افزایش ساعات سرویس‌دهی خط ۳ قطار شهری مشهد در روز عرفه (۱۵خرداد ۱۴۰۴) پیام تسلیت رئیس شورای اسلامی شهر مشهد مقدس در پی جان‌باختن پاکبان مشهدی آماده‌باش کامل ناوگان تاکسیرانی مشهد هم‌زمان با سالروز رحلت بنیان‌گذار انقلاب اسلامی، قیام ۱۵خرداد و برگزاری دعای عرفه ۱۴۰۴ بی‌احتیاطی راننده منجر به فوت یک پاکبان مشهدی در پیاده‌رو شد (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) پیام تسلیت شهردار مشهد به مناسبت سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) و گرامیداشت یوم الله ۱۵ خرداد امضای تفاهم نامه تامین مسکن حمایتی ویژه اقشار خاص در مشهد «نهضت آسفالت» در مشهد | تحقق ۴ میلیون مترمربع روکش معابر تا پایان خرداد ۱۴۰۴ پیگیری تأمین منابع مالی در قرارگاه راهبری و تحول در مدیریت منابع شهری مشهد حسامی: از ظرفیت‌های رسانه‌ای برای روشنگری درباره جنایات رژیم صهیونیستی استفاده کنیم سرویس‌دهی ویژه ناوگان اتوبوسرانی مشهد در روز‌های عرفه و عید سعید قربان (۱۵ و ۱۶ خردادماه ۱۴۰۴) محدودیت‌های ترافیکی مراسمات دعای عرفه و نماز عید قربان ۱۴۰۴ در مشهد اعلام شد کدام مراکز معاینه فنی در مشهد، ۱۴ و ۱۵ خرداد ۱۴۰۴ فعال هستند؟ دستگاه حفار خط سه مترو مشهد در نزدیکی ایستگاه امامیه قرار دارد مشهد، پیشتاز توسعه مسیر‌های دوچرخه‌سواری در کشور با ۲۲۰ کیلومتر زیرساخت بازگشت تیم ملی دوومیدانی به کشور در غیاب حاشیه‌سازان وضعیت عارف آقاسی مشخص شد خیابان ثامن‌الائمه (ع) مشهد تعریض می‌شود قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (سه‌شنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۴) ۱۱ پروژه در بوستان جهانشهر مشهد در حال اجراست آماده‌سازی فضای شهر مشهد به‌مناسبت سالگرد رحلت امام‌خمینی(ره) ثبت یک روز آلوده دیگر در مشهد (۱۳ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

جابه‌جایی مسافر ریلی در مسیر مشهد نصف شد

  • کد خبر: ۱۹۹۶۲
  • ۱۵ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۸:۵۸
جابه‌جایی مسافر ریلی در مسیر مشهد نصف شد
مدیرکل راه آهن خراسان گفت: تردد قطار‌های مسافربری در مسیر‌های منتهی به مشهد در مقایسه با برنامه جاری این قطار‌ها ۵۰ درصد کاهش یافته است.
به گزارش شهرآرانیوز، مصطفی نصیری ورگ افزود: پیش ازاین روزانه حدود ۸۰ رام قطار مسافربری به صورت رفت و برگشت از مشهد به ۳۱ شهر و مرکز استان تردد داشت که هم اکنون این تعداد به حدود ۴۰ رام در روز کاهش یافته است.

وی ادامه داد: آمار تردد قطار‌ها هر روز در حال تغییر است و بر این اساس برنامه سیر برخی قطار‌های مسافربری در مسیر مشهد از سوی مرکز با کاهش روبرو می‌شود.

وی گفت: قطار‌های مسافربری موجود نیز با مسافر کمتر و ضریب اشغال بسیار کمتر از زمان معمول بین مسیر‌ها تردد دارند که این امر شرکت‌های مسافربری را متضرر می‌کند.

استانداری خراسان رضوی هفته گذشته از وزارت بهداشت خواسته بود به منظور پیشگیری و مقابله با شیوع ویروس کرونا ورود روزانه قطار مسافربری از قم به مشهد را متوقف نموده و همچنین صدور روادید برای کشور‌های پاکستان،  عراق و افغانستان را برای سفر به مشهد لغو کند.

شمار ایستگاه‌های اداره کل راه آهن خراسان ۲۳ ایستگاه است، پیش از  شیوع ویروس کرونا روزانه حدود ۳۸ هزار مسافر از طریق راه آهن در مسیر مشهد به ۳۱ شهر و مرکز استان جابه‌جا می‌شدند.

براساس گزارش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نتیجه آزمایش ۳۶ بیمار مشکوک به ابتلا به ویروس کرونا در استان خراسان رضوی مثبت اعلام شده است.

به گفته دکتر علی اصغر انجیدنی دبیر کمیته مراقبت و درمان بیماری کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد تاکنون هشت نفر در این استان به خاطر ابتلای به این ویروس جان باخته‌اند که ۶ نفر از این تعداد در حوزه زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد و دو نفر نیز در نیشابور بوده‌اند.
 
منبع: ایرنا


 

 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->