به گزارش شهرآرانیوز رییس بیمارستان مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی اکبر روز پنجشنبه گفت: این طرح با هدف کاهش اضطراب کودکان در محیطهای درمانی برای سومین سال متوالی طی روزهای ۱۴ تا ۱۶ آذرماه در این برپا شد.
دکتر سید علی جعفری افزود: بیمارستان عروسکی یکی از طرحهای خوب دانشگاه علوم پزشکی مشهد است که در سالهای گذشته توسط دانشجویان دانشکده پزشکی و با هدف کاهش اضطراب کودکان در محیطهای درمانی اجرا شده است و اکنون پس از پاندمی کرونا برای سومین سال متوالی اجرا میشود.
وی بیان کرد: در قالب پروژه یاد شده طی مدت سه روز حدود ۱۵۰ نفر از دانشجویان دختر و پسر دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رشتههای دندانپزشکی، پزشکی و پرستاری و ... بین ۱۲۰ تا ۱۵۰ کودک سه تا ۶ سال را زیر پوشش برنامههای آموزشی خود قرار میدهند.
رییس بیمارستان مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی کودکان اکبر ادامه داد: هدف از این طرح رفع اضطراب کودکان از محیط درمان، روپوش سفید و همچنین تعامل بیشتر دانشجویان پزشکی و دندانپزشکی با کودکان است.
وی گفت: بیمارستان عروسکی در قالب بازی درمانی انجام میشود به طوریکه کودکان، پدر و مادر عروسکهای خود میشوند و آنها را نزد پزشک میآورند و درمانهای نمادین برای آنها انجام میشود و بدین صورت کودک در مواجهه با محیط درمان اضطراب کمتری پیدا میکند و از طرفی احساس مسئولیت پذیری را نیز تجربه میکند.
جعفری افزود: در کنار این برنامه ایستگاههای تغذیه، بهداشت دهان و دندان، آموزش اعضای بدن، پخش انیمیشن، آموزش رنگ آمیزی و نقاشی برای کودکان در نظر گرفته شده است.
وی ادامه داد: بیمارستان اکبر با ۲۵۰ تخت بیمارستانی هم اکنون با ضریب اشغال تخت بیش از ۹۰ درصد به عنوان مجهزترین و بزرگترین بیمارستان فوق تخصصی اطفال در شمال شرق کشور مطرح است.
بیمارستان ٢٥٠ تختخوابی فوق تخصصی کودکان اکبر از مراکز درمانی تخصصی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد است که سال ۱۳۹۶ توسط جمعی از شهروندان نیکوکار در همراهی با خانواده نیکوکار «علیزاده» در فضایی به مساحت ۲۲ هزار مترمربع به بهرهبرداری رسید.
منبع: ایرنا