رسانه آمریکایی: ترامپ و نتانیاهو درباره توافق آمریکا با ایران اختلاف دارند یورش بیش از ۲۰۰ صهیونیست به مسجد الاقصی (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) در سفر یک‌روزه پزشکیان به باکو چه گذشت؟ اعتراف نیروی دریایی آمریکا: سقوط یک فروند اف-۱۸ در دریای سرخ (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا در رم خواهد بود رئیس شاباک استعفا کرد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) رویترز مدعی پیشنهاد ایران برای ملاقات با تروئیکای اروپا شد شیخ نعیم قاسم: دولت لبنان مسئول پیگیری فشار‌ها بر کشور‌های ناظر بر توافق آتش بس است منبع صهیونیستی مدعی اعلام زمان پایان جنگ غزه شد توافق ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای ادامه مذاکرات حمله ارتش یمن به ناو هواپیمابر آمریکایی (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر کشور: شعله‌های آتش در اکثر نقاط تحت تأثیر حریق بندر شهید رجایی، خاموش شده است (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) پزشکیان: ایران و آذربایجان مانند یک خانواده هستند پزشکیان به آرامگاه حیدر علی‌اف ادای احترام کرد احتمال حمله نظامی هند به پاکستان قوت گرفت شهادت ۶۰ نفر در حمله آمریکا به صعده یمن (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) ترامپ بازهم بر پیوستن کانادا به آمریکا در پیام انتخاباتی تأکید کرد وزیر کشور: قصور در انفجار بندر شهید رجایی محرز شد | برخی مقصران احضار شدند پزشکیان در دیدار با الهام علی اف: اجازه نخواهیم داد عده‌ای ارتباطات ما را بر هم بزنند خط‌ونشان‌های تازه پاکستان: موشک‌های هسته‌ای ما هند را نشانه گرفته‌اند کشف ردپای فرعون در اردن (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) دستور ویژه اژه‌ای به دادستان کل کشور برای شناسایی و برخورد قانونی با مقصران احتمالی حادثه بندر شهید رجایی آمار جدید شهدا و مجروحان جنگ غزه اعلام شد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) جوزف عون: تصمیم انحصار سلاح در دست دولت لبنان گرفته شده است جزئیات سفر یک‌روزه پزشکیان به جمهوری آذربایجان تخریب مقبره حافظ اسد، پدر بشار اسد، توسط افراد ناشناس + ویدئو سفر رئیس جمهور به کشور آذربایجان، فرصتی برای کلید زدن کریدور شمال-جنوب پزشکیان در باکو: قره‌باغ قسمت جدانشدنی از خاک آذربایجان است
سرخط خبرها

سرلشکر سلامی: امروز مردم بسیاری از کشورها برای دریافت خدمات درمانی به ایران می‌آیند

  • کد خبر: ۱۹۹۷۷۶
  • ۲۱ آذر ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۴
سرلشکر سلامی: امروز مردم بسیاری از کشورها برای دریافت خدمات درمانی به ایران می‌آیند
فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: امروز همه بیماری‌ها در داخل کشور درمان می‌شوند و مردم بسیاری از کشور‌های دیگر برای درمان به ایران عزیز می‌آیند.

به گزارش شهرآرانیوز، سرلشکر حسین سلامی فرمانده کل سپاه در جشنواره علمی تحقیقاتی باقرالعلوم (ع) که صبح امروز (سه‌شنبه ۲۱ آذرماه) در مرکز همایش‌های صدرای دانشگاه علوم پزشکی بقیه‌الله (عج) سپاه برگزار شد، ضمن تسلیت ایام شهادت حضرت زهرا (س)، گفت: حضرت امیرالمومنین (ع) چهره مردانه قرآن و حضرت زهرا (س) چهره زنانه قرآن است.

وی با بیان اینکه افق‌های بسیار روشنی را در دانشگاه علوم پزشکی بقیه‌الله شاهدیم، اظهار کرد: شخصیت‌های دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) بسیار تاثیرگذار در دانش پزشکی و پژوهشی در سطح کشورمان هستند.

فرمانده کل سپاه به پیشرفت‌های علمی و پژوهشی در دانشگاه علوم پزشکی بقیه‌الله (عج) اشاره کرد و افزود: دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) برای ساختن ایران قدرتمند تلاش می‌کنند و این جای شکرگزاری دارد.

سرلشکر سلامی با بیان اینکه ما محکوم به پیروزی هستیم، تأکید کرد: برای اینکه یک حیات عزت‌مندانه و شریف داشته باشیم، باید پیشرفت کنیم؛ ما باید مدرن و پیشرفته باشیم تا در حوزه‌های مختلف علمی و فناوری، فرهنگ و تکنولوژی برای سایر ملت‌ها الگو باشیم.

وی با اشاره به تاریخ پرافتخار ایران اسلامی در حوزه‌های مختلف، گفت: دانش پزشکی در ایران ریشه عمیقی دارد و ابن سینا، زینت‌بخش و سرآمد این علم در جهان است که با گذشت سال‌های بسیار، کتب او در دانشگاه‌های پیشرفته تدریس می‌شود.

فرمانده کل سپاه با بیان اینکه شاهد پیشرفت‌های چشمگیر پزشکی در کشور هستیم، اضافه کرد: زمانی نیازمند انبوه پزشکان پاکستانی و هندی بودیم و مردم برای درمان بیماران به خارج از کشور می‌رفتند، اما با تمام جنگ روانی و تبلیغات منفی و دروغی که از مهاجرت انبوه پرستاران و پزشکان اعلام می‌کنند، پیشرفت‌های پزشکی ما بی‌نظیر بوده و همه معادلات بر عکس شده است.

سرلشکر سلامی با تأکید بر اینکه امروز همه بیماری‌ها در داخل کشور درمان می‌شوند و مردم بسیاری از کشور‌های دیگر برای درمان، به ایران عزیز می‌آیند، یادآور شد: دفاع مقدس و شیوع کرونا دو عرصه نمایش فداکاری و مجاهدت پزشکان ما است؛ مجاهدت‌هایی که در بیمارستان‌های غزه نیز امروز به نمایش گذاشته شده است.

وی افزود: پزشکان و پرستاران ما در خط مقدم مقابله با ویروس منحوس کرونا حماسه‌ها آفریدند و ایثار و فداکاری کردند؛ آن‌ها در قلب خطر، زندگی کردند.

سرلشکر سلامی با اشاره به اقدامات برجسته دانشگاه بقیه‌الله (عج) در حوزه‌های مختلف گفت: دانشگاه و بیمارستان بقیه‌الله (عج)، حقیقتاً در عرصه‌های مختلف درخشیده‌اند، اما جهان امروز جهان سرعت است و ما باید با سرعت پیش برویم.

وی با بیان اینکه دانشگاه بقیه‌الله (عج) سپاه باید پرچمدار پیشرفت‌های علمی و تحقیقاتی و بهترین محل آموزشی برای پرورش پزشکان و پرستاران در کشور باشد، یادآور شد: پزشک، آرامش و چراغ امیدی را در خانه و دل بیماران ایجاد می‌کند که این کار، بسیار با ارزش بوده و نعمتی است که خداوند متعال به پزشکان و پرستاران عزیزمان داده است.

سرلشکر سلامی با بیان اینکه جهان در شرایطی قرار دارد که در جغرافیای عالم کشور‌های ضعیف جایگاهی نخواهند داشت، افزود: امروزه در بخش پزشکی در جایگاهی قرار داریم که پزشکان، پرستاران و محققان ما در سطح بالایی قرار دارند و با تمام جنگ‌ها و تحریم‌های ناجوانمردانه، درمان شدن در ایران برای اغلب کسانی که ایران اسلامی را می‌شناسند یک مطلوبیت است.

وی رشد علم را از اهداف اصلی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) برشمرد و گفت: اهداف جغرافیایی دانشگاه‌ها تنها محدود به دیوار دانشگاه نباشد و دانشگاه‌ها باید برای افزایش سطح علم و دانش به همه جهان متصل شوند.

سرلشکر سلامی در پایان خاطرنشان کرد: اخلاق، دانش حرفه‌ای، مهارت و معنویت به زیبایی با هم در دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله ترکیب شده است.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->