زمان اکران آثار هفته فیلم و عکس مشهد اعلام شد + جدول پخش پوستر بیست‌ونهمین هفته فیلم و عکس مشهد منتشر شد برنامه صداوسیما برای دلجویی از هموطنان اهل سنت بهرام افشاری و سروش طاهری در تور آمریکای شمالی با «چه کسی جوجه‌تیغی را کشت؟» فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) + زمان پخش مدیر پخش شبکه یک صداوسیما عزل شد| اعلام جرم علیه ۸ نفر چهره ماندگار | درباره جلال‌الدین معیریان، بنیان‌گذار چهره‌پردازی کلاسیک ایران سایه مات خندوانه | نگاهی به برنامه ۱۰۰۱ و انتظارات برآورده نشده آن گفت‌وگو با استادان دانشگاه‌های مشهد به‌مناسبت روز ملی معماری پرورده آفتاب ایران | مختصری در احوال و آثار شیخ بهایی روایتی سینمایی از یک قهرمان | گفتگو با عوامل فیلم سینمایی صیاد انتشار فراخوان جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان تفلیس آغاز اکران انیمیشن رویاشهر در سینما آیا نویسندگان پرفروش آینده دنیا باید ستاره فضای مجازی باشند؟ جایزه یک عمر دستاورد موسسه فیلم آمریکا برای فرانسیس فورد کوپولا فیلم کوتاه داستانی «جای خالی» در جشنواره ایتالیایی برنامه‌های رادیو به مناسبت سالروز شهادت امام‌جعفرصادق(ع) + زمان پخش اکران سیار انیمیشن «رؤیاشهر» در شهر‌های فاقد سینما درگذشت پاپ تماشاگران «مجمع کاردینال‌ها» را چند برابر کرد
سرخط خبرها

ضرورت تبلیغ تهاجمی

  • کد خبر: ۱۹۹۱۰۱
  • ۱۸ آذر ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۶
ضرورت تبلیغ تهاجمی
همان طور که خداوند پیغمبرش را ملزم می‌کند به اینکه باید آنچه را بر تو نازل شده است، برای مردم تبیین کنی، این رسالت پس از پیغمبر خاتم (ص) بر دوش ائمه اطهار (ع) و پس از آن بر عهده علمای دینی است که وظیفه بلاغ، بیان و تبیین را بر عهده دارند.

مسئله تبلیغ از آن دست مسائل مهمی است که رهبر معظم انقلاب بار‌ها بر آن تأکید داشته اند و در بیاناتشان درباره تبلیغ، حوزه علمیه را به اینکه رویکرد اساسی اش را تبلیغ قرار دهد، ترغیب کرده اند.

در یکی از جلسات اخیر که ایشان با حوزویان داشتند، باز هم مطرح کردند که اولویت اول حوزه‌های علمیه و وظیفه اصلی حوزویان و روحانیان دین تبلیغ است.

همان طور که خداوند پیغمبرش را ملزم می‌کند به اینکه باید آنچه را بر تو نازل شده است، برای مردم تبیین کنی، این رسالت پس از پیغمبر خاتم (ص) بر دوش ائمه اطهار (ع) و پس از آن بر عهده علمای دینی است که وظیفه بلاغ، بیان و تبیین را بر عهده دارند.

این رویکرد تبلیغ می‌تواند در جهت تدافعی باشد. ما هجمه‌هایی را از جانب دشمنان به آموزه‌های دینی، معارف دینی، اصول و محکمات دینی می‌بینیم که طبیعتا در برابر این‌ها باید رویکرد دفاعی داشته باشیم و به این شبهات و هجمه‌های دشمنان پاسخ بدهیم. اما مهم‌تر از رویکرد تهاجمی، تبلیغ است. چون دست ما از منابع پر است و محتوا‌های بسیار خوبی در اختیار داریم، به راحتی می‌توانیم عقاید و افکار دشمنان دین خدا را مورد هجمه قرار بدهیم.

اسلام عزیز در عرصه‌های گوناگون نظریاتی را تولید و معارفی را بیان کرده است که بشر در جریان زندگی روزمره اش به آن‌ها نیاز دارد.

دین به معنای یک بسته اجرایی در مسیر زندگی انسان که مبین سبک زندگی اسلامی است، می‌تواند با رویکرد هجمه‌ای در برابر سبک زندگی مطرح شده توسط دشمنان به کار بیاید. به عنوان مثال، امروز ما می‌توانیم درباره رویکرد غرب به زنان و دستاورد‌های آن‌ها که به اسم حقوق بشر به هویت انسانی زن لطمه وارد کرده و خانواده را از مسیر رشد و سعادتش خارج کرده است، هجمه ببریم و مدل جایگزینی را که اسلام عزیز معرفی کرده است، ارائه کنیم.

در حوزه‌های اقتصاد و سیاست نیز به همین نحو است. در این حوزه‌ها هم رویکردی که کشور‌های غربی و استکبار جهانی آن را عرضه کرده است، می‌تواند مورد هجمه قرار بگیرد؛ رویکرد‌هایی که نظام‌های سرمایه داری را توسعه می‌دهد. این‌ها باید در بستری فراگیر و با استفاده از همه ظرفیت به مردم برسد تا بیان شود که چه نقص‌ها و ایراداتی در مدل زندگی غربی وجود دارد.

اگر مردم با این موارد آشنا شوند، بی شک به دنبال مدل جایگزین بهتر هستند که آن را اسلام ارائه کرده است و ما وظیفه داریم آن مدل جایگزین را برای مردم تبیین و تبلیغ کنیم. بر این اساس، رویکرد تبلیغ هجمه‌ای برای این است که ما منابع غنی در اختیار داریم و اقداماتی که دشمنان ما انجام داده اند، ناکارآمد بوده است.. بنابراین وظیفه داریم همان گونه که برای ایجاد مؤلفه‌های تمدن اسلامی تلاش می‌کنیم، در کنار آن برای تبیین و تبلیغ آنچه از نظام غرب به زندگی انسان‌ها آسیب زده است نیز تلاش کرده و برای فروپاشی آن نظام منحط مردم را آگاه کنیم.

امروز ما با جنگ تبلیغاتی علیه مردم روبه رو هستیم و دشمنان نظام همواره تلاش می‌کنند دستاورد‌های نظام را مورد خدشه یا ناکارآمد جلوه دهند و در مقابل، برخی ضعف‌های ما را بزرگ کنند و حتی با تزویر نقاط قوت ما را نقاط ضعف جلوه بدهند. این نیاز به مقابله‌ای همه جانبه و ترکیبی با رویکرد تهاجمی دارد. بدین گونه که دستاورد‌های آن‌ها را که باعث فروپاشی نظام‌های فکری و خانوادگی بوده است، مورد هجمه قرار بدهیم. این‌ها در کنار یکدیگر ضرورت تبلیغ تهاجمی را برای ما بیش از پیش روشن می‌کند و ما باید با همه توان و ابزار در این معرکه جهاد وارد شویم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->