قیمت انواع میوه در میادین تره بار اعلام شد (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) کف کاذب مناسب فضا‌های پرتردد؛ چگونه بهترین سرمایه‌گذاری را انجام دهیم؟ بررسی قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) | رشد عجیب هایما ۸S بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) | قیمت دنا پلاس افت کرد ویدئو| وام ۶۵۰ میلیونی نهضت ملی مسکن به متقاضیان قبلی هم تعلق می‌گیرد افزایش ۳۰ درصد تولید و توزیع گوشت در خراسان رضوی در دهه پایانی صفر بررسی قیمت گوشت و مرغ در روز‌های پایانی ماه صفر در مشهد (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) + جدول فرایند ثبت وصدور تمامی مجوز‌های صادره توسط بانک مرکزی الکترونیکی شد راه دشوار اعتمادسازی دانش‌بنیان‌ها در بین صنایع هر باک بنزین سوپر وارداتی ۳.۵ میلیون تومان آب می‌خورد! چرا ایران خودرو در افزایش قیمت خودرو تابع قانون نیست؟ مهلت استرداد اظهارنامه و بخشودگی جرایم مالیات بر ارزش افزوده بهار ۱۴۰۴ تمدید شد بورس تغییر مسیر داد | ورود پول حقیقی به بازار سهام (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) آماده‌باش کامل برق مشهد برای دهه پایانی صفر | مصرف برق به ۲۰۰۰ مگاوات می‌رسد آغاز واریز سود سهام عدالت ۱۴۰۳ + جزئیات ثبت‌نام آزمون استخدامی بانک مرکزی تا ۳۰ مرداد ادامه دارد | برگزاری آزمون در ۲۸ شهریور دستمزد استاد محمود فرشچیان برای طرح پشت اسکناس ۲۰۰هزار تومانی چقدر بود؟ قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) | دلار در کانال ۹۲ هزار تومان ویدئو | اگر چند حساب بانکی دارید مراقب این نکات باشید معافیت موقت صنایع خراسان رضوی از پرداخت ردیفی که موجب افزایش ۱۰ برابری قبوض برق می‌شود احتمال کاهش قیمت میوه در مشهد طی روز‌های منتهی به پایان صفر ۱۴۰۴ | مشکلی در تأمین میوه زائران نداریم طلا در مشهد گرمی ۶۵ هزار تومان گران‌تر شد (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) | ربع سکه چند؟ بنزین سوپر به‌عنوان خدمت جدید ارائه می‌شود و ارتباطی با سهمیه بندی بنزین ندارد بورس پس از ریزش ۱۴ درصدی، بالاخره مثبت شد (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) ۹۷۰۰ میلیارد تومان سود به حساب سهامداران واریز شد (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) نرخ دلار در بازار آزاد مشهد چقدر است؟ | بررسی نرخ ارز در مشهد (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) قانون مالیات بر سوداگری و سفته بازی از سوی دولت ابلاغ شد دخالت بیش از ۲۰ دستگاه در قیمت‌گذاری خودرو | دود اختلاف صمت و ایران خودرو در چشم مصرف کنندگان می‌رود قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) | رشد عجیب قیمت هندوانه
سرخط خبرها

تقاضا برای خرید نان در مشهد ۲۵ درصد افزایش یافت

  • کد خبر: ۱۹۹۴۵
  • ۱۵ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۱:۴۱
تقاضا برای خرید نان در مشهد ۲۵ درصد افزایش یافت
تخلفات زیر ذره‌بین بازرسان
امیررضا وثوقی - «این روز‌ها با شیوع ویروس کرونا بسیاری از رستوران‌ها به حالت نیمه‌تعطیل درآمده‌اند، اما مردم که نمی‌توانند نان مصرف نکنند؛ به همین دلیل رعایت بهداشت در این واحد‌های صنفی بسیار مهم است.» این جمله بخشی از صحبت‌های باقری، بازرس سازمان صنعت، معدن و تجارت درخصوص لزوم گشت‌های بازرسی متوالی از نانوایی‌های مشهد است.
با توجه به گزارش‌های مردمی رسیده به شهرآرا و درخواست‌های پیگیری موارد بهداشتی در نانوایی‌ها به همراه تیمی از بازرسان اتحادیه نانوایان مشهد و سازمان صمت، ۱۲ نانوایی را در مناطق مختلف (از جمله دستغیب، فلسطین و سناباد) بررسی کردیم تا هم بر رعایت نکات بهداشتی در این واحد‌های صنفی نظارت کرده باشیم، هم در صورت لزوم تذکرات نهایی به نانوایی‌ها داده شود.
با گشت‌زنی اولیه و دقت در نوع خرید نان متوجه انتخاب درست محدوده بازرسی شدیم. پیش از اضافه شدن خبرنگار شهرآرا، تیم بازرسی نانوایی‌های خیابان توس را بررسی کرده و دریافته بود که شرایط مناسبی ندارند و همین موضوع باعث شد تا با دقت و حساسیت بیشتری نظارت بر موارد بهداشتی این منطقه را پی بگیریم.
بازرسان پیش از ورود به اولین نانوایی چندین مورد را در دستورکار بازرسی خود قرار دادند، از نصب پوستر رعایت نکات بهداشتی و کارت بهداشت همه کارکنان گرفته تا اعلام تذکرات لازم در خصوص استفاده از ماسک، کلاه و لباس کار مناسب و همچنین التزام نانوایان به قرار دادن دستگاه کارت‌خوان در دسترس مشتریان و دریافت نکردن پول نقد توسط نانوایان. بی‌شک رعایت این موارد در شرایط بحرانی کنونی برای همه صاحبان این واحد‌های صنفی الزامی است.
تعداد زیادی از شهروندان از وضعیت ارائه نان گله داشتند. فردی از دریافت پول نقد هم‌زمان با ارائه نان و دیگری از جانمایی نامناسب کارت‌خوان گله داشت که تذکرات شفاهی و کتبی به این‌واحد صنفی داده شد. در ادامه بررسی نانوایی‌های این منطقه وارد نانوایی به ظاهر بهداشتی‌ای شدیم و متصدی آن در خصوص رعایت نکات بهداشتی در نانوایی به بازرسان توضیح داد و گفت: «ما پس از شیوع ویروس کرونا در رعایت موارد بهداشتی دقیق‌تر شده‌ایم، به عنوان مثال من با دستی که دست‌کش دارم نان را به مشتری می‌دهم و با دست دیگر پول نقد را دریافت می‌کنم.» در همین اثنا یک مشتری به این مغازه مراجعه کرد و متصدی جوان نانوایی در کمال خون‌سردی با همان دستی که نان را به مشتری داده بود، پول را دریافت کرد و در صندوق گذاشت. این موضوع از چشم بازرسان دور نماند و بازرس اتحادیه پس از تذکر به نانوا از ما خواست تا صدایش را به گوش مردم برسانیم و از آن‌ها بخواهیم طلایه‌دار مبارزه با این ویروس باشند. بازرس اتحادیه اظهار کرد: مردم می‌توانند با استفاده نکردن از پول نقد در نانوایی و تذکر به نانوایی که در رعایت بهداشت سهل‌انگاری می‌کند احتمال انتقال این ویروس رابه حداقل برسانند. خوشبختانه به دلیل دمای بالای نانوایی‌ها درصد وجود ویروس به کمترین میزان خود می‌رسد، اما به شهروندان توصیه می‌شود در این ایام به نانوایی‌هایی مراجعه کنند که صندوق دریافت مبالغ نقدی و قسمت ارائه نان مجزا دارند.

افزایش تقاضا برای نان
رئیس اتحادیه صنف نانوایان مشهد از تشدید نظارت بر نانوایی‌ها به منظور جلوگیری از شیوع کرونا خبر می‌دهد و می‌گوید: با توجه به تعطیلی فست‌فود‌ها و رستوران‌ها و تمایل مردم برای صرف غذا در منزل در چند روز گذشته تقاضا برای خرید نان در مشهد ۲۵ درصد افزایش یافته است. همین مسئله سبب شده است با نصب بنر‌هایی در تمام نانوایی‌های مشهد سطح آگاهی بهداشتی نانوایان و مردم را افزایش دهیم. مصطفی کشتگر با بیان اینکه گشت‌های بازرسی هرروز به نانوایی‌های شهر اعزام می‌شوند، می‌افزاید: تأکید اتحادیه بر حذف دریافت پول نقد، سبب شده است میزان دریافت پول به‌صورت نقدی در نانوایی‌های مشهد بیش از ۵۰ درصد کاهش یابد. وی بیان می‌کند: شهروندان می‌توانند مشکلات بهداشتی نانوایی‌ها را برای پیگیری به شماره ۱۲۴ اطلاع دهند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->