کاهش بازدید استوری‌های متوالی اینستاگرام حل شد کاهش علاقه دانش‌اموزان به رشته ریاضی تهدید جدی برای تربیت متخصصان هوش مصنوعی در کشور
سرخط خبرها

نخستین آزمایش ایران برای اعزام انسان به فضا انجام شد

  • کد خبر: ۱۹۸۷۲۶
  • ۱۵ آذر ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۲
نخستین آزمایش ایران برای اعزام انسان به فضا انجام شد
رئیس سازمان فضایی ایران گفت: برای هدف نهایی اعزام انسان به فضا، تست‌های بسیار متعددی بایستی انجام شود و این نخستین تستی بود که باموفقیت انجام گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز حسن سالاریه در یک برنامه تلویزیونی درباره پرتاب موفقیت‌آمیز جدیدترین کپسول زیستی ایران گفت: پرتاب امروز یک پرتاب زیرمداری است و باتوجه به کارکرد و عملکرد بخش‌های مختلف و با توجه به افزایش قابل توجهی که در حجم و جرم کپسول در قیاس با کپسول‌هایی که در گذشته مورد تست قرار گرفته بود، لازم بود تست‌های جدیدی انجام شود.

سالاریه گفت: کپسول‌های زیستی در حوزه پرتاب نیز بایستی با شتاب مناسب و با شرایط مناسبی در فضا قرار بگیرند و این تستِ زیرمداری به ما کمک کرد که پرتابگر نیز با موفقیت تست شود و بعد از پرتابِ در ارتفاع ۱۳۰ کیلومتری و رهاشدن از این ارتفاع، ما شاهد بازگشت کپسول به شرایط جو غلیظ بودیم که این مورد نیز با موفقیت انجام شد.

رئیس سازمان فضایی ایران گفت: تست زیرسیستم‌های مختلف از حوزه‌های مختلف زیرسیستم‌های مخابراتی و همچنین زیرسیستم‌های توان و اجزای مختلفی که پایش شرایط زیستی را برای ما انجام می‌دهند انجام شد و در کنار اینها، پایش شرایط فشار، دما و سطح اکسیژن نیز انجام می‌شود.

وی ادامه داد: درنهایت بعد از فرود کپسول بر روی زمین، تست سپر فناشونده که نقش مهمی در کپسول زیستی را دارد و بخش عمده‌ای از انرژی کپسول در هنگام پرتاب و برخورد به زمین می‌گیرد نیز با موفقیت انجام شد.

سالاریه گفت: این تست، مقدمه‌ای برای سلسله عملیاتی است که در آینده‌ای نزدیک از کپسول‌هایی از همین خانواده و اجرام بالاتر خواهیم داشت که قابلیت حمل یک موجود زنده در قد و قواره انسان را به فضا داشته باشند.

رئیس سازمان فضایی گفت: برای هدف نهایی اعزام انسان به فضا، تست‌های بسیار متعددی بایستی انجام شود و این نخستین تستی بود که باموفقیت انجام گرفت و در آینده تست‌های دیگری با کپسول‌های سنگین‌تر از این خانواده با پرتابگر‌های سنگین‌تر تکرار خواهد شد تا به مرحله‌ای برسیم تا قابلیت اطمینان لازم را برای اعزام فضانورد داشته باشیم.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->