حادثه در یک شهربازی تهران| ۳۱ نفر نجات پیدا کردند در پی حمله یک سگ ولگرد ۹ نفر در سبزوار مصدوم شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم بارش‌های رگباری تا پایان هفته اسکان بیش از ۱۰۲ هزار زائر در فضا‌های آموزشی مشهد | آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) تعطیل است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی کشور در پی تشدید بارش باران (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) «اوتیسم»، درخودماندگی خاموش | از هر ۷۰ نوزاد، یک نفر به اوتیسم مبتلا می‌شود علت تعطیلی دانشگاه‌های یزد در روز‌های شنبه و یکشنبه (۱۶ و ۱۷ فروردین ۱۴۰۴) چیست؟ انفجار مین در سردشت یک مصدوم بر جای گذاشت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) آیا رژیم غذایی پرنمک خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد؟ زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند برقراری ۷۲۸۰۰۰ تماس با اورژانس در نوروز توصیه‌های ایمنی برای سیزده بدر | در این مکان‌ها مستقر نشوید تصادف‌های صبح سیزده‌بدر در مشهد؛ ۱۴ مصدوم در دو حادثه رانندگی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) معرفی ۲۲ هزار مرکز غیر بهداشتی به مراجع قضایی ۱۳ فروردین، بهانه‌ای برای آشتی با طبیعت است | مشهد، پرچمدار ترویج فرهنگ احترام به طبیعت باشد جان باختن ۷۴۷ مسافر نوروزی در ۱۸ روز استقرار ۳۹ آمبولانس و موتورلانس در بوستان‌های خراسان‌رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) گذراندن زمان در طبیعت، فواید بسیاری در حفظ سلامت روان دارد تولد نوزاد با وزن حدود ۴کیلو و ۹۰۰ گرم در قوچان  (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) ورود سامانه بارشی جدید از جمعه (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) ۱۳ فروردین، از افسانه پوریم تا جشن طبیعت ماهی های قرمز را فردا در رودخانه ها رها نکنید!+ویدئو تردد از تهران به شمال ممنوع شد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) مقصران سانحه واژگونی اتوبوس کرمان _ مشهد شناسایی شدند ماجرای فرود اضطراری هواپیمای کویتی در فرودگاه زاهدان چه بود؟ ترافیک سنگین در جاده‌های شمال (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) شمار جان‌باختگان ناشی از تصادفات در نوروز ۱۴۰۴، به ۷۰۴ نفر رسید (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پایان گروگان‌گیری پدر آیسان اسلامی بلاگر معروف پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی برای ۱۲ و ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ یک کنشگر محیط زیست: مردم در سیزده‌به‌در، جز ردپا چیزی در طبیعت باقی نگذارند آغاز موج بازگشت مسافران نوروزی | احتمال اعمال محدودیت‌های مقطعی در محور‌های شمالی
سرخط خبرها

چقدر از ظرفیت دانشگاهیان در شهرداری و شورای شهر مشهد استفاده شده است؟

  • کد خبر: ۱۹۸۸۵۰
  • ۱۶ آذر ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۹
چقدر از ظرفیت دانشگاهیان در شهرداری و شورای شهر مشهد استفاده شده است؟
عضو کمیسیون برنامه، بودجه، فناوری اطلاعات و منابع انسانی شورای اسلامی شهر مشهد گفت: استفاده علمی از اندیشمندان لزوماً استفاده به‌عنوان کارمند نیست. ما در قالب پروژه‌های پژوهشی با پژوهشگران ارتباط داریم و از ظرفیت آنان استفاده می‌کنیم.

رومینا مالوف|مهدی ناصحی در گفت‌وگو با خبرنگار شهرآرانیوز به مناسبت روز دانشجو بیان کرد: شهرداری به‌واسطه حجم خدماتی که به مردم ارائه می‌دهد، جزو مهم‌ترین سازمان‌هایی است که در خط مقدم خدمت به مردم قرار دارد.

وی در ادامه با توجه به ارتباط روزمره مردم با شهرداری اذعان کرد: مردم به صورت روزانه و در طول هفته با شهرداری در ارتباطند و این موضوع باعث شده در حوزه مدیریت شهری، شورای اسلامی شهر و شهرداری موضوعات را کاملاً به‌صورت علمی بررسی کنیم و با توجه به اینکه نیاز‌های مردم روزبه‌روز در حال تغییر است و همچنین خدماتی که ارائه می‌دهیم، خدمات ثابتی نیست؛ لازم است ارتباط همگانی با جامعه پژوهشگران، اساتید دانشگاه و دانشجویان داشته باشیم و از آخرین اطلاعات علمی روز دنیا بهره‌مند شویم و مشارکت صاحب‌نظران را در طرح‌های اجرایی خود داشته باشیم.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه، فناوری اطلاعات و منابع انسانی درخصوص دستیابی به این اهداف، افزود: برای رسیدن به این هدف، مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر و همچنین دفتر مطالعات در شهر تشکیل شده که وظیفه آن، ارتباط با نخبگان و اندیشمندان برای شناسایی مسائل و پیداکردن راهکارهای به‌روز برای حل آن‌هاست.

ناصحی در ادامه بیان کرد: با توجه به سطح تأثیرگذاری ارائه خدمات به مردم، لازم است این ارتباط در بالاترین سطح باشد. ما کنفرانس بین‌المللی مدیریت آموزش شهری داشته‌ایم و همچنین در هفته گذشته، نمایشگاه هفته پژوهش با مشارکت سایر دستگاه‌ها و دانشگاه‌ها را برگزار کردیم که در قالب آن، تفاهم‌نامه‌های خوبی شکل گرفت و امیدواریم بتوانیم با دستگاه‌های اجرایی مختلف و دانشگاه‌ها در قالب تفاهم‌نامه‌های امضا شده، همکاری و اقدامات مثبتی در این حوزه انجام دهیم.

وی در پاسخ به این سؤال که در شورای شهر چه میزان از این ظرفیت استفاده شده و آیا دانشجویی جذب شهرداری یا شورای شهر شده است یا خیر، اظهار کرد: استفاده از اندیشمندان، لزوماً استفاده به‌عنوان کارمند نیست. ما در قالب پروژه‌های پژوهشی با پژوهشگران ارتباط داریم و از ظرفیت آنان استفاده می‌کنیم. وضعیت اداری و ساختاری ما اجازه نمی‌دهد که تعداد قابل توجهی از آنان را جذب کنیم و شاید آن‌ها در فضای بیرون فعالیت بهتر و مفیدتری داشته باشند.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه، فناوری اطلاعات و منابع انسانی درخصوص استفاده از ظرفیت اندیشمندان گفت: مرکز پژوهش‌ها در قالب کارگروه‌های مختلف از ظرفیت اندیشمندان و پژوهشگران استفاده می‌کند و پروژه‌های پژوهشی با اولویت‌بندی سیاست‌ها و نیاز‌ها تعریف و انجام می‌شود.

دانشجویان به شهرداری نزدیک شده اند

ناصحی درباره نحوه ارتباط با دانشگاه‌ها مخصوصاً دانشگاه فردوسی بیان کرد: مهم‌ترین کنفرانس بین‌المللی مدیریت شهری با رویکرد بازآفرینی و مسکن شهری که در یازدهمین دوره ملّی و سومین دوره بین‌المللی برگزار شد، حاصل تعامل با دانشگاه فردوسی مشهد بود. نتایج این مقالات در قالب بحث‌هایی برای ابلاغ به شهرداری در حال آماده‌سازی است که بتواند مشکلات ما را چه در فرآیند و چه در حوزه حل‌وفصل کند.

وی درخصوص شاخص‌ترین فعالیت دانشجویی طی ۳سال مدیریت خود که دانشجویان را به شهرداری نزدیک کرده است، اذعان کرد: چندین پروژه پژوهشی در این دوره انجام شد که می‌توانید برای به‌دست آوردن جزئیات آنان، در مرکز پژوهش‌ها عناوین آن را سؤال کنید. در حوزه‌های مختلف کمیسیون تخصصی پژوهش‌های مختلفی انجام شده و خروجی متفاوتی گرفته شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->