ویدئو| مصائب یک زخم کاری | زخم‌پای دیابتی چه عارضه‌ای را برای مبتلایان به مرض قند درپی دارد؟ پلمب ملک مجری معروف صداوسیما درپی صدور حکم تخلیه علیه مستأجرانش معدن زغال‌سنگ کلات غرب در آزادشهر استان گلستان ریزش کرد (۲۴ آبان ۱۴۰۳) + جزئیات نگاهی به اثربخشی گیاهان دارویی در حوزه داروسازی مهلت ثبت‌نام در آزمون دکتری ۱۴۰۴، امروز (۲۴ آبان ۱۴۰۳) پایان می‌یابد واکسیناسیون ۱۰۰ درصدی سگ‌های صاحب‌دار در خراسان رضوی تا پایان ۱۴۰۳ دلیل اجرا نشدن حکم قصاص قاتل جوان بسیجی در تهران چه بود؟ + عکس مرگ مشکوک ۳ برادر ایرانی در ترکیه + فیلم بلاهایی که مصرف بی‌رویه «آموکسی‌کلاو» بر سرمان می‌آورد پلیس مخالف تاریکی معابر و قطع برق بزرگراه‌هاست کشف ۲.۵ میلیارد تومان انواع داروی قاچاق در غرب تهران گره‌های ترافیکی درپی خاموشی چراغ‌های راهنمایی | تقاطع بی‌برقی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، ۲۴ آبان ۱۴۰۳) | افزایش دما در مشهد تا ۱۳ درجه طی روز جمعه پروتئینی که وجودش باعث گسترش بیماری پارکینسون در بدن می‌شود حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی بعد از متناسب‌سازی چقدر می‌شود؟ + فیلم نحوه محاسبه افزایش حقوق متناسب‌سازی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی حقی قانونی است سبقت مشهد از تهران در حوزه درمان سرطان آسیب‌های برخی از محصولات دیابتی | حقایقی تلخ از خوراکی‌های بیماری شیرین برنامه «طرح پزشک خانواده» چیست؟ تصادف در کاشمر ۴ کشته و مصدوم بر جای گذاشت (۲۴ آبان ۱۴۰۳) توصیه‌هایی برای پیشگیری از دیابت زلزله ۴.۱ ریشتری بهاباد یزد را لرزاند (۲۴ آبان ۱۴۰۳) زلزله در کاشمر ۱۱ مصدوم بر جای گذاشت (۲۴ آبان ۱۴۰۳) پیش‌بینی ورود سامانه بارشی به کشور از دوشنبه (۲۸ آبان ۱۴۰۳) زنی که شوهرش با کلنگ ۳ ضربه به سرش زده بود، دیروز جان باخت | جنایت در خانه تاریک مظفری: پژوهش اولویت اول کشور و استان است | رونمایی از پوستر نمایشگاه هفته پژوهش در خراسان رضوی مهار آتش سوزی در شهرک صنعتی نور مازندران| خسارات بسیار سنگین برآورد می‌شود وزارت کشور عهده‌دار تأمین امنیت امتحانات نهایی شد مردی که بعد از قتل همسرش، اموال او را تصاحب کرد برف و باران جاده‌های خراسان رضوی را لغزنده کرد (۲۳ آبان ۱۴۰۳) قصاص برای مردی که برای دومین بار، زن کشت قتل رفیق قدیمی با شلیک مرگبار مرد شکارچی
سرخط خبرها

چقدر از ظرفیت دانشگاهیان در شهرداری و شورای شهر مشهد استفاده شده است؟

  • کد خبر: ۱۹۸۸۵۰
  • ۱۶ آذر ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۹
چقدر از ظرفیت دانشگاهیان در شهرداری و شورای شهر مشهد استفاده شده است؟
عضو کمیسیون برنامه، بودجه، فناوری اطلاعات و منابع انسانی شورای اسلامی شهر مشهد گفت: استفاده علمی از اندیشمندان لزوماً استفاده به‌عنوان کارمند نیست. ما در قالب پروژه‌های پژوهشی با پژوهشگران ارتباط داریم و از ظرفیت آنان استفاده می‌کنیم.

رومینا مالوف|مهدی ناصحی در گفت‌وگو با خبرنگار شهرآرانیوز به مناسبت روز دانشجو بیان کرد: شهرداری به‌واسطه حجم خدماتی که به مردم ارائه می‌دهد، جزو مهم‌ترین سازمان‌هایی است که در خط مقدم خدمت به مردم قرار دارد.

وی در ادامه با توجه به ارتباط روزمره مردم با شهرداری اذعان کرد: مردم به صورت روزانه و در طول هفته با شهرداری در ارتباطند و این موضوع باعث شده در حوزه مدیریت شهری، شورای اسلامی شهر و شهرداری موضوعات را کاملاً به‌صورت علمی بررسی کنیم و با توجه به اینکه نیاز‌های مردم روزبه‌روز در حال تغییر است و همچنین خدماتی که ارائه می‌دهیم، خدمات ثابتی نیست؛ لازم است ارتباط همگانی با جامعه پژوهشگران، اساتید دانشگاه و دانشجویان داشته باشیم و از آخرین اطلاعات علمی روز دنیا بهره‌مند شویم و مشارکت صاحب‌نظران را در طرح‌های اجرایی خود داشته باشیم.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه، فناوری اطلاعات و منابع انسانی درخصوص دستیابی به این اهداف، افزود: برای رسیدن به این هدف، مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر و همچنین دفتر مطالعات در شهر تشکیل شده که وظیفه آن، ارتباط با نخبگان و اندیشمندان برای شناسایی مسائل و پیداکردن راهکارهای به‌روز برای حل آن‌هاست.

ناصحی در ادامه بیان کرد: با توجه به سطح تأثیرگذاری ارائه خدمات به مردم، لازم است این ارتباط در بالاترین سطح باشد. ما کنفرانس بین‌المللی مدیریت آموزش شهری داشته‌ایم و همچنین در هفته گذشته، نمایشگاه هفته پژوهش با مشارکت سایر دستگاه‌ها و دانشگاه‌ها را برگزار کردیم که در قالب آن، تفاهم‌نامه‌های خوبی شکل گرفت و امیدواریم بتوانیم با دستگاه‌های اجرایی مختلف و دانشگاه‌ها در قالب تفاهم‌نامه‌های امضا شده، همکاری و اقدامات مثبتی در این حوزه انجام دهیم.

وی در پاسخ به این سؤال که در شورای شهر چه میزان از این ظرفیت استفاده شده و آیا دانشجویی جذب شهرداری یا شورای شهر شده است یا خیر، اظهار کرد: استفاده از اندیشمندان، لزوماً استفاده به‌عنوان کارمند نیست. ما در قالب پروژه‌های پژوهشی با پژوهشگران ارتباط داریم و از ظرفیت آنان استفاده می‌کنیم. وضعیت اداری و ساختاری ما اجازه نمی‌دهد که تعداد قابل توجهی از آنان را جذب کنیم و شاید آن‌ها در فضای بیرون فعالیت بهتر و مفیدتری داشته باشند.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه، فناوری اطلاعات و منابع انسانی درخصوص استفاده از ظرفیت اندیشمندان گفت: مرکز پژوهش‌ها در قالب کارگروه‌های مختلف از ظرفیت اندیشمندان و پژوهشگران استفاده می‌کند و پروژه‌های پژوهشی با اولویت‌بندی سیاست‌ها و نیاز‌ها تعریف و انجام می‌شود.

دانشجویان به شهرداری نزدیک شده اند

ناصحی درباره نحوه ارتباط با دانشگاه‌ها مخصوصاً دانشگاه فردوسی بیان کرد: مهم‌ترین کنفرانس بین‌المللی مدیریت شهری با رویکرد بازآفرینی و مسکن شهری که در یازدهمین دوره ملّی و سومین دوره بین‌المللی برگزار شد، حاصل تعامل با دانشگاه فردوسی مشهد بود. نتایج این مقالات در قالب بحث‌هایی برای ابلاغ به شهرداری در حال آماده‌سازی است که بتواند مشکلات ما را چه در فرآیند و چه در حوزه حل‌وفصل کند.

وی درخصوص شاخص‌ترین فعالیت دانشجویی طی ۳سال مدیریت خود که دانشجویان را به شهرداری نزدیک کرده است، اذعان کرد: چندین پروژه پژوهشی در این دوره انجام شد که می‌توانید برای به‌دست آوردن جزئیات آنان، در مرکز پژوهش‌ها عناوین آن را سؤال کنید. در حوزه‌های مختلف کمیسیون تخصصی پژوهش‌های مختلفی انجام شده و خروجی متفاوتی گرفته شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->