توضیحات معاون اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی درباره تعطیلی ۳ روزه تئاتر‌های طنز و موزیکال در مشهد نمایشگاه «فَرّ و هنر» در مشهد | بازخوانی فردوسی با زبان خوشنویسی لحظه پیدا کردن بالگرد شهدای خدمت برای اولین بار از تلویزیون پخش می‌شود (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) آغاز یک سریال کمدی و جنایی در تلویزیون آمار فروش نمایش‌های روی صحنه تئاتر در مشهد طی هفته گذشته (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) شاهنامه؛ افسانه‌ای برای همیشه قدردانی از جمشید هاشم‌پور در تئاتر شهر برگزاری کارگاه ویژه روایتگری  تصویری از شهدای خدمت در مشهد صددام در گیشه می‌تازد | آمار فروش فیلم‌های سینمای ایران تحسین خواننده آمریکایی در جشنواره کن نمایشگاه کتاب تهران فرصتی برای ناشران جوان است بازگشت مل گیبسون به سینمای مذهبی با فیلم «رستاخیز مسیح» افتتاحیه سیاسی کن ۲۰۲۴، از جنگ غزه و اوکراین تا سیاست‌های آمریکا رونمایی از کتاب الهه در خانه سینما درخشش ترانه در دهه‌های اخیر آمار فروش سینما‌های خراسان‌رضوی در هفته گذشته (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) تشویق ۵ دقیقه‌ای خواکین فینیکس در جشنواره کن
سرخط خبرها

پای خالق بمب اتمی به سینما‌های ژاپن باز شد

  • کد خبر: ۱۹۸۹۴۲
  • ۱۶ آذر ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۶
پای خالق بمب اتمی به سینما‌های ژاپن باز شد
مخاطبان ژاپنی سرانجام می‌توانند فیلم زندگی‌نامه «اوپنهایمر»، خالق بمب اتمی را در سینما‌های این کشور تماشا کنند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فیلم سینمایی «اوپنهایمر» در حالی سرانجام مجوز اکران در سینما‌های ژاپن را گرفت که انتقاد‌هایی مبنی بر اینکه این فیلم بمب‌های اتمی هیروشیما و ناکازاکی را بی‌اهمیت جلوه داده است، مظرح شده بود.

کمپانی «Bitters End» پخش کننده فیلم در ژاپن اعلام کرد این فیلم که به بررسی معضل اخلاقی رابرت اوپنهایمر در مورد نقش کلیدی او در اولین حمله هسته‌ای جهان در ۶ اوت ۱۹۴۵ می‌پردازد، در سال ۲۰۲۴ در این کشور آسیایی اکران خواهد شد.

در بیانیه‌ای که در رسانه‌های ژاپنی منتشر شد، این شرکت اعلام کرد موضوع فیلم از اهمیت بالایی برخوردار است و برای ژاپنی‌ها معنای خاصی دارد، بنابراین تصمیم گرفتیم پس از بحث‌ها و ملاحظات مختلف آن را در ژاپن منتشر کنیم.

فیلم سینمایی «اوپنهایمر» در ماه آگوست در کره جنوبی اکران شد و در چین و دیگر بازار‌های آسیایی نیز به روی پرده رفت، اما هیچ تاریخی برای اکران در ژاپن تعیین نشده بود.

«اوپنهایمر» با بازی کیلیان مورفی در نقش پدر بمب هسته‌ای، همچنین توسط گروه‌های ضد هسته‌ای به دلیل ناتوانی در به تصویر کشیدن وحشت واقعی ویرانی بمب‌های هیروشیما و ناکازاکی مورد انتقاد قرار گرفت، اتفاقی که در مجموع حدود ۲۰۰ هزار نفر را به کام مرگ فرستاد.

ویرانی‌هایی که بر دو شهر وارد شد که بسیاری در ایالات متحده معتقدند ژاپن چند روز بعد مجبور به تسلیم شد، در فیلم «اوپنهایمر» به نمایش گذاشته نشده است.

موفقیت تجاری «اوپنهایمر» احتمالا عاملی در تصمیم توزیع کننده ژاپنی برای اکران این فیلم باشد. «اوپنهایمر» از زمان انتشار در ژوئن ۲۰۲۳ تاکنون بیش از ۹۵۰ میلیون دلار در سراسر جهان درآمد داشته است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->